Nadam se da u HT-u neće biti preblesavi i da ne uzvrate nekom sličnom pormotivnom akcijom. Ja bih slao MMS-ove! :((
Printable View
Nadam se da u HT-u neće biti preblesavi i da ne uzvrate nekom sličnom pormotivnom akcijom. Ja bih slao MMS-ove! :((
Ja nisam jos nista dobio :(.
Zovi službu i žali se!!!
Sada sam zvao, i pametna teta kaze izmedju ostalog: 6600, 3650, 7650...
Ja jos kazem da Sx1 mora biti podrzan jer je prakticki isti telefon kao 6600 i da provjeri s tehnicarima ili sta za znam s kim ali nece.
pa uzmi T610 ak ga imaš ;) , vidiš da je on "bolji" od SX1 i zato su ga uvrstili na popis ;D
Ja zaboravio maknuti T610 iz liste:), nemam ga.
a jel uopce podrzan koji siemens= Citat =:
Poslao: kinfa
pa uzmi T610 ak ga imaš ;) , vidiš da je on "bolji" od SX1 i zato su ga uvrstili na popis ;D
Pa vidiš da na popisu nema ni jednog. Očito se Vodafonu zamjerio siemens= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
a jel uopce podrzan koji siemens
...a dokad se to može iskoristit,tih 100 besplatnih MMS-ova...ja sam jučer to dobio pa da znam...
Mislim da do kraja godine.
kolko ja znam, 2 mj. nakon uključenja...
...hvala na informacijama...
...trebaš kupiti vodafone live paket, ne vjerujem da će samo tako davat 100 mms-ova na svaku novu karticu, ja sam ih dobio ko dobrodošlicu u vodafone live, budući da su po novom ti neki super-simovi, vjerojatno znaju koja je kartica iz koje priče ...:D= Citat =:
Poslao: Brunek
Ne kuzim. Surfam ja nekih 7min diskonektam se, cekam 5, 10, 15, 30, 60min iiiiiii NISTA!! Kaj trebam napraviti za tih 100 MMS-ova?
Čudno je sve to sa tim Vodafone live, sve mi je nekako nedorečeno i puno proturječnosti. Zar sad da svi kupujemo Motorole V525 ili par drugih modela da bi mogli koristititi tu uslugu. To bi trebalo bit dostupno svima bez obzira na vrstu aparata. M-zona funkcionira bolje nego Vodafone live.
...a kak sam onda ja dobio,ha...jednostvno,stavio karticu u Motorolu V525,spojio se na taj Live! portal,bio možda pol minute,diskonektiro se,vratio karticu u M55 i nakon 5-10 min dobio 100 besplatnih MMS-ova...:cool: ...= Citat =:
Poslao: bloodsucker
...trebaš kupiti vodafone live paket, ne vjerujem da će samo tako davat 100 mms-ova na svaku novu karticu, ja sam ih dobio ko dobrodošlicu u vodafone live, budući da su po novom ti neki super-simovi, vjerojatno znaju koja je kartica iz koje priče ...:D
...i da,karticu,tj. taj broj već koristim 4 godine...
Ma ne treba kupiti Motorolu.Dosta je imati mobitel koji to podržava (pogledajte na vipovim str. koji to aparati podržavaju) ili napraviti ovo Kaj je Eminem napravil.
Radi Vodafone Live! i na drugim uređajima, samo nema ikona nego je samo tekst i ne možeš dobiti 100 MMS-ova.= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čudno je sve to sa tim Vodafone live, sve mi je nekako nedorečeno i puno proturječnosti. Zar sad da svi kupujemo Motorole V525 ili par drugih modela da bi mogli koristititi tu uslugu. To bi trebalo bit dostupno svima bez obzira na vrstu aparata. M-zona funkcionira bolje nego Vodafone live.
...ma najsigurnije vam je stavit kod frenda,koji ima Motorolu V525,karticu u mob,spojit se na Live! portal i to je to...
A ja sam jednostavno otišao sa svojim mobitelom na wap stranicu i nakon pol minute došla mi je poruka da sam dobio 100 besplatnih poruka
dejte mi recite deco posto mene nije bilo, meni je doslo sms da imam 100 besplatnih mms ova, i tak sam ih ja spizdil nekih.... 50ak... sad cekam racun. samo ak im je to neki trik bil.... neko ce najebat.... :)
...zato postoji prepaid...ja fino imam 3 kn,pa pi*im po MMS-ovima koliko me volja,dok mi ne javi da nemam dosta na računu da ga pošaljem :D...
Dobra taktika :D
ma i ja sam se probao spojit sa sx-om i ništa:angry:
naravno sad je već i kasno jel akcija je trajala do 03.07.
nema nista za siemense http://www.crohack.com/forum/images/smiles/fist.gif
nije kasno, možeš to još do 01.08. Ja sam evo danas uzeo od frenda T610 i spojio se i za 5 min evo meni 100 MMS-ova.= Citat =:
Poslao: damgol
ma i ja sam se probao spojit sa sx-om i ništa:angry:
naravno sad je već i kasno jel akcija je trajala do 03.07.