Ne samo fensy, nego će imat bolji i moćniji mobitel;D
Printable View
hvalite taj u600,kao da je od zlata,savršen...
U600 je odličan mob, jedino kaj mi je izrada malo u banani, djeluje dosta plastično i jeftino...ak se odlučiš za U600, radije daj još nekaj love gore i uzmi U700 - gotovo isti kao U600 jedino kaj je izrada puno puno bolja, a i ljepši je...
Da ja biram nebi uzeo nijedan od ta dva jer i jedan i drugi su podjednako nekvalitentni...ali ak bas moram rec koji je bolji to bi bio u600 jer je noviji i malo napredniji....
ja bi ipak uzeo w850 .
Takoder bih dao glas za w850
Glas za W850. Ne volim Samsunge, a volim SE. Eto...
HEHE ne volim SE,imao sam citavu dinastiju samsunga,ah pa svaki cigo svoga konja hvali,ali u600 je bolji definitivno,imao sam malo i W850 u rukama i nije me odusevio,opet svako ima svoj stav,ali prezadovoljan sam sa u600
JA bih se na stavio na ovu temu.bas moja dilema.
kolko u praksi izdrzi baterija na u600?za SE se ne bojim...usproedio sam ih na sve moguce nacine , imao oba u ruci, w850 je ko protupješačka bomba vs zippo upaljač u ruci ... težinom jel , svida mi se i dizajn SE-a , ali brate , moj prvi mobitel je bio tezinom u rangu s tim w850.sad imam mobitel od 92gr. i to mi je taman prihvatljivo.
cijene su im tu negdje,ali naravno samsung+slsualice+1gb kartica je druga stvar..kolko uocpe dodju slusalice za u600?
bejzikli , jedine dvije stvari koje me ozbiljnije odvracaju do sonieriksona su težina i kamera bez a-fokusa.kad bi mi netko dao neki home-made kit za weight reduction novijih Sony-Ericssonova ...
:p