mogao sam po p990 prckat malo i mob mi se svida, ekran je velik i jasan, kamerua je super a sad velicina.. jeste malo veci uredaj ali tezina nije pretjerana. a i plus mi je za p990 qwerty tipkovnica.
e65 mi se nesvida bas.
evo još jedna usporedba... (a šta ćeš kad sam neodlučan)
Koji bi od 2 gore navedena modela vi uzeli?
cijena im je ista.
Koji bi uzeli i zašto?
meni se sviđa E65 dizajnom, i zato što je manji, ima više aplikacija
Kod P990 mi se sviđa nešto veći displey i bolja kamera...
Ali što uzeti?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mogao sam po p990 prckat malo i mob mi se svida, ekran je velik i jasan, kamerua je super a sad velicina.. jeste malo veci uredaj ali tezina nije pretjerana. a i plus mi je za p990 qwerty tipkovnica.
e65 mi se nesvida bas.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Definitivno P990, puno bolji i kompletniji uređaj a još je i nešto jeftiniji. Imao sam W950i i taj UIQ 3.0 me oduševio, miljama je ispred "običnog" Symbiana.
Jedino su dimenzije malo problematične, odluči šta ti je prioritet.
zbog dimenzija i ljepseg dizajna,citaj slide,pretendiram e65
iako ovaj touchscreen nije za odbaciti
kamera mi nije toliko bitna tako da to nije presudan faktor...
barem meni ne
mozda je tebi kamera bitna..
Vjerujem da ti znas o svakom modelu vise manje sve pa ti nemoram nista posebno pisat, a sto se tice ta dva modela ja bi se odlucio za P990i
p990i definitvno...uiq je mrak,odlične aplikacije,odlična 2x tipkovnice,kamera na nivou..+makro odličan...veči ekran...
E65 svakako.ne volim P990.
e65 je oslabljena n80 al sa jaćom baterijom te je skuplja pošto je noviji model , tj isplativije je uzet n80 ( a znaš šta sam ti o n80 napisao na PM) ... tako da moje je preporuka p990
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
sklazems e sa vatrogascem uzmi p990...
ja neznam koji bi bio po meni bolji,po preformansama su isti,ali dizajn mi je bolji u e65...
My mind on money,
Money on my mind.
Za WLAN je uvijek zgodnije imati QWERTY tipkovnicu iako kad se bolje pogleda, sav taj internet preko mobitela je još uvijek jako nespretan i nepregledan na malom zaslonu.
P990i mi je dobar mob, ali imao sam P910i i kazao-nikad više touchscreen.
@Ico, ti si više Nokia fan, bar koliko sam zaključio otkad se poznamo na forumu. U ovom slučaju E65.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
uzmi p990 i neces faliti
NOKIA JE ZAKON
ja bi rađe P990i ipak je puno veći ekran i bolji mi se čini ,imo ga i prva liga tel. bez obzira šta je ogroman
...FORCA FIUME...
Nisam imao ni jedan ni drugi, ali mislim da bi uzeo P990i. Veci ekran, bolja tipkovnica, bolja baterija, UIQ, a i kamera bi trebala biti bolja na njemu.![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Ja osobno bih uzeo P990, bez TS-a ne mogu funkcionirati![]()
Kupio sam P990... zasad oduševljen...
Tako da što se mene tiče, možete zatvoriti ovo... a i nemorate...
a jesam ti govorio,drugi put me odmah poslušaj...
jaci jeste,ali i veci i tezi od E65.
ma mislim e65se nemože niti stavljati u usti koš sa p990...jedina sličnost im je da oba imaju wi-fi,e65 je igračka naspram p990..
buahahaha^^
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks