uf novi puntač mi se jako sviđa i to pogotovo naranđasti
http://img.drive.com.au/drive_images...25fiat1M_m.jpg
Printable View
uf novi puntač mi se jako sviđa i to pogotovo naranđasti
http://img.drive.com.au/drive_images...25fiat1M_m.jpg
Lijep autic, samo premali i preslab za moj ukus.
Iako se nikad ne isplati kupovati nove aute.
Ni ja se nikad ne okrećem kad idem u rikverc, samo retrovizori. Pa od okretanja te samo zaboli vrat i leđa...
I nije mali aston martin, nego mali Maserati! :p
evo sad me s posla lik dopeljal u puntichu..neznam izvana je velik iznutra mi nekak mali....
Evo prekjučer sam imao s Puntom i prvu prometnu nesreću. Na Ljubljanskoj (ili po novom Zagrebačkoj) prije ulaza u podvožnjak ispod Savske. Uglavnom šleper s prikolicom me krenuo preticati, izgubio kontrolu, počeo vijugati po cesti i krenuo direktno na mene u moju traku, skoro me prignječio uz ogradu. Srećom uspio sam zakočiti tako da mi je na kraju samo oderao cijelu dužinu auta (prednja vrata i blatobran poprilično oštetio) i odvalio retrovizor.
Srećom po njega, lik je priznao krivicu i sve, ali sad se moram još gnjaviti s procjenama i osiguranjem i popravkom. Samo za informaciju, moji u Fiatu su procijenili štetu na 12000 kn.
nemoze on tebe preticat na zagrebačkoj.
fizicki nemoguce ti je to.
dobro je ajd da tebi nije nis , lako za auto .. probaj trazit da ti daj unova vrata , tak smo mi , al male su ti sanse. sve ove fore s ravnanjem lima pa lakiranjem - kaj ja znam meni se cini da to nije to.
moze ti bit sjebana i geometrija kotaca ak te bas pritisnuo uz onaj dosta visoku rubnjak pa su se kotaci "stisnuli" ...
Ma ja u desnoj traci vozio nekih 80, a on projurio pored i počeo plesati po cesti. Možda sam se krivo izrazio...
Uglavnom idem u ponedjeljak u njegovo osiguranje na procjenu pa ćemo viditi šta će biti. Nije ništa kotačima bilo jer nisam udario u rubnik, uspio sam zakočiti prije.
A moji u Fiatu su predložili zamjenu prednjih vrata i blatobrana, vidit ćemo šta će ovi u osiguranju reći.
Novi je auto i odobri ce ti, vise nema krpnja, ravnanja i slicno.
Šleper pretjecao auto?
ili si ti bakica ili vozacu slepera nisu sve na broju.
daj shvatite vec jednom - nije pretjecao nije preticao , nego su se mimoilazili .
Ljubljanska odn Zagrebačka avenija ima po tri trake u svakom smjeru . odvojene su betonskim djelom di je zasadeno cvijece. ovaj je mogo prikocit malo da se stane u traku za skretanje desno , ovaj prolazi pokraj njega zanese se i hop.
Baš mi je žao Grandića :( Daj slike :)
U pravu si. Nadam se da će sve biti u najboljem redu nakon servisa.
a jebote, premala kubikača, to bude se razletilo, bolje da su stavili 1.8T pa onda 180KS... ili 1.6T ali 1.4T i toliko konja, nekak previše, a budemo još vidjeli, možda i bude nekaj od toga
Istina, zayebo se ja... :tomato:
Ajd super, bolje da ti novo to pospajaju nego naknadno lakiranje, vjerujem da se neće uopće ništa niti kužit, čak niti mehaničar neki... ;)