da nebi ovo bilo offtopik ,nek se zna da velika vecina svečenstva vozi BMW 5icu , i sad ej rapsprava dal ce mjenjat az M5.
Printable View
da nebi ovo bilo offtopik ,nek se zna da velika vecina svečenstva vozi BMW 5icu , i sad ej rapsprava dal ce mjenjat az M5.
Osobno bi izabrao Civic Type R i tjunirao ga nego BMW,više mi se sviđaju tjunuirani nego serijski auti
pa odna si se krivo izrazio , jer mozes ti kupit i bmwa pa ga sredit . fora je bas u toem da su m i typR vanseriski oblici marki.
Da ali BmW ima već preko 500 ks i nepotreban mu je tunning ali na Hondi možeš ići još dalje sa pojačavanjima a manje će te koštat nego BMW
ludnica...
pa imam i ja jednog. Uostalom navozio sam se ja svega i svačega od autiju - od BMW-a, mečki, jaguara do daewoo tico-a... :)= Citat =:
Poslao: smogovac
daj zbilja sad briješ....i ja imam švabu,pa sam bar objektivan...
...ma Tico je zakon...jednom sam se u njemu vozio 158 km/h,a kazaljka je gravirana do 160 :D...
Je zakon je! Na 100 imaš filing da juriš 300! ;D
I jel se auto raspao?:)= Citat =:
Poslao: Eminem
...ma Tico je zakon...jednom sam se u njemu vozio 158 km/h,a kazaljka je gravirana do 160 :D...
ja nisam sve te wb vozio,al sam se naravno vozio naj mi je bio ovaj novi rang rover...mrak...imao nekih 250ks..strašno...jeep je nasuprot njemu čista smijurija..
ja sam vozio corsu 1,0 12v i imas filng koda vozis corsu 1,0 12 v
...ma nije...čak smo prošli merđu...a čovjek se čudio,nije mogao vjerovat...= Citat =:
Poslao: IggXy
I jel se auto raspao?:)
Ja sam vozio auto koji nesmije više od 30 km/h,sjedišta se tresu jer je pod "pojela" hrđa,sva četiri ležaja nevaljaju,tri puta moraš "pumpat" kočnice da bi radile.
kad netko bude vozio nešto "bolje" neka se javi!;D
teško če te netko nadmašiti
ja sam vidio da su u autima satovi gravirani do neke cifre, a nikad da je kazaljka. to je izgleda neki opaki tico :)= Citat =:
Poslao: Eminem
Chervolet (Daewoo) Tico G T i V 6
da da lud do jaja
čukem da mu se vrata otvaraju prema gore
kaj kad se prevrne na bok ili ? :)
lol!
auto ej jeba*ki, samo se vi ismijavajte.
čujem da neki modeli imaju i petu brzinu.
looolcina
Šta mu je peta kao ukras??:D
:lol: :lol: :lol: to ti je ko sljepo crjeco , znas da ej tu negdje al ti ne koristi uopce
Kao mozak misliš da ga imaš,a nemaš:D
mislim fali je bolji typeR ili M5,fakat su ista klasa auta pa se mogu usporedit, za M5 kupis 4 typeR-a
puko