Imam sljedeci problem. LCD na k750 mi je pobijelio i takav je kada se upali mob. ali unatoc svemu mob radi i moze primit poziv i javiti se i sve.
Naime, dobio sam taj K750 cid 49 i flashao na njega firmware od w800, onaj iz tutoriala tu s foruma. Napravio sve potrebno, stavio karticu i vidio da i dalje ima SIM lock sto mi je bilo cudno jer sam na jednom drugom K750 isto cid49 napravio isto flashanje s istim firmwareom i poslije toga je SIM lock bio maknut.
Nasao sam na netu kako se mice SIM lock pomocu setoollite i onog *.vpk fajla sto se samo applaya. Napravio sam to i SIM lock je bio stvarno maknut. Malo sam probrljao po mobu i sve je bilo kako treba. Dao ga frendu ciji je to mobitel i nakon dva dana me nazove i kaze da je pobijelio ekran.
Poslije toga sam ga jos 100 puta flashao, cak i s drugim FW od K750 i uvijek ista stvar. Flash normalno prodje, nikakve anomalije i mob se pali , cuje se zvuk i sve radi ali ekran je bijel. Nasao sam na netu da bi moglo biti da je istekan konektor od LCD-a s maticne ploce i ovorio pazljivo, odstekao konektor, vrati nazad i nije nista pomoglo.
Jel ima neko pametan savjet i zanima me da li je moguce da je to softwerski problem zbog flashanja sto mi je cudno jer je 2 dana radio normalno i sve sam odradio po tutorialu, a na kraju krajeva mob radi u pozadini samo sto je ekran bijel. Kad ga stpojim na XS++ i pogledam info, ime identican info kao i moj K750 flashan s istim FW.

Odgovori uz citat
Bookmarks