da to nije možda takeMS kartica?
taj proizvođač mi ne uljeva baš povjerenje.
ja danas idem po Sandisk-ovu, ne volim eksperimentirati za 50-100kn uštede
Printable View
Pa najbolje bi bilo da vi koji imate karticu od 1GB da navedete koji je proizvodjac,da bi znali i ostali koju da uzmu,a koju ne ;)
sandisk krepa često... mom frendu rikla... zato sam se ja odlučio za sony
ja SANDISC OD GIGA I NEMA nikakvih problema bilo je al odkad sam stavio novi soft sve juri...hihi:japan:
Sto je veci kapacitet memorije to ti je isto i baterija kraca. Npr za kartice poput memori stick pro dua.. od jedno 1 gb baterija je kraca 2-3 puta a da nepricam s 4 gb.. a mob se mora usporit..zbog kartice ona moze bit spora.. a i zbog kapaciteta na njoj.. to je sasvim normalno ja imam k750i i 512 mb memorije.. i ide ko po loju.. meni barem
ja imam sandiscovu, a frend si je u vlaskoj za 220 kuna kupio sonyevu ( u sony centru, da sam znao i ja bi radije kupio sony, ali, sta je, tu je)
Pa SE daje sony kartice ali mislim da svi uzmu te sony i nama uvale sandisk...
Ja sam uz bivsi k750i dobio sony karticu dok su drugi dobili sandisk.Jos nesto ovo usporenje zavisi i od samog softvera telefona,npr.k750i sa nekom starijom verzijom nije uopste hteo da radi sa 4GB,dok sa najnovijom radi extra :) Mislim da ipak i softver tu vrsi ulogu ;)
Evo, informacija od mene da sve radi normalno na kartici od 1GB
da moguće je gotovo sigurno da je sporije ako imaš neki veliki file... npr oko 100 megi ili više...
imam 1 file od 60 mb, ali ostalo sve su pjesme, popunjena je kartica 500-600 mb, ali odnio sam danas u elektro magic i rekli su mi da ce biti mob gotov sutra ili u ponedjeljak, pa javim sta su mi napravili.
p.s.
nisam dobio nikakvu memorijsku sa mobitelom, kupljen u vip centru, vodafone, nije komplet- nisam dobio SIM
evo sad sam u svoj w850 stavio frendovu karticu -> Memory Stick Ultra II SanDisk 1GB PRO DUO i mob radi ko i bez kartice (jako brzo i ne ''steka'') a kad vratim svoju (onu obicnu sta se dobije uz w850 (1GB)) mob je opet usporen
Ove ULTRA II kao i HIGH SPEED sonyeve su brže od običnih, brže prebacuje podatke s kompa na nju i obratno tako da se isplate uzimati....
meni i na w300 i na k550 rade isto i sa karticom i bez ......:turn:
ako vam je stvarnoo sporo to s velikom karticom trebalo bi pomoci ako kupite karticu ultra II/high speed ili extreme III u najgorem slucaju...samo sto stvarno ako stavim karticu od 1gb u k750 bat duplo manje traje...pa koliko onda s 512...ugl mislim mob koristiti ko mp3 player al sad neznam jeli mi se onda isplati da mi zdere bateriju kartica...
meni bat traje s 512 oko 3 dana pa nije vrag da ce s giga trajat jedva dan i po ??i jel ima igdje jos kupit te ultra 2 kartice osim u tome optimum online-u?
ma to sa kračim trajanjem baterije ne vjerujem...
jedino zašto bi moglo manje trajati je ako se više sluša muzika, ne zbog same kartice.
za 2-3 dana javim kak je meni izdržala baterija sad sa 2 gige. :beer:
jel ima gdje u osijeku uzet te ultra 2 ili extreme 3 od gige al pro duo i kako se odnose prema bateriji?
:tomato:
krivooooooo,Pro duo i m2 kartice koriste napon od 2,5V do 3,9V,voltaza ovisi o kapacitetu i brzini,sto je veci kapacitet ili brzina(ultra,ultra duo,extreme...) vise struje ode na karticu,zato se baterija brzo isprazni
baterija se nekom ne isprazni brzo,to je zato jer baterija ima veci kapacitet ili je bolje formirana
:thumbup:
dali su mi mob u servisu, gdje su ga inicijalizirali, stavili novi soft....., ali kao je kartica problem. dodjem u feniks, pitam sta je s karticom, kazu da je to cest problem sa k800, nesto sa nekompatibilnosti softa, bla, bla, bla, formatiraju mi karticu na kompu, zatim na mobu, stave mi gigu pjesama na karticu, i radi sasvim normalno!! :wtf: :wtf: :wtf:, ali :ideja: :ideja: :ideja: