Daj pikni koju fotku moba uživo...mene zanima da ga piknem za treci br ali nikad ok iskustva s LG-om pa se razmišljam.
EDIT: koja je jacina baterije ??
Printable View
Daj pikni koju fotku moba uživo...mene zanima da ga piknem za treci br ali nikad ok iskustva s LG-om pa se razmišljam.
EDIT: koja je jacina baterije ??
http://img02.picoodle.com/img/img02/...8m_82f3d02.jpg
ovo je jedina slika zasad opaljena , inace je taj dan bilo ruzno vrijeme pa zato i je tamnije ...
a baterija ako se ne prcka po mobu traje meni po 3-4 dana uz razgovore oko pola sata i 20ak smsova , ak se prcka - odnosno igra jer sam stavio gore neku igru Pub mania i zarazna je do bola igra , baterija drzi jedan i pol dan ali sam valjda jedno 12 sati igrao tu igru :) kak vrijeme prolazi izlaze neki nedostatci - recimo tipkovnica je zato jer je iz komada malo glasnija , ali generalno mob je najbolja kupnja sigurno , par dana sam imao paralelno i nokiu 3110c koja je 898kn u simpi a lg je 348 i lg je apsolutno bolji mob , ima puno bolji ekran u odnosu na nokiu , odlican mp3 player koji kao da je kopiran sa jednog drugog korejskog proizvodjaca ...
Slika mi se i cini bolja od 3110 c, makar ima dosta šuma tj mutnija je malo.
Da to definitivno da nokia ne vrijedi toliko(u tele2 je 595 kn).
Htio sam pitati jer pašu sluške od cokoladice??
Nemam cokoladu da probam , ali punjac koji koristi je sta - p52es , pa ak taj ide na cokoladu - onda ide i na ovaj ...
ja svog ne mislim dekodirati jer imam jos 4 paketa sa po 100kn za potrositi :) a furao sam nedavno kg375 na unlock i 60kn , gotovo za 15 minuta ...
s obzirom na mogucnosti cijena od 350kn mi je smijesna...najvjerojatnije kupujem ovaj tjedan...
al prije nego kupim zelio bih znati dal se u paketu, naravno kod t-coma, dobije USB kabel, ak ne, kak izgleda konektor...mini USB il nest drugo?
znaci nista :(
daj mi samo jos reci dal je mobitel brandiran
pa lagano brandiran ( ima t-mobile precac na pocetnom ekranu , ostalo sve se moze maknuti i pogasiti ) ...
ma glavno da nije sve unakazeno, kak to obicno zna biti...
kabla budem posudio od frenda, jer nemam citaca kartica, a mozda stavim i drugi firmware...
kad kupim javim dojmove...fala na odgovorima :)
Imam problem sa svojim KU250.Jednostavni ne radi BT.Nece se ni uparit,ni poslat bilo sta,niti dozvoljava da moj lg nadju drugi mobovi..napravio gl.reset....