Zakaj to skidaš? Shebat ćeš si mobitel...
kako skinut naljepnicu T-mobile sa mobitela? cini mi se nekako zapecena na poklopac mobitela, probao sam acetonom ali neide, kao da ima neki zastitni sloj, pa sam prvo skidao sloj po sloj sa ziletom, i onda ocistio ostatak sa acetonom, ali nije dobro ispalo, jos se uvijek vidi, i neravna je povrsina slova...
mozda sa nitrom ili alkoholom bolje? ili...
EDIT: drugačiji način uklanjanja -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=598350#post598350
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 13-06-2007 u 07:13
Zakaj to skidaš? Shebat ćeš si mobitel...
Bom Chicka WahWah
koji mobitel?
postoje naljpnice koje se skinu novčićem....
mislim da phyto ima pravo,shebat češ si masku....vjeruj, i ja bi volio da mi na maski nepiše tim
preko toga naljepi vipovu najlku i to je to
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Prijatelj je probo alkoholom i s*ebo masku. Najbolje ne skidat
Resistance is futile. You will be assimilated!
nije mi vrag dao mira!
otislo je dole MOBILE, ali ono "T" vrazje ne da se!!! ma naljepit cu neku naljepnicu drugu preko toga vec imam ideju. nego, jel neko zna, di se rade te naljepnice, bile male ili velike?
pa kupi drugu masku i gotovo!!!!!!!Izvorno postao sodom
![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa tko će ti napraviti tako malu?! dodaj nešto npr. t-lopovi!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kako se toga nisam sjetioIzvorno postao zvijerka
![]()
![]()
zar postoje maske za e720?!?! koji dio zamjenim?
ma zajebavate me? :bunny:
Da postoje...odeš u Europatrade servis (ako ne želiš izgubiti garanciju), daš im mob i nakon dan-dva imaš novu masku i lakši si za par sto kuna![]()
Bom Chicka WahWah
a s obzirom da sam vec skinuo acetonom mobile (ali se jos vidi) oce mi srat zbog toga, tipa nemas vise garanciju? a kupljen je u europatrade-u
lol,jel logo izbrisan s nutarnje strane maske ili izvana?
Mislim da ti nebi priznali garanciju, jer ti je njima to glup razlog da ti radi toga idu mijenjati masku i to besplatno! Pa ajde, već si puno skinuo...
Bom Chicka WahWah
ma logo je samo s vanjske strane, teoretski se u polumraku nevidi, ali na suncu ohoho!!! hehe
budem neku nalju zakeljio gore najvjerojatnije...
Joj, joj, kakve tebe stavri muče u životu![]()
Bom Chicka WahWah
rjeseni ispiti cuda rade, sve gledas na drukciji nacin, sve ti je zanimljivo i ljepo a i dosadno pa trazis nove zanimacije! hehe
dosta OT!
Dobro, ja sam isto riješio ispite ali se na zabavljam na takav načinA jel ti sad maska izgrebana, odnosno da li se vidi da si strugao s nje taj natpis?
P.S. koji si faks, kad vidim da pričaš o ispitima?
Bom Chicka WahWah
stomatologija...a malo je zagrebana na 2 mjesta, "M" od mobile mi izgleda kao "M"etalica!!! ma bacio sam se na tehnicke stvari zadnje vrijeme, malo sam zastario pa je trebalo obnovit, a sve viuce jedno za drugim!
Stomatologija...dobro, to je inače jako povezano sa tehničim stvarimZnači, sad imam veze kod zubara
![]()
Bom Chicka WahWah
JA sam svoj VIP-Vodafone znak obrisao gumicom
ovo nebi islo gumicom, s obzirom da je jedva acetonom...
Vidiš...al full mi je čudno da mob ima natpis T-Mobile, a kupio si ga u Europatrade-u...
Bom Chicka WahWah
Možda vodobrusnim...
I ja hoću ovu svoju skinut ali je bed što mi je na onom "kromiranom" dijelu... Htio sam uzeti vodobrusni i napraviti po cijeloj maski zebrin uzorak i možda nećim izlakirati u bijelo
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks