U Austriji 3.5 eura kutija
Printable View
hahhaha ja sam to sa frendom kupio nedavno, meni su bile uzasno lose,a on poslije cigare pojeo tost i stvarno se izbljuvao tamo u pietas julii u puli
nije ni stigo do skoljke nego pravac najblizi lavandin;D ;D ;D
evo stvarno ovaj avantgard i opatija ko da ih je neko umakao u radioaktivnu tekucinu,kolumbo mi je 100 puta bolji od njih;D
ispred mene, na stalku od monitora imam joss jednu drinu, nabavio mi jedan forumas ovdje iz srbije, kutiju drine, i kutiju morave. na jednoj ne tako davnoj festi u stanu je ekipa popusila te 2 kutije, ostala mi samo ta jedna cigareta. na njihovim ocima sam vidio kakav je to otrov.....
pušio na skijanju u austriji. fakat bolesne pljuge. meni osobno najbolje kaj sam ikad pušio. vidio sam da je netko bio pitao dal ima camela kod nas. nema više, vjerujem da mnogi znaju da je bilo i gdje.
ineče najdraže pljuge koje pušim odkako sam počeo su bijeli marlboro.
baš bi sam mogo zapalit...
A gdje je opcija za nas koji smo slusali mamu i tatu pa nismo ni poceli? :P
Pusenje je gubitak vremena, novca i zdravlja! Al ko voli.. ;D
E da zaboravioh reči da najgoru pljugu koju sam pušio to je bilo u austriji u beču neki plavi menphis(ne znam točno kak se piše). To mi je bilo gore od najogreg tj od opatije. I još uopče nije jeftina cigareta.
U biti prve cigarete koje sam sam probao su bile neke jugoslavenske, pola bijela, pola siva (mislim) kutija-nisu imale filter, a čuo sam da su ih kao policajci uzimali jer je bilo nešto u nazivu tih cigareta.
walter, drum, van nelle.....
kad nema tog, onda sve kaj dođe pod ruku:p
Jel zna možda netko kad točno poskupljuju cigarete?
ja sam sretan sto se nisam navuko na cigarete, tj. nisam ovisnik.
pusim samo uz pivo i zestice,ili kad sam vani al ne uvijek.
dakle nije ono da bezveze zapalim preko dana il nakon jela..
iako u zadnje vrijeme nesto cesce (prosjek kutija na tjedan) al drzim ja to pod kontrolom..
walter ili ronhil.
ljudi, sad dok ste mladi ne razmisljate jos o posljedicama...
recimo moja teta primjecujem kako u zadnje vrijeme sve teze dise, kaslje.. a tek jedna frendica od mame.. to je grozno nesto. kad pocne onako grozno kasljat nemoze stat, ni do zraka doc. dok recimo mama pusi isto stvarno puno, cigaretu za cigaretom al nema takvih simptoma..
moj savjet vama ovisnicima je da pokusate smanjit pusenje bar ne palite cigaretu onda kad stvarno ne osjecate potrebu... sjetite se da ce vam ta cigareta manje u buducnosti ipak znacit nesto.
ja sam prije godinu dana presao iskljucivo na motanje, a do tada plavi ronhil
Kao i west silver kod nas 19 komada u kutiji a u italiji i drugdije isto tak kolko znam je 20 komada u kutiji. Meni west silver ok ali smrdi(naše) a u italiji šta sam kupio su bolje i ne smrde. Pušio sam neke ruske neavno šta je frend dofuro i stvaro su cigarete bile jaaaaaaake da sam nakon prvog dima odmah zakašljao, imale su skračeni filter ali produženi malo tvrđi papir od filtera tj filter je bio krači nego klasično i uvučen unutra otprilike za 1 cm. Inače sve cigarete koje sam kupio van hrv su puno bolje tj kvalitetnije i tvrđe bile, kod nas se sve cigarete mogu dobro nabiti...znači prije otvaranja kutije okrenuti je naopako i udariti par puta o stol...i vidi čuda koliko se duhan nabi.
:hrv:
pušila sam marlboro light. definitivno su to najbolje cigarete na tržištu. :cool:
..... a sad nebi zapalila cigaretu da me plate :angel:
mali Boro vise nije tako dobar kao sto je bio. a bogami se i walter malo pokvario. kupujem u djutiču davidoff_lights_
Ja inace pusim bjeli walter ali najbolje su mi dunhill light samo sta ih kod nas vise nema..Zna mozda netko gdje ih ima za nabavit?
ja govorim o malim bori koji se kod nas kupuje normalno bilo gdi, oš na kiosku(trafici) ili ducaku (butigi).... za za dunhill lights neznam obican ima za kupit. jesi gledo kaj ima u LiDL-u? imaju pun ku...fer svacega. tak sam barem cuo...
ja ne pusim dugo i nisam neki ''iskusni'' pusac da mogu govorit kaj valja ili ne ali eto marlboro pusim od samog pocetka i najbolji mi bio i ostao... stvarno mi nema hmm finije cigarete