P2k 2,9 driveri ti trebaju...Ovdje
Printable View
P2k 2,9 driveri ti trebaju...Ovdje
Pa kak nemožeš stavit drivere? Reko sam ti kad uštekaš mob na kabal,kop ga mora preoznat kao "found new hardware device".. I onda te traži instalaciju drivera.. I ti ga ručno usmijeriš prema folderu gdje su ti p2k driveri! To je sva mudrost!
I nadam se da imaš SP2 na kompu....
imam xp sp2 normalno
ma komp mi neće prepoznati ga kao novi hardware mislim ovaj drugi sad je pitanje zašto
Jesi podesio postavke USB-a na data/fax? Ako ne ide,izgasi mob,i upali ga u boot modu,pa pokusaj opet... Mora radit!
kako da podesim kada nemam sim karticu,pa ne mogu ići na postavke moba,što to znači da upalim mob u boot modu,kako da to napravim,dajte malo više pojašnjenja
Mob se pali u boot modu tako da stisnes *,# i tipku za paljenje (crvenu) zajedno i drzis dok se na ekranu ne pojavi Bootloader,verzija softa bla bla... Baterija MORA bit puna za flashanje,a ako nije moze doc do problema tako da znas... Dakle,upali mob kako sam ti reko,i spoji mob na komp. Drugo sto moras napravit ti je vec objasnjeno.
TUTOR za otključavanje koristi moj tutor preko kabla i radi 100%, sve što moraš znati je flashati i imati pravilno postavljene drivere...