Hvala na prijedlogu bacit ću se ja na posao samo od kuda mi donacije.:D
Printable View
Hvala na prijedlogu bacit ću se ja na posao samo od kuda mi donacije.:D
Ne vidim funkciju tog tvog "foruma" za mobitele i IT postoji CM,za PC/PC Hardware/Software i ostalih stvari srodni PC-u postoji pc Exper,za satelite,digitalne receivere i slično postoji Sat.Forum,za ostale stvari forum.hr,ako misliš parirati ovima navedenima s svojim free forumom NO WAY :tclosed:
Alienware site od moga klana u cod4 je dobar i tako da ga nemas pravo ovdje staviti.Pogledaj malo tu,tu cak jos ni nema forum tak da molim te :crazy:
btw. http://www.motofaneri-duga-resa.co.cc/ je odlicno uradjen site ja neznam sta ti imas protiv mene i lorkya ali molim te zadrzi to u sebi!
Ne mislim parirati te forume, več jednostavno imati neki svoj forum...
Ako vam smeta ne morate pisati da nešto ne valja ili da je loše, jednostavno recite a ne da se počinjete svađati koji je forum u redu a koji ne...
kosturske glave tebi su dobar site..pokopaj se.= Citat =:
Alienware site od moga klana u cod4 je dobar i tako da ga nemas pravo ovdje staviti.Pogledaj malo tu,tu cak jos ni nema forum tak da molim te
Nema domene,forum nema budućnosti, phpbb ti nije in probaj s SMF (on je free ) ili vbulletin + domena = budućnost= Citat =:
Ne mislim parirati te forume, več jednostavno imati neki svoj forum...
Ako vam smeta ne morate pisati da nešto ne valja ili da je loše, jednostavno recite a ne da se počinjete svađati koji je forum u redu a koji ne...
1. Pa....to čak nije ni FREE host...to je nikakav host....to je običan free forum na tuđem hostu
2. Tu temu koristi SVAK ko otvori tu forum
3. I ne kužim zašto je ovo forum o računalima i sl. kad sam vlasnik ne zna što je računalo...vidim po tomešto ne zna uploadat forum na host
Baš me briga kaj mislite, vama je sve loše...:tomato:
To je zasigurno neki pametni klinjo...!!!
Di je onda tvoj forum???
:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
oke, dosta flejmanja
pa-pa
:tclosed: