A da probas sa VIM-om?
Printable View
A da probas sa VIM-om?
Probaj sulfatnom kiselinom, sigurno ide dolje ;D
samo vi mene zajebavajte!!! hehe
Ma nitko tebe ne zahebava...samo ti pokušavamo pomoći jer vidim da si na velikim mukama ;D
P.S. probaj s nekim markerom to prebojat da se ne vidi...to se ne zahebavam...
hehe, da! ma vec sam odlucio stavit nalju malu na to mjesto! htio sam skinut nalju a sad stavljam drugu, zajeb!!!
Kaj sad stavljaš gore?
meni bas to fora sto pise T-mobile, ja razm da stavim tako nesto na mob, a ne da skidam.
Dobro, ne smeta ni mene previše (osim onih šugavih T-Mobile pederkastih rozih izbornika), ali ako čovjek ima VIP, a piše mu T-Mobile, malo je zaheb...= Citat =:
Izvorno postao khideg
ma mene vise recimo smeta ti izbornici i taj predefiniran softver od nekog operatera nego dal ima neki logo ili ne...to me bas briga. cak mi je ovaj od t mobilea bas dobar.
Ja sam prije na E550 čim sam je kupio sklonio T naljepnicu bez broblema
pa na e550 je prstom odljepis a ove su teze za skinit= Citat =:
Izvorno postao aco
ovo poludis dok skines!!!!
ugl, ljudovi, NEMOJTE SKIDAT NALJE OD T-MOBILE JER CETE NAPRAVIT VWECU PIZDARIJU NEGO STO JE!
A kaj si ti napravio? Da bar znamo na čemu bumo bili...
Frend mi ima vodafone isto na motoroli iz mađarske, prvo sam mu ogulio neku zaštitnu foliju preko toga, onda je sve bilo ljepljivo nije se moglo skinuti dalje...
pa pokuso je sa tvojim savijetom od prije
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Pa oni bi ti i dalje trebali biti serviseri za mob... Ako i izgubiš zbog skidanja naljepnice garanciju to je kao da si ga ogrebao - tada sam je ja još davno izgubio... Mislim da bi ti trebali promjenit masku za neke pare, jedino što rad neće bit besplatan i trebali bi ga naplatit. Ovo je samo moje mišljenje..= Citat =:
Izvorno postao igl
ostalo je "T", a mobile je nekako zapecen u plastiku, dakle, nema skidanja do kraja. ostala je crna boja, bijela se skinula bez problema...
mislim da je bilo dosta ovog topika, vec se glupo osjecam...
Evo za one koji žele počupati nalj. sa 3120: ono "mobile" ide sa kovanicom, samo oprezno, ako malo jače zagrebe ode "krom" i dođe crna plastika ispod i užasno izgleda :( nije ni meni vrag dao mira... Na pola puta sam odustao tako da neznam kako se ponaša "T", sad imam T-mob"scratch" :D
ajd dobro, nisam jedini! hehe
probat cu ja njima nju uvalit u servis pa da mi stave novu masku, vidit cu kako ce reagirat...
Ja kupil mob 2 dana posle frenda, njemu piše tmobile meni ne :) ...
pa probajte to skinut sa nitro razređivačem....mislim da bi trebalo ići...
I ja sam tako kupio 3. dan akcije dok je ostatak koje znam kupio poslije 5. i nematu logo.. Mora bila kriza s količinom pa žurili :)
da ja opet nacmem temu jer mi vrag neda mira!
moje pitanje glasi: OCE MI U SERVISU UZET MOB I ZAMIJENIT MASKU SA ONOM KOJA NEMA NAPISAN t-mobile, S TIM DA >>>NEMAM DOBAR RAZLOG<<< ZASTO ZELIM MJENJAT MASKU I NARAVNO, DAO BI 100-TINJAK kn DA MI ZAMIJENE?
Pa kupis novu masku i oni ce ti ju staviti.
Pa pretpostavljam da će ti ako si spreman platiti, zamijeniti masku.
Evo da se i ja malo javim ovdje...
Dosao mi je maloprije Samsung E770 s unutra otiskanim ORANGE ...
Da li netko ima isustava kako to micati sa Samsung telefona, cini mi se da ovo nije naljepnica vec da je bas otiskano na masku.
Savjeti dobrodosli :)