kazem vam, iPod 10Gb. i nije skup
Printable View
kazem vam, iPod 10Gb. i nije skup
Mini Philips jukebox--->400 eurona
http://www.iskon.hr/tehnoklik/radna/...5/0385006.html
To i ja tvrdim (25 sati = kad več imaš tolko mjuze na 20/40/60 GB, onda s tim možeš putovati kroz vremenske zone i lako dobiješ 25 sati ):D :D= Citat =:
Poslao: Eminem
...otkad dan ima 25 sati :) ...
...a po pitanju mjuze...meni je i 1 GB previše...planiram si uzet neki mp3 player od 256 mb i to mi je sasvim dovoljno...a 40 il 60 Gb...stvarno previše,ma nek ti imaš cijeli hard na njemu,al šta vrijedi kad ni 1/10 od toga nećeš preslušat u 7 dana...
Najbolje ti je uzeti iPod. Čak je i jeftiniji od Creative-ovog Zen-a koji također ima hard disk. Ja imam 10GB iPod i pre zadovoljan sam. Odlično radi i ima toliko mjesta da imam još 5 GB slobodno
A koliko iPod košta????
Najjeftiniji tj. onaj sa 10GB košta oko 2800 kn.
MP3 player ARCHOS Jukebox Multimedia 20, 20GB HDD, MPEG4 player---->2658kn
Evo jedan bolji o ipoda za manju cijenu
Još nisu napravili mp3 player dostojan iPod-a. Pogotovo ne ovaj. Ima puno boljih playera od ovoga što si ti rekao. Jedini dostojan konkurent će biti Toshibin mp3 player
Po cemu je ipod najbolji?(nije da se svadam,nego me zanima)
iPod je iPod, sve ostalo su obicni mp3 player :D
on je car, kralj, on rula.... btw, puno je jeftiniji od one cijene sto ju je cyb naveo
mislim da je u americi oko 200bucks
Znam,znam...mislim da njega drzi ime,ali da ima boljih od njega
a po cemu boljih? pa to je toliko savrsena stvar da jednostavno se nemoze napravit bolje.....
jedino mozda bi bilo dobro da baterija traje duze....
vi ste profici,kako kažete-najbolji,a koliko ih ima varijanta (10gb,20gb...)?
iPod je najbolji mp3 player ikad napravljen. I to ne govorim samo ja. Pogledaj malo na internetu. Svi ga hvale. I postiji 5 vrsti od 10, 15, 20, 40 i 60 GB. A postoji i još bolja varijanta a to je iPod mini koji ima 5 GB
Koliko mini kosta i di nabavit?
Koliko ja znam još ga nema u Hrvatskoj a mislim ni u većem dijelu europe
ma ipak mislim da je 2800kn (10gb) preskupo za ono kaj meni treba. vidio sam creativov 40gb za te novce, a dok jos bude kod mene po istoj ce cjeni kostati i 60gb tak da nema frke.
A kak hoćeš. Samo ih malo usporedi. Debljinu, veličinu, izgled, a da ne pričam o mogučnostima tipa 4 igre, karendar, podsjetnik, adresar, alarm, notes, veliki ekran.....
ak sam dosad mogo cariti mp3/cd player u dzepu ni mp3 mi nece biti problem. a za opcije me nije briga.vazno da ima ekran s kojeg se vidi sve (detalji o pjesmi, duzina...), da dugo svira s jednim parom baterija i da ima velik kapacitet.
I da dobro izgleda da se mozes prese*avat s njim???;D
Ne znam za tebe ali meni je bitan dizajn uređaja kojeg kupujem= Citat =:
Poslao: IggXy
I da dobro izgleda da se mozes prese*avat s njim???;D
Meni je isto ali sam primjetio da neki kupuju skupe mobove i svakakve gluposti samo da bi se hvalili
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
meni je od dizajna ipak vaznija velicina
Onda ga nisi vidio u živo. Iza ima metalni poklopac sa ugraviranom jabukom i ostalim podacima, od naprijed je čvrsta bijela plastika. I još nešto, iPod nema gumbe nego senzore pa ti se u džepu ne može slučajno nešto pritisnuti ako zaboraviš uključiti hold= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
@IggXy
iPod je puno manji i duplo tanji od creative-ovog Zena