Imam identicni problem, tri dana sam pokusavao sve moguce kombinacije i nista...:(
EDIT:
Resio sam problem tako sto sam stranicu za registraciju otvorio u IE, e dalje je vec bio problem pogoditi sifru koja se jako lose vidi, ali i to je reseno
Printable View
ja koristim IE7 , zato i nisam imao taj problem.
imam problem oko ove registracije na www.symbiansigned.com , reg sam se na 50megs ali mi ne dolazi mail i ne znam sta da upisem onda ondje kada otvorim ono na symbiansigned.com ACTIVATION CODE, nista mi ne dolazi na mail .. jel moze neko da pooooomooooogneeeeeeeeeee
EDIT: jel ima neko da me registruje moram se reg da napravim na mobu ovaj rotateme da ga samo sign, ima li iko da to uradi molim vas treba mi hitno da prodam ovaj mob a da uzmem sebi 8GB ali ovaj prije prodaje mora imati rotate me pls pomazite
ak ti nije nis doslo na mail, nema pomoci, treba ti na mail doc activation code.
posto kod registracije ima problema a ocito i kasnije kad se prati tutorijal (ja sam imo problema) probaj trazit .cer fail koji ti treba u ovoj temi kao sto sam i ja napravio, bilo mi glupo ljude zezat pa sam probo sam ali ocito nejde, pa sam zamolio da mi drugi to naprave, i s tim .cer failom koji ti daju mozes potpisat aplikaciju koju zelis samo trebas pratit tutorijal od broja 10. evo ti link na temu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45112&page=16
moras napravit alias email boxa, imas dolje desno kad odaberes na glavnom izborniku my emails, tamo opciju create alias, napravi alias, i onda sa symbian signed napises tamo adresu aliasa, i on ce ti poslat na alias, a ti provjeravas na glavnom email boxu. malo je komplicirano , al imao sam isti problem pa znam kaj te muci.pozz,danijel
Evo da svima skratim muke oko registracije na symbiansigned. Otiđite na www.vodatel.hr i tamo se prijavite kao korisnik Home4U usluge. S istom dobijate i email "nekoime@vodatel.net" koji prolazi na symbiansigned-u. Vodatel će vam poslati one papire za pristup na kućnu adresu, ali to nemorate platiti niti se prijavljivati da ne bi bilo zabune. Bitno je to da trenutno dobijate e-mail adresu koja prolazi na registraciji za symb. signed i čiji inbox možete provjeriti da vidite onaj authentication broj. Eto, valjda nisam zakompliciro. U svakom slučaju puno lakše i prije se registrira na ovaj način nego sve prije navedene metode jer koliko sam vidio na nekim stranicama taman što ne traže kakve gaće nosiš, a da ne govorim o hrpi spama koje nakon toga šalju! Uživajte!
ja sam se uspio regati i preko nmn.nmn@sk.t-com.hr
Većina t-com mailova ne prolazi, jedino možda još oni sa htnet nastavkom!
kaj nije isto kad napises ime@zg.t-com.hr i ime@zg.htnet.hr , ovi mejlovi kaj idu na htnet domenu se preusmjeravaju na t-com domenu, zar ne?
Jedino ako nisi deaktivirao htnet mail adresu na korisničkim stranicama onda ćeš i dalje dobijati mejlove. Ja dok sam koristio t-com adsl, na korisničkim stranicama postojala je opcija gdje si mogao trajno maknuti taj mail sa htnet nastavkom i potpuno prijeći na oblik adrese sa t-com domenom!
Rekao sam "većina", a ne svi. Neki "...@xx.t-com.hr" prolaze još uvijek, neki ne.
Ja otvorio mail i na onom 50megs ali opet neće
Ako imaš mail preko t-coma tj. u obliku "neko.ime@sb.t-com.hr", probaj sada, Slavonski Brod prolazi! Ako nemaš, odi na t-com stranice i kreiraj si jednu adresu tj. "postani korisnik" dial-up internet usluge!
Evo hoće,od t-coma mail
A čoeče,i sad kad oću instalirati onaj DevCertRequest,uopće ne želi pokrenuti program...e pa stvarno,kad neće,onda baš neće..