i onda pricaju o torcidi nesto....torcida je kulturna naviacka skupina za ove bbb-ovce serem se na takve....
Printable View
i onda pricaju o torcidi nesto....torcida je kulturna naviacka skupina za ove bbb-ovce serem se na takve....
Sve dok se ne nađete oči u oči sa BBB-ima. A inače ste ok .= Citat =:
nisam mislio pisati i u ovoj temi, ali eto ponukao me ovaj post . . .
luna, tko je tebi rekao da boysi mrze alternativce?
pa među nama ih ima . . .
ponavljam, ova ekipa u kojoj je bio aleksandar k. su naveli da ne pripadaju niti jednoj subkulturi, da su tamo cugali jer nisu imali gdje . . .
a priče o čišćenju grada ostavite za malu djecu . . .
novinarska izmišljotina . . .
zadnje boldano:
ne znam zašto to većina misli, valjda je to postalo uvriježeno mišljenje, da ako si navijač imaš jako mali IQ . . .
većina ljudi koji su aktivni na tribini ima završene ili pohađa fakseve, rade kao doktori, odvjetnici, . . .
tolko o tome . . .
cek, cek, izi.
otkud sad torcida u ovoj prici? prvo je bio sukob metalaca i bebebeovaca, kaj je sad i torcida upetljana?
kad je rijec o nogometu i navijanju, ekipa na stadionu dijeli se u dvije skupine oni koji su dosli gledati nogomet i koji su fakat navijaci, te oni koji su se dosli napit, bacat baklje i radit sranja - takvima tekma opce nije bitna i to nisu navijaci.
nadalje, kad te netko pita jesi li navijac, sto ces mu reci: ime kluba ili ime navijacke skupine? onaj tko ima potrebu pretjerano isticati ime navijacke skupine uopce nije navijac, da nema sal oko vrata taj ne bi nit ime kluba mogao zapamtit.. to su primitivci ciji je jedini smisao postojanja spoznaja da pripadaju jednoj hordi ljudi, kojoj je jedini smisao deranje, alkoholiziranje i sukob s kime bilo..
i uopce nije bitno tko je od aktera s Ribnjaka u kojoj supkulturalnoj skupini: poanta je u tome da su agresivni i neprilagodjeni, i jedni i drugi, i kraj price!
joj, brljo..
nije mi nitko rekao, citam sto pise u onom mjelu upozorenja, da se svi alternativci paze ;D
sto se IQa tice, mislila sam na ove koji bi isli u "cistku", kuzis?
osim toga, u postu povise imas moje vidjenje pravog navijaca.. sve ostalo je coporativni primitivizam.
volio bi nastaviti raspravu, ali fakat nemam snage . . .
pa se povlačim . . .
neke stvari sam rekao milijardu puta, vi se vraćate na njih stalno, meni se više ne da objašnjavati . . .
žao mi je što imate takve neke poglede, ali eto, šta je tu je . . .
ne mogu naći točan citat onoga psihologa:
ako ne idete na tekme, niste u tome, nemojte se ni truditi niti pokušavati shvatiti ih . . .
moj zadnji post u ovoj temi . . .
Posalji i meni jedan formular za pristupanje nekoj subkulturi... Jer zadnje sto sam ja ucio je da svatko pripada nekoj subkulturi. Cinjenica je da se jedna skupina branila od napadaca, a navijaci kao slijepi govore da se radilo o hladnokrvnom ubojstvu i da je aleksandar kako-se-vec-preziva koljac i sotonist. Na svako spominjanje samoobrane i cinjenice da je napadacka ekipa dosla tamo sa tom namjerom pocinje mantra da su sve to novinarske gluposti...
Nisam jednom bio svjedok napada takvih budala na ljude samo zato jer se drukcije oblace i slusaju drugaciju glazbu. Jedina razlika je sto se aleksandar obranio.
ja znam par deckiju koji su u agramu i zavrsili mioc...
Ja znam par dečkiju koji su završili s 5.0 i vikendom razbijaju birceve okolo ;D= Citat =:
ja znam par deckiju koji su u agramu i zavrsili mioc...
Ovdje inteligencija nije presudna, nikad nisam rekao da navijači nisu inteligentni, sve je stvar u duševnom stanju
Ja bi nadodao i velika slabost prema povodljivosti!
Ali kako stari kažu "Ako svi skaču u bunar zar moraš i ti!"
Znam dosta "vatrenih navijača" koji su danas "odrasli" i žale za nekim učinjenim stvarima ali to valjda spada u odrastanje.
ALI neki nisu u stanju žaliti jer ni sami nisu svjesni što su učinili.
A i On sam je rekao "Oprosti im oče jer ne znaju što čine!"
ovakav način razmišljanja bbb-a je upravo glavni razlog zašto ih svi smatraju običnim divljacima. nažalost, rijetke su prigode kad se okupe i naprave nešto korisno (kao npr. davanje krvi).
ironija kod ovog slučaja je da je onaj dečko aleksandar k. u samoobrani ubio ovog drugog , kojem sam zaboravio ime (uopće nije dvojbeno da je premašio mjeru što se toga tiče ali je upravo tako kako je rospaya rekao), a ljudi kao da ne žele sebi priznati da su upravo ti bbb divljaci započeli cijeli slučaj. majka ubijenog je izjavila da društvo njezinog pokojnog sina nije u stanju provesti ovu ''čistku''!? WTF!? pa bar je toliko jasno da je upravo to društvo izazvalo svađu! slažem se da se o mrtvima treba govoriti sve najbolje, ali postoje neke nedvojbene činjenice koje ništa ne može promijeniti.
@marin
i ja sam završio mioc, i da, bilo je navijača dinama - ne bb-ovaca, ne agramovaca, običnih navijača jednog kluba kao što bi to i trebalo biti u navijačkim skupinama. a činjenica je da u navijačkim skupinama su u većini ljudi kojima je glavni način zabave iživljavanje na slabijima od sebe. kad ste čuli da je neki bbb-ovac sam nekoga pretukao? nikad? pa vjerojatno je tako jer su to obične kukavice koji nemaju muda ni sami voditi svoje bitke
ipak se ide u čišćenje . . . :D
nadam se da će nam se svi pridružiti . . .
čišćenje
Baš me zanima hoce ovo čišćenje zanimati novinare :hm:
Ovaj grad i treba ocistiti od raznih dotepenaca koji su se dovukli u nas zg u zadnjih 15 godina i ostali , ali zato bi trebao biti zaduzen netko drugi ...
A sto se tice ovog za Boyse - mislim da je ovo sve jako napuhano jer se u isti kos stavlja vise tisuca ljudi koji su povezani preko interesa za klub , i sad zbog njih nekoliko recimo problematicnih se svi etiketiraju kao huligani , to je glupo , a ubiti covjeka i to od 18 god. je uvijek tragedija , bio on boys , punker , metalac , ili mamin sin ...
@ Router
svi mi osuđujemo to ubojstvo ali to i dalje ne umanjuje činjenicu da je sam to tražio. tko ga je silio da sa svojom ekipom ide tući drugu ekipu samo zato što su drugačiji!? sorry ali tko vraga traži, vraga i nađe...
Dva posta moram citirati
Svaka čast Luna... lijepo rečeno... :klap: :klap:= Citat =:
kad je rijec o nogometu i navijanju, ekipa na stadionu dijeli se u dvije skupine oni koji su dosli gledati nogomet i koji su fakat navijaci, te oni koji su se dosli napit, bacat baklje i radit sranja - takvima tekma opce nije bitna i to nisu navijaci.
nadalje, kad te netko pita jesi li navijac, sto ces mu reci: ime kluba ili ime navijacke skupine? onaj tko ima potrebu pretjerano isticati ime navijacke skupine uopce nije navijac, da nema sal oko vrata taj ne bi nit ime kluba mogao zapamtit.. to su primitivci ciji je jedini smisao postojanja spoznaja da pripadaju jednoj hordi ljudi, kojoj je jedini smisao deranje, alkoholiziranje i sukob s kime bilo..
i uopce nije bitno tko je od aktera s Ribnjaka u kojoj supkulturalnoj skupini: poanta je u tome da su agresivni i neprilagodjeni, i jedni i drugi, i kraj price!
18godišnjak je poginuo. bez obzira da li se rado o pripadniku BBB-a, Torcide, Armade ili o punkeru,rokeru,techno-friku ili nekom trećem.
Dečko je imao 18 godina i bez obzira kome on pripadao ili ne pripadao to je žalosno.
Žalosno je da su se uopće njih 2-3 17-18 godišnjaka potukla i to još sa noževima i da je jedan umro...
To je tragedija.
A to što je jedan bio alternativac a drugi BBB-ovac, to u cijeloj priči nebi trebalo biti važno.
A i ovi "BBB-i" koji se idu osvećivati su po meni budale. Idu pravit čistku. svašta.
Ako ju idu pravit, i ako koga prebiju ili istuku, ja bi te koji su to napravili poslao u zatvor.
Umjesto te "čistke" i borbe BBB-a protiv alternativaca, ako je taj mali koji je poginuo bio BBB, predložio tim žestokim BBB-ima da rađe tom dečku odu na spravod, i odaju mu poštovanje kao pripadniku njihove skupine, a ne da idu divljat po gradu.
ma ja bi to sve u popravni dom strpala. kaj ta djeca nemaju roditelje? kakav je to odgoj? ponašanje? kakvo mrtvo čišćenje zagreba? bah, smješno.
ide prema trgu horda nabrijanih životinja i viču, tučemo policiju ko šugave pse ?!?!?! kaj je to normalno????