Ma zašarafio sam ja onu sajlu na mašinici i sada mi je sve ok!Al istina,mislim da ću si morati kupiti bolje mjenjače čim skupim nekaj love.:goodpost:
Printable View
Ma zašarafio sam ja onu sajlu na mašinici i sada mi je sve ok!Al istina,mislim da ću si morati kupiti bolje mjenjače čim skupim nekaj love.:goodpost:
Regan sam na dropbike-u...Ja se takodjer poprilicno bavim racunalima, biciklima i fitnessom... Ali... Stvarno si bio poprilicno nekulturan u provm postu... Ja sam samo htio probati da vidim koliku max brzinu mogu postici i zbog toga sam ustao sa sica... Istina... ispao sam i ja malo mutav zato sto sam vozio sa nedostalovanim lancem i tako, al imao sam namjeru preci kojih 150-200km i onda ga odnijeti na taj besplatni servis, pa da sve srede... Ali ispalo je kako je ispalo...
Bicikl je na popravku... Vjerujem da ce to uzeti pod garanciju, jer stvarno nije onak prestrasno, ali tockovi idu u 8-icu, prednji vise, zadnji malo manje... Ali lik koji je to preuzeo, je bio stvarno ispravnjak, bar zasad, tako da nije bilo nikakvih problema...
Pa bio sam dosao do 40 i nesto kusur i onda odletio u pm.... Al par puta sam vozio onak niz neki most i tako sta oko 60+nesto sice (nisam nasao neku vecu nizbrdicu da postignem neku vecu brzinu), a na ravnom oko 45, sad sam htio to oboriti... Al ocito nisam uspio... :):D
Pa kakav ti to sat imas da pokazuje tocno na 2 decimale???
Ja imam VDO C1 i pokazuje mi na jednu decimalu... Platio sam ga oko 170kn...
http://img77.imageshack.us/my.php?image=slika020yu0.jpg
Evo dokaza!!!:jump:
E Maniac, teško da ćeš ovdje kod nas uspit postić velike brzine... ipak je ovo sve pretežito ravnica...
meni je najmiliji spust bio pored Vodica na moru, spuštaš se nekih 5 minuta na 50-60 kmh ( nemam cestovni nego freeride bike pa ne može brže zbog loše aerodinamike, ali lijepo je, voziš dijelom po magistrali i ako nema auta u to doba, ono full se super osjećaš...
Ma znam... Ja onak na biljskoj (tj. na biciklistickoj do bilja) napicim tih 45 bez beda, al su svejedno neravno napravili, pa ono ne mozes bas normalno voziti... Neka prosjecna brzina (bez previse truda i tako cega) je oko 30km/h...
Nisam nigdje nasao bolji spust od onog na cestovnom mostu kad ides prema bilju... Jedino tamo sam i napicio tih 60, tak nesto... Nigdje drugdje nisam vidio da ima ista slicno... :( A bilo bi poprilicno zakon da ima neki blesavi spust...
?!
Jesu ti ga prodali, servisirali i garantirli za njega? Tuzi ih za tjelesne ozlijede, kaj cekas?!
Jesu, prodali, servisirali i garantirali za njega, al sad da idem nekoga tuziti, nema smisla... Bio sam i u situacijama kad sam mogao i za vise nekoga tuziti i opet nisam... Jednostavno ne vjerujem u nas sustav, par puta sam vidio kako radi, tako da mi obicni ljudi mozemo biti 100% u pravu i opet ce oni s malo vise para izaci kao da se nista nije dogodilo...
Bolje ak nesto bude bilo bas strasno, uzeti to u svoje ruke i onda nek me osude za nesto sto sam napravio i zaboli me... Al pustit da se oni s time zaje.... i drka... ma nema sanse...
Jednostavno hrvatsko pravo i sve ostalo je oslo u k... tako da nema smisla tuziti za nesto vece, a kamo za ovakve bespotrebne sitnice...
Imao sam 3 teze saobracajke, 2 su isle prek odvjetnika. Najcesce je potrebno samo priprijetiti tuzbom da dobijes nesto jer ni njima nije u interesu placati odvjetnika, a ZNAJU da nisu u pravu i da su velike sanse da ce kad-tad izgubiti.
zato ja imam gianta...bil od sestrične..sad sam ga ja dobio za rekreativnu vozhnju(lol) gazim ga teram..treba samo lezhajeve promijeniti u pedalama..ili kak se to već zove..i trebam kupiti disk pločicu(kolko sam skuzhio samo je jedna koja pritišće disk?? i odzada jednu onu gumicu trebam od kochnice neznam niti kak se to zove..bicikl je stalno na prednjem,zadnjem.i felgoni idu ravno ko i prvog dana..brzine no problemos..
a gledam vishe ga nema niti u ponudi u turbo-sportu..
nego zanima me di kupiti normalnu zrachnicu za to??normalna zrachnica tj s normalnim kratkim ventilom je ventil prekratak..sad sam kupil neki extremno dugachak i uzak
http://i5.photobucket.com/albums/y158/Vuxs/Slika956.jpg
Pa trebalo bi biti u rog-jomi... Oni imaju mislim sve vrste ventila... Koliko sam ja vidio...
mah ja sam iz vrbovca...