nema red 49 za w200,samo 50 i 52
ovo što sam ti ja dao je RED52
Printable View
riješio sam mob orginalnim softwareom! Kad stavim u xs++ stavljat taj cid52 w200i onda me izbaci iz programa!
E... kako da ubacim flash meni u k310??
Oprostite ali imam par pitanje
1)Moze li mi tko staviti firmware i podrsku za hrvatski jezik za otkodiravanje na sve kartce
2)Moze li tko staviti Menije za flesati neke preradene a da nije original
3)I moze li mi tko slikama tu sve objasniti sta gdje moram da kopiram u setoolu
4)moze li tko staviti akusticke dravjere da se mob jace cuje i da mi objasni kako sve to
molim vas hitno pomoc,jel sam ja gledao na netu kak likovi od w200 naprave odlican mob sa zakon menijem molim vas
hvala MASVI I RAVILOVU u pomoći flasha k310@w200 (sve radi)
hvala!!
A bi li se moglo podesit tipke za pojačavanje i smanjivanje muzike na tom mobu??
Kad kad je w200 samo mogu pojačat muziku! nemogu je smanjit! Pošto imam samo jednu tipku sa strane!
hvala
i još nešto! kako ga otključat na sve mreže??
Patch iz ove teme (thanks to Xulos) bi trebao raditi:
Code:;W200 SW-R4HA014
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) m1ch43lzm
+44140000
b92938: 70B5041CE8F2E6FB00230022011C1C20 F0B505213A22D1F73BFD0020F0BDC046
kako da to stavim??
gdje da to upišem??
e znaš li kako da mu promijenim ovo u vezi tipaka??
Patch kopiras u Notepad i snimis kao nesto.vkp, onda sa Farom ili sa Gslide stavis na MAIN od firmwarea, zatim flashas na mobitel taj novi dobiveni MAIN.
Za vise detalja pogledaj ostale teme o stavljanju patcheva (npr. ova za Far).
Napominjem da ovo sve samo prenosim, nisam nikad sam radio pa ne znam je li radi tako. Najbolje da potvrde strucniji clanovi. :)
Za tipke ne znam.
Da moze sa XS++, valjda bi to napisao u gornjem postu. :angry:
XS++ ne sluzi za patchanje.
Neznam kako bih izveo otključavanje...
Obzirom da "otkljucavanje" svakome znaci drugu stvar, reci na sto tocno mislis?
Iscitavanje security code-a? Dekodiranje na sve mreze? Nesto trece?
dekodiranje na sve mreže...
imam dva kabela jedan koji sam dobio sa w200 bas i jedan koji je kupljen probam sa oba no to sve prode odma u par sec i ne napravi nis i uopče onaj gdfs mi ne napravi preko setool radim no nista neznan sada dali je stvar u kabelu ili u cemu
A flasho sam tako w200 po onim uputama preko kabela kojeg sam dobio sam mobom no ne mogu nikako ubacit flash menije jednostavno u XS nis ne otvara a za druge prog ni neznan trazio sam onu datoteku al nista.
u redu je rjeseno je sad jos da ga probam dekodirat i to je to HVALA
kako da izvrsim update k310i na CID50? k310 ne moze na CID 52,jel tako?
?!
A zasto bi to htio? Koliko znam, CID50 je najnepodobniji za bilo kakvo moddanje...
Upravo tako, isto sam to zakljucio kad sam flashao K320 u W200. :)
Plus sto K320 (a vjerujem ni K310) nema mogucnost prosirenja memorije karticom, pa zapravo i nema neke velike koristi od Walkman playera...