Nakon korištenja UIQ-a stekne se dojam da je svaki "obični" Symbian igračka. Vjerujem da je Smogovac na to ciljao.
Printable View
ok,ali svejedno se ne moze reci za E65 da je igracka.to bi se moglo reci za samsung D900 ili LG Shine koji su sminkeri i igracke za pokazivanje naspram symbian ili windows mobilea!to sam zelio naglasiti.
Slazem se sa zmijom....p990 je ozbiljniji telefon od e65 ali ni e65 nije za bacit...
da vladek na to sam mislio...
+vepar slažem se...
bivsa zmijurina....:lmao:= Citat =:
Slazem se sa zmijom
bemu ico nemas mob ni tjedan dana a vec ga prodajes..znaci ipak ti se nije nest svidio p990???
svi su hvalili p990 pa se skoro i ja upecao,ali izgleda da nista od toga.
smetaju i meni malo vece dimenzije.
bolje nemoj,nije to za tebe...ja iznimno cijenim se,što je izbacio ovaj fon u ovakvoj formi,nekima paše d900,u600,l7 i dr. nekima ovo:D
A što bih ja onda trebao reći za svoju ciglu od qteka 9000. Pa to je hladnokrvno oružje ;)
A što bi vi ljudi...funkcije, veliki ekran itd. a mali uređaj.
ccc...ajde ne fantazirajte. Sad je već i P990 velik. Ma daj...kaj ga kupujete ako vam ne treba?
Postoje neki šabloni kojim se mobitelima volimo služiti. To nam se uvuče "pod kožu" i svaki drugačiji mobitel nam predstavlja problem.
Recimo, imao sam P910i, star nekih 10 dana, jamstvo EM-a. Sve je bilo idealno, ali meni previše stran mobitel. Falile su mi funkcije koje su sasvim obične na Symbianima (recimo # za automatsko uključivanje Silent moda).
moj drug ima P990 i telefon uopste nije velik cak je po meni prakticne velicine :) i nosio bih ga da nisam uzeo W950
ako ti je važan stil uzmi e65 a ako voliš glomazno i lijepo p990
napokon sam uzivo video e65 i uopste ni on nije mali i cak stavise,iako mi je bio veoma lep na slikama,ruzan je uzivo
da ne otvaram novu temu , imam priliku zamjenit e65 za p990 i dobit 250kn nadoplate , jedino kaj me muči to spajanje sa wlanom .. imao sam ga na kratko i moj se normalno spajao i mogao sam normalno surfat po netu , a sad vidim da se dosta ekipe žali na wlan od p990 ( dal je to do novije verzije softa ) ... molio bi korisnike da mi kažu kako se sad spajaju i dal ima problema , to mi je presudno