EROM-a na netu nema za K750i jer ide testpoint , a gdfs naravno nije backupiro.Tak da ja sam napravio sto je u mojoj moci, ali stvar je da mob ne radi otkad mu je mjenjan zvucnik tako da moze biti i hardware-ske prirode.Aj jel zna neko ?
Printable View
EROM-a na netu nema za K750i jer ide testpoint , a gdfs naravno nije backupiro.Tak da ja sam napravio sto je u mojoj moci, ali stvar je da mob ne radi otkad mu je mjenjan zvucnik tako da moze biti i hardware-ske prirode.Aj jel zna neko ?
@nesika,
Ja tebe stvarno ne razumijem. Pa kojeg vraga stalno moras otvarati te nesretne nove teme!? :angry:
Jos ti stavim linkove na postojece teme, i ti opet.
Daj se ostavi toga! Ovo ti je zadnje upozorenje, bez sale. Sljedeci put pisem ban bez ikakvog razmisljanja.
Nema nikakve veze jel EROM, GDFS ili kozmicka zracenja, prikladna tema vec postoji i zato ne treba otvarati novu.
EDIT: tema je bila zatvorena, ali je ponovno otvorena, ako slucajno netko ima nesto za dodati. Nakon par dana neaktivnosti opet zatvaram.
Molim pomoc oko toga..tnx na otvaranju teme
imam stari k750i i sve normalno radilo ,stajao mi je na kucistu od kompa i dodjem ja u sobu kad ono ekran svijetli???mob radi ali ekran bijel,znaci flat kabel riknio jeli??