Daj mi posaljite broj od nekog "pouzdanog" švercera, ako takav postoji. Kupujem v525. Ima li tko da je kupio mobitel na crno i da je zadovoljan s njim? Nek mi posalje broj svercera na private mesage. Pozdrav ljudi
Printable View
Daj mi posaljite broj od nekog "pouzdanog" švercera, ako takav postoji. Kupujem v525. Ima li tko da je kupio mobitel na crno i da je zadovoljan s njim? Nek mi posalje broj svercera na private mesage. Pozdrav ljudi
Zadnji put kad sam si kupovao mob bio sam primoran kupit si ga na crno, ali mi je u zadnji tren uletila više nego povoljna ponuda, tako da sam uspio kupiti uređaj u HT-u. S garancijom i računom, naravno. Malo mi je bed kupovati tako nešto skupo na crno. Ima li netko loših iskustava s kupnjom na crno? :spin:
Do sada sam imala samo dobrih iskustava sa kupnjom "na crno" stvarno se nemogu požalit.
čista sreća!!!
zadnji koji sam kupio na crno st55 je bio zaključan na t-mobil i ni u siemensovom sevisu ga nisu mogli otključat,tak da bih mogao stavit desnu soft tipku na ono što ja hoću nego je na njoj bio t-mobil internet! i ak si slučajno pritisnuo on bi se odmah spajao na njihov server koji je naravno u njemačkoj!!
ZATO VIŠE NIKAD
Zato se ručno izbriše Wap konfiguracija pa se ne bu spajal.= Citat =:
Poslao: damgol
čista sreća!!!
zadnji koji sam kupio na crno st55 je bio zaključan na t-mobil i ni u siemensovom sevisu ga nisu mogli otključat,tak da bih mogao stavit desnu soft tipku na ono što ja hoću nego je na njoj bio t-mobil internet! i ak si slučajno pritisnuo on bi se odmah spajao na njihov server koji je naravno u njemačkoj!!
ZATO VIŠE NIKAD
tak sam i ja imao da se spaja u njemačku na njihov server pa sam samo izmjenio Wap postavke :mega:
...isto tako, nije nužno da će tvoj aparat dobro raditi, sve je stvar sreće, ja osobno nisam nikad imao problema sa aparatima kupljenim na crno, dok sam sa ovima "na akciji", "paketima" i sl. itekako imao problema, nekako mi se čini da naši operateri prodaju škart koji može a i nemora izdržati do kraja garancije pa u ovom drugom slučaju riskiraju popravak...= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
ak imas nekog poznatog mislim da je vec neko kupio kod njega mob , onda uzmi od njega.
Kupio sam ih 13 na crno i jedan mi dosad nije valjao ,po meni se isplati
hoćeš reći da su ti svi super radili?
Što je bolje:
- kupiti mobitel koristen par dana
- ili skroz nov( ono 0h razgovora...)
sve ti je to isto.......
mobitel na crno je mobitel na crno.......
uvijek je lutrija.......
kad smo vec kod mobitela na crno, recimo ja sam kupio E700 na crno, sa garancijom od europatrade-a, a nije mi jasno kako ti ljudi dolaze do tih mobitela.... jel ih ukradu?
Nema šanse, nebi imali garanciju, oni u europatradeu moraju zabit potpis i pečat (hm..., ipak ako su već ukrali mob, mogu i pečat, ali sumnjam). To najvjerojatnije kupe po nešto nižoj cijeni od nekog tko tamo radi, pa preprodaju.
imam problem s motorolom(kupljena na crno)
zafrkava me jer ponekad "crkne" te se više ne želi upaliti..
pomogajte......
nazovi tipa od kojega si kupio