Jedno pitanje dali si ti cuo za web n walk?:angry:
Printable View
Covjek nije cuo da se programi "smanjuju" i "multitasking", nego mu je minus to sto se programi ne gase sa crvenom tipkom (sto se nazalost promjenilo).
14mbps je standardna brzina umts-a koja se postize nigdje, a trebala bi svuda biti dostupna, ovako, cijena je 5.98kn po 100kb, my bad, znao sam staru cijenu!
wnw je nesto sto je kod nas tek doslo, a opet, jeli itko od vas probao otvoriti kakvu stranicu na mobitelu? na sto to lici? koliko to traje da se otvori? nemoj hvalit nesto sto nevalja kurcu ..
sto se tice 3g-a malo si procitaj npr statistike docomo-a ili neke mreze slicnih gabarita koje cekaju 4g da postane standardan jer se nije niti povratila 3g infrastruktura ... koliko gradova u hrvatskoj je imalo do prije par mjeseci dostupan umts ? Nisam koristio symbian noviji niti jedan duze od par dana, a to su bili n95 i n80 zadnji i opet mi nevaljaju da ne kazem cemu niti jedan niti drugi! opet mi nisi naveo koje programe ti koristis u symbianu a koji nisu u javi dostupni ?
ako ti se toliko svidja taj symbian samo gas, meni netreba mobitel koji trebam molit da se nesto otvori, s kojim mogu srusit rasvjetni stup i kojem kod intenzivnog koristenja baterija jedva izdrzi cijeli dan ...
eod sto se mene tice ...
čovjek koliko vidim i ne koristi symb. već WM ( pretpostavljam) zato ti nije naveo koje programe koristi .. ja imam nokiu E61 najviše radi wifi i full dobre baterije ( a i nije toliko spor bar mi se čini), jer mi sam symb. sam i nije od neke koristi...
moje poredak je 1. k810
2. N73 -- ipak ima solidnu bateriju , dobar ekran i nešto slabiju kameu od k810
3. U700--- imam preloša iskustva sa novijim samsunzima , baterija je i više nego u banani
moj izbor bi bio U700
ma n73 definitivno! ima san prije k800 i sad iman n73, mob je bolji 10 puta, k800 mi se ne svidja software-ski nikako, zvucnici puno losiji od n73..... prijatelj ima u700- mob i nije tako los al opet...
definitivno k800/810...n73 sam imao i cim sam se rjesio uzeo k800 i prezadovoljan sam..mob je 10puta bolji.. s.e. mi je softverski uvijek bio na prvom mjestu...kamera 3puta bolja,jer je nesto kvalitetnija a najvise zbog blica i slikanje je jedino prihvatljivo s blicom sve ostalo je drek(i lijepo glatko radi kao telefon..ma sve je to relativno..izaberi sta ti vise treba i koj ti se vise sviđa i to je to..)...u700 je lijep al mucilo bi me sto moram tolko pazit na mob da ga ne strgam sam tak..
ja imam K800 i U700...po meni nema bas BOLJI...svaki imas svoje prednosti...pogotovo U700 je fora :hrv:
iskreno ja sam za U700 :respect:
N73me, btw kaj se tiče weba na mobu. PIMP pogledaj koji browser imaju nove symb nokie...