@Mobyfan-ica
iphone je telefon, touch je mp3 player.
ako nekog zanima mp3 player nebudemo mu preporučili da uzme telefon samo zato jel isto izgledaju ;)
Printable View
@Mobyfan-ica
iphone je telefon, touch je mp3 player.
ako nekog zanima mp3 player nebudemo mu preporučili da uzme telefon samo zato jel isto izgledaju ;)
Pa osim što touch košta pun k* manje love,a u osnovi može sve što i iPhone osim telefoniranja :)
jel radi gtalk i ta sranja tipa skype na i podu? ... ne treba mi telefon nego u principu wlan.... to isto djabe na hot spotovima?
radi, hot spotovi se u principu plačaju no otvorenih mreža ima po cijelome gradu tako da se nije problem spojit.
Radi, prošvrljaj netom malo, vdjeti ćeš da može poslužiti u mnogo svrha.
Nije to loša stvar, i meni se sviđa ali...mali mi bio kapacitet tako da sam uzeo iPod Video. Da je imao bar 30GB prostora vjerojatno bi uzeo Touch model.
Ali i ovo malo čudo mi nudi sasvim dovoljno za moje potrebe, za sve ostalo imam Smartphone.
neznam kada si kupovao no 32 gb model je vani već više od pola godine
znaci skype radi na tome... to cudo nema mikrofon, ali mogu li se npr ukopcat slusalice neke pa da to radi, ugl moze li se pricat preko i toucha na skype?
i treba li se sto crackirat da radi normalno skype ako uopce radi? web brovser isti ko na iphon-u?
to za skype je presudno + mikrofon, pa observer budi ljubazan i pomozi :D
neznam mu autonomiju u satima iz prakse.
slušam sat-dva dnevno, punim svakih 10-tak dana.
u stand-by-u gotovo da ne troši ništa pa nema problema ako samo izvučeš slušalice (on gasi reprodukciju) i ostaviš uređaj 2-3 tjedna sastrane.
EDIT:
@malena
skype nisam nikad isporbavno, kako si rekla potreban je mikrofon za koji neznam dali touch 1st gen. ima podršku, 2nd gen znam da ima ugrađeni mic.
druga generacija donosi zvučnike i mic integriran u kućište, i tipke za podešavanje glasnoće.
prva generacija toucha od 32 gb je bila kada sam ja kupovao prije par mjeseci 3890,00kn
neznam koja je cijena trenutno, ali zapamtio sam da je cijena toucha 2 gen 32 gb znatno niža, negdje oko 3200,00 kn
@Sodom...također sam primjetio na svojemu iPodu da kada ga punim preko usb porta baterija drži za skoro 50% manje nego kada ga punim preko mrežnog adaptera...strašna razlika.
Kako se to manifestira na Touch modelu?
Edit: nabava.net veli - iPod Touch 32GB u M-Computers =2.554,55 kn ...eh sad koji je to model treba vidjeti ;)
Nebi znao kako objasnit osim da bi ga preko USB-a trebao puniti znatno duže.
Ja za punjenje iPoda Toucha koristim Playstation 3.
;)
Je li tko zna, hoće li novi 2.2 firmware biti dostupan i za prvu generaciju Touch-a?
....naravno
Lijepo čuti... :) Toplo se nadam da će konačno omogućiti isključivanje predictive text-a i dodati opciju copy/paste. To je sve što ja tražim od novog firmware-a. :)
jel mora to cudo dok ga punim prek usb bit upaljeno il moze bit i ugasen?
nemože biti ugašen, inaće stand-by troši iznimno malo tako da ja player niti ne gasim
Postah i ja ponosnim vlasnikom jednog. Pitanjce: ima li kakva aplikacija za skrolanje samo naginjanjem uređaja, nešto poput Instantpapera ali na razini cijelog sustava?
imam pitanje.
zakaj kad ustekam i pod u usb
pise mi found new hardwer digital still camera i restartira se komp?
kad se digne sistem, pise system has recoverd from a serious error...
tak vec danima, a nemam ideje kaj da napravim? treba to cudo i nafilat pjesmama, punim ga preko Asus EEE ali na nj nemam i tunse pa je zato ovo problem!
HELP!
Probaj u drugi USB spojiti ili USB hub, mozda zahtjeva previse energije ili nesto.
ovak...ja sam svoj 16gb prve generacije uzeo prije mjesec dana(druga se ne da jailbreakat pa ono...zašto čekati zbog zvučnika samo)
nakon jailbreaka malo igranja sa temama i slično jedina zamjerka je ta baterija...traje mi ni 10 sati(krom je klasično izgreban(nažalost nema mi pomoći) ali brz blabla funkcionalan sve štima,samo me ta baterija,danas sam kupio mrežni adapter i toplo se nadam da će rezultati biti bolji kao što gore netko kaže ;)