A gdje ga kupiti (osima na Net-u sto ne zelim)?
Printable View
A gdje ga kupiti (osima na Net-u sto ne zelim)?
ocito jos nigdje, raspitaj se negdje= Citat =:
Poslao: dmi
...pa sve smo rekli (zvjer sa tipkovnicom, odličan dizajn, pouzdano svi bulje u tebe kad ga izvučeš, klasika što se tiće aplikacija...) i naravno još ga nigdje ne vidjeh u Hrvatskoj za kupiti...
Pa ovdje pitam, ako zna netko...
Na Net-u je nekakva cijena od cca 600 $.
Jel mi moze netko dat svoje misljenje o pitanju: Kakav je Clie u odnosu na ostale dlanovnike sa software-skog aspekta?
Koje su mu prednosti, a koje mane u odnosu na konkurecniju?
Clie ima samo jedan fuler taj što Sony ne želi odustati od svog Memory stick-a a što se tiće softverske podrške u početnom paketu dobivaš puno više softvera nego od strane Palm-a (naravno sve se to može naći i na net-u ukoliko si uporan ;))...
Dizajn Sonyjevih PDA-ova je po meni najbolji i imaju Jog kotačić koji mi se čini OK...
Naravno sve zavisi koliko novaca imaš i koji ti se najviše svidi u svakom slučaju ukoliko ti ne smeta Memory stick (naspram SD kartica) dobra odluka... :)
Hvala, ali zasto bi mi smetao Memory Stick? Ionako ga koristim na foticu i rado bi i na mob-u. To mi je prava stvar. Multipraktik.:cool:
...evo a ja mislio da svi skoro imaju fotkiće na SD... :D
Moja greška... ;)
Nema beda. :five:
...kad se dokopaš "stroja"javi pa da napravimo prezentaciju... ;)
Jos cu dobro razmislit nego sto ubodem 600-tinjak $ (ili vise) za taj stroj. Mozda se ipak odlucim za laptop jer iako vise preferiram PDA neznam tocno kakve su mu aplikacije i dali moze zamijeniti laptop?
I jos: Neznam di da ga kupim?