Ovo je dosada najljepši dizajn nekog od PDA (još da su našli nekakvo mjesto za SIM te da Sony napokon prizna i neke druge kartice osim memory stick-a)...
![]()
Ovo je dosada najljepši dizajn nekog od PDA (još da su našli nekakvo mjesto za SIM te da Sony napokon prizna i neke druge kartice osim memory stick-a)...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
velicina?
Measurements: 10.4 x 8.89 x 1.8 cm, 170 g
Processor: Sony CXD2230GA
Memory: 16 MB
Screen: 16-bit TFT
...u biti iste karakteristike kao i svi ostali OS 5.2 Palmovi ali imah ga prilike držati u rukama i ludnica (jest' da treba nabadat' po tipkovnici)...
jel bolje rjesenje od obicnog pda
...meni je prekrasan (i dolazi s hrpom dodatnog softvera) ali bude pričekao...
para?
čini se da je dizajniran za rad na stolu,malo je nezgrapan za držanje ionako se večina pda može oplemenit dobrim cradleom koj podržava dosta toga.Inače je dizajn odličan.
...nažalost cijenu u Hrv. još ne znam ali kao stvorena je za rad iz ruke (palčani unos - ovo znaju svi bivši i sadašnji korisnici Gameboy-a)...
Display je za polizat' boje su ludnica (ali se bolje ponaša display od Zire-a 71 na suncu i osvjetljenom prostorijama)...
Excel tablice su čak i pregledne a odvalio sam na prikaz Japanskog pisma (naravno da bi isti dobio u ruke spopao sam nekakvu Japanku u tramvaju i ovim putem pohvaljujem ovaj strpljiv narod)...
jel ti ovo zadnje ozbiljno?
...narafski...
Samo sam je priupitao (na Englesko - Hrvatskom) koji je to uređaj i nisi je više mogao zaustaviti - na kraju sam pobjegao glavom bez obzira (prije toga mi je uvalila broj ICQ-a da ukoliko bih imao dodatna pitanja)...
![]()
bolestan si![]()
Ljudi u nedoumici sam. Najradije bih si kupio neki PDA ali sam neodlucan oko Sony-evog CLIE-a i nekog Ipaq-a. Sta mi preporucate? Brijem na 4000-4500 kn. Koje su prednosti, a koje mane Sony Clie-a? Cuo sam da se u SAD-u moze nabavit za 400-tinjak $
Kolika je cijena kod nas?
´Ko prije umre, duze je mrtav!
a palm t3?
ja bi isto preporučio palm t3.odličan model sa ogromnim ekranom.jedino kaj nema WI-FI.al ima BT koji bi bio odličan za tvoj t610.u EM-u dođe nekih 3200,00kn.stvarno super cijena.u svakom slučaju preporučam PDA s palm OS-om(tako da i sony prolazi) a nikako PocketPC.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
A kja ja znam...Palm. Malo sam skeptican prema Palmovima. Radije bih ubo iPaq-a i Clie-a. Ali cijena od 3200,00 kn je ohrabrujuca. A koliko vrijedi i gdje se moze nabavit Clie kod nas? Bas ga i nema po shopovima.
ja cu vjerojatno uzeti Tungsten E, kosta 1660 kn, sto stvarno nije puno. Nedostatak Bluetooth-a prezivjet cu zbog cinjenice da 1. ne dam 1600 kn samo za bt, 2. trenutno niti nemam mob s bt-omNije da mi se T3 ne svidja, ali puno mi je to love s obzirom da nisam power user...
BTW, uredaj iz naslova threada sam ja zicao nereda da uzmemo na test, no izgleda da tog nema u hrv. ukoliko grijesim ispravite me...
...koliko ja znam - nema...
Što se tiće što odabrati je u stvari pitanje za što nam treba ( ukoliko će se puno raditi s Word-om, Excel-om i sličnim stvarčicama onda iPaq a ako je u pitanju e-book i ine stvarčice onda Palm)...
Ispravi me ako grijesim, ali AFAIK s office alatima mozes raditi i na palm-u, zar ne?
ali power user postaneš za čas, samo kaj je stvarno problem kaj te naprave prebrzo stare... sjećam se kad sam ja kupio mami onaj 'dlanovnik' od casia, s malim monokromatskim displejom i ČAK 64 KB memorije! Kao da je bilo jučer...Poslao: gog
ja cu vjerojatno uzeti Tungsten E, kosta 1660 kn, sto stvarno nije puno. Nedostatak Bluetooth-a prezivjet cu zbog cinjenice da 1. ne dam 1600 kn samo za bt, 2. trenutno niti nemam mob s bt-omNije da mi se T3 ne svidja, ali puno mi je to love s obzirom da nisam power user...
BTW, uredaj iz naslova threada sam ja zicao nereda da uzmemo na test, no izgleda da tog nema u hrv. ukoliko grijesim ispravite me...
Tak da je po meni i 1600 kn preveć dati za bilo što iz te skupine uređaja, ali meni ionako ne treba takvo što...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja bi si to tak rado kupio, ali kad mi netreba, ******! al ja bi vrlo rado da mi treba
@gog kupi si nesto sa BT, ziher ces uskoro kupit mob sa BT tako da...
...možeš ali moraš platiti aplikacije (ili imati nekoga 'ko je to već uradioPoslao: gog
Ispravi me ako grijesim, ali AFAIK s office alatima mozes raditi i na palm-u, zar ne?)...
Postoji app npr. minioffice i sl.
Ja osobno koristim minioffice ali sada nešto rijeđe (dojadi ti stalno skrolati excel tablice pošto vidiš samo dvadesetak polja)...![]()
ma excell me niti ne zanima, tko bi se s tim bakcao na palmuali word bi mi dobro dosao...
@coma, ja bih rado, ali razlika izmedju 1650 u 3200 kn mi je malo prevelika (citaj: nema se para)
@wb, danasnje naprave ne stare vise tako brzo...
u austriji ti je t3 409eura, oduzmi merverstojer i dodjes do nekih 2500kn. a zasto nebu uzeo npr t2?
A dajte prozborite koju rijec o Sonyevom Clie-u. Sve me interesira vezano za njega!![]()
...pa sve smo rekli (zvjer sa tipkovnicom, odličan dizajn, pouzdano svi bulje u tebe kad ga izvučeš, klasika što se tiće aplikacija...) i naravno još ga nigdje ne vidjeh u Hrvatskoj za kupiti...
Bookmarks