a znas li kad bi moga doc u nas i oce li uopce dolazit?
Printable View
a znas li kad bi moga doc u nas i oce li uopce dolazit?
nazoves Europatrade:01/ 2004 186 ,01/ 2040 262.
i mogućnost da će znati, ista je onoj da će za mjesec dana padati tuča :D
evo sad se upravo vratila iz tehnomax-sa (Split) i dobili su ovaj mobitel jutros i dođe 3.339.kn!
mobitel je mocan i prva liga leži u ruci..
pozdrav ekipi
zanima me dali ima netko ovaj mob jer ga planiram kupiti
zanima me koliko mu traje baterija i dali navigacija funkcionira
mislio sam ga prsli mjesec kupiti (na crno 2600 dobio bi ga za 2400)
birao sam izmedu njega i n95 ( mogu samo reci da je samsungov klizni mehanizam puno kvalitetniji)
Ljudi moji danas sam otišao po mobitel i iznenadio se, meni osobno 10 puta ljepše izgleda na slikama nego uživo te ostao iznenađen i ''šokiran''.
Izrada je na nivou i to je uredu ali izgleda malo nekak preplastično s obzirom da je kučište većinom metalno.:(
zanima me tvoje mišljenje,dali mobitel vrijedi onoliko koliko košta? koje su mu mane a koje prednosti?
a hebote ak ti taj nije lijepi ili je ruzan..kakva ti je igracka onda tek n95..pa to je ko da je iz turbo limaca:D
I ja sam jedno vrijeme intenzivno razmišljao o G810.
onda sam pogledao par filmića na youtube-u. i došao sam do zaključka da ima svojih mušica.
tipke za javljanje/prekidanje razgovora su ispod slide-a, pa se nemože sa samo jednom tipkom javiti na poziv (moraju se kombinirati dvije tipke) ili otvoriti slide. isto tako ako hoćete nekome poklopiti da mobitel ne zvoni.
također, nemože se (bez otvaranja slide-a) jednim pritiskom vidjeti lista poziva.
to me dosta razočaralo... :thumbdown
dali netko ima ovaj mob?
daj slikaj nešto sa uređajem pa stavi slike na forum da ih malo vidimo. :)
E da, kakav je slide? Kakav je vanjski zvučnik kad zvoni mobitel (da li se jako čuje) ?
Jesi možda isprobavao još šta instalirati osim Garmina? možda neke druge app za symbian. jer me zanima da li su kompatibilne aplikacije sa N95/n82 i sl. (jer sam negdje pročitao da baš i nisu kompatibilne)
EDIT: može li se maknuti onaj google search sa zaslona?
to:STUKA99
evo ICO je postavio sva pitanja koja me zanimaju
što se slajda tiče meni se sviđa prijatelj ima n95 novu i stvarno je žalosno za jednu nokiu da napravi takvo kučište to je rasklimano i kad ga otvaraš ko da po šodru vučeš i ta plastika na njoj fakat u k.... samsung je čvrst i izgleda malo ozbiljnije i nebojim ga se stisnut malo jače
što se zvučnika tiće poboljšan je od zadnjih verzija samsunga ja sam imao prije z 400 na kojem to i baš nije bilo nešto na 810 se čuje jače i kad ga skroz pojačam slušam radio ili mp3 nema krčanja
rade teme za nokiu igrice ubiti sve što sam sad probao osim aplikacija koje su napisane u pythonu ne rade zato jer treba prvo instalirati te skripte sa time imam manje komplikacije koje sad riješavam uglavnom sve šta je za s60 3generaciju radi uz kod nekih potrebno potpisivanje aplikacija i tu i tamo vračanje datuma na mobu
za google neznam nisam pokušavo kasnije ču kratak sam s vremenom ovih dana jedva da sjednem za komp par minuta i slikat ču nešto pa ću naknadno poslat
danas u Emmezeti ga drzao u ruci i malo sam razocaran.slide se ne klima i izrada je dobra,ali pricalo se da ce imati ful metalno kuciste,a ono obicna siva plastika....
i ja sam uspio maknut google nije frka samo po meni največa pizdarija je šta nemožeš uključit radio ako nemaš prikopčane slušalice kad jh ukopčeš uključiš radio pa ih iskopčeš i slušaš na zvučnik bez problema stvarno malo glupo srečom nisam ga kupio radi toga
Šališ se
Pa nikad gori zvučnik u životu nisam čuo.Može se usporediti sa Nokia 6230
Evo primjer instalirao sam Garmin Nav i normalno se vozim u autu bez upaljenog kastofona u autu i nečuje se ona glas što priča sad ljevo sad desno a pojačano na maksimum??? Moraš upotrebiti slušalice ili šta???
Telefon nije loš ali je puno kabast(ako znate šta mislim) zapinje u djepu kad ga vadiš i stavljš u djep non stop.Kamera kao i svaki samsung blijede boje pogotovo bijela(fuj)
Slide je vrlo dobar
Symbian radi kako treba malo je spor al eto.
Sve u svemu po meni Bad:adminrulz:
Moj ide na tender odmah(nema symbiana bez nokie nek priča šta ko hoče)
S obzirom da sam nedavno kupio ovaj mobitel, evo par komentara. :)
Ako vam se ne da citat tekst ispod, zakljucak je : PREDOBAR MOB! :lol:
Kvaliteta izrade: vrhunska, mob super cvrst, slide nevjerojatno kvalitetan
Kamera: vrlo dobra, video snimanje odlicno
Procesor/memorija : 330Mhz / 112MB RAM ; u usporedbi sa "starim" symbianima (N80,E65...) ovaj leti! Nema vise poruka o nedostatku memorije kod surfanja!
GPS: sasvim ok, Garmin radi ko urica
WiFi : radi za 5, surfanje webom pravi je gust na ovom mobitelu.
OS: Symbian 9.2 FP1, radi bez ikakvih problema i smrzavanja
Manje vise sve sto radi na N95 radi i na njemu.
Zvucnik: vrlo dobar, nista extra , ali sasvim ok.
Baterija: tek par dana koristim mob, ali mi se cini da moze drzat oko 2-3 dana normalnog koristenja. Ako se jace koristi oko 1 i pol dan. Ovo jos treba potvrditi. :lol:
Povezivanje sa kompjuterom (kao USB drive) radi za 5! Moze se koristiti umjesto USB sticka!
U usporedbi sa N95 8GB djeluje cvrsce i robusnije.
Eventualne "mane" u odnosu na N95 8GB : nema 3D akcelerator i stereo zvucnike. Ali to su prakticno ,bar meni, nebitne mane.
Na kraju , usporedjujuci ovaj mob sa N80 kojeg sam nekad imao, vidim da je postignut ogroman napredak! Sve je brze , jednostavnije i stabilnije !
Way to go!
Nisam nikad bio bas ljubitelj Samsunga, ali sada postajem! :lol:
:banme:
pitanjce...
citam po nekim recenzijama da ej uzasno lose napravljena tipkovnica na g810. da je pisanje poruka na njemu totalno lose. koja su vasa iskustva? to mi je jako bitno jer samaram preko 500 sms-a na mjesec