kamera je isto 3.2 i sve je isto samo sto je t650 malo ''losiji'' mob u odnosu na k770i
Printable View
dali z310 moze ici u nesto drugo npr.w300
znam da je z310pnx a w300db2020
nekako mi fizicki dostaslicno izgledaju
osim utora za karticu
Halo ljudi, želim vam pomoći - DB2020 se može pretvoriti samo u drugi DB2020, koliko god slično izgledali, uspoređeno s mobitelom druge platforme (npr. DB2020 u DB3150 je MOŽDA moguće, ali vjerojatno neće raditi neke osnovne funkcije).
Također, NIKAD NEMOJTE KORISTITI SEUS (Sony Ericsson Update Service) za bilo koji oblik flashiranja i patchiranja.
Akshayy.com je izvrsna stranica za flashiranje/crossflashiranje/dekodiranje, ali većina tekstova se odnosi samo na DB2020 (a to vas vjerojatno najviše i zanima). Tamo sam našao upute za crossflashing K530 u W660, a to sam i napravio i radi odlično.
A ako želite stavljati patcheve, NEMOJTE koristiti Google Translator za prevađanje mobilefree.ru, ne samo zbog dvostrukih redova, nego što ćete dobiti i razmake tamo gdje ne bi smjeli biti, pa će se patch krivo upisati.
Koristite originalnu rusku verziju.
1.Ne može se crossflash-ati kako ti padne na pamet (K550@K800 - mrtav mobitel K800@W850 pola funkcija ne radi)= Citat =:
Halo ljudi, želim vam pomoći - DB2020 se može pretvoriti samo u drugi DB2020, koliko god slično izgledali, uspoređeno s mobitelom druge platforme (npr. DB2020 u DB3150 je MOŽDA moguće, ali vjerojatno neće raditi neke osnovne funkcije).
Također, NIKAD NEMOJTE KORISTITI SEUS (Sony Ericsson Update Service) za bilo koji oblik flashiranja i patchiranja.
2.seus NE SLUŽI za patch-anje a ni flasha-nje
Prožvakano odavno na forumu.= Citat =:
ne samo zbog dvostrukih redova, nego što ćete dobiti i razmake tamo gdje ne bi smjeli biti, pa će se patch
@reg.blagus sorry ali ovo sve sto si rekaovec ima svoje teme u kojima se raspravljalo o tome i sve je to vec poznato,a neke stvari si i pogresno rekao(vidi Alienwareov post)
Da, znam, SEUS je potputno automatski servis.
Također znam da se ne može flashati DB2020 bilo kako.
Samo želim reći da se DB2020 ne može flashati u npr DB2010/2012.
Bio sam malo brzoplet...
u koji bi mob moga flashat w880i, a u koji w890i
Ako ih nema na popisu u prvom postu, onda vjerojatno u nijedan.
g705@w715 moze se flashat
bolje nego u w705 jer se ne gubi gps
isprobano i testirano.
A da li se dobiju vodafone ikone?
stavio sa na k610 flash k530 i ekran mi titra i kamera mi je bijela...dali da ga flesham u neki drugi ili...u koje se jos mobove moze fleshat k610...hvala :respect: :respect:
u p.m. sad se vise nece ni upalit...gore zatitra crvna lampica i nece se upalit
mislim da trebaš staviti display drivere od k530, a ako ti se neće upalit probaj ga ponovo flashat...
i zašto postavljaš isto pitanje u dvije teme??:dunno:
Jer spama. :angry:
@kristijan1710,
Svi off-topic i visestruki postovi su ti obrisani jer su cisti spam. Osim toga si vec vise puta upozoren da najprije koristis pretrazivanje, pa ce ti i ubuduce biti obrisano sve na sto se odgovor moze pronaci jednostavnim pretrazivanjem.
jel moze g502 u nesto w ili slicno?
Ne može. Ni jedan W se ne pali na tipku "C" :(.
dali moze g502@c510
mislim da nemože zato što kamere u ta dva moba nisu iste, a i jos puno toga...
@dejo33, drugačije platforme.
@SEmodder, trebao bi biti neki A2v1 mob koji se pali na tipku "C" da bi se mogao flashat. BTW, da je G502@W880 moguć, ne bi napravio, jer G502 ima puno bolji soft. (Osim što se nekad zbloka, ali ima puno više funkcija.)
Razmisljao sam da uzmem T700. Kada bih ga flashao u W890 interesuje me moze li se napraviti kamera da radi, posto u W890 nema blica?
g502@c510 definitivno ne ide
nece ni flashat a kamoli da radi
Nista onda. Vrlo vjerovatno je da cu opet uzeti K550, treba mi nesto noviji telefon od K750, da mogu na njega ubaciti walkman, fontove i flash teme, a K550 mi je ostao u lijepom sjecanju, a pozelio sam se vratiti moddanju...
jel moguce flashat g502 u k660?