jesam, priznam, al isreno, teška srca, sad kad vidim, bilo bi bolje da sam se bacio u bunar neg da mi je taj vrag stavio... a uostalom više mi i ne treba :) al ti ćeš svoj dobit, bez brige :D
Printable View
Tri puta tjedno teretana, ostalo vrijeme s bucicama kod kuce nekih 20min dnevno i ponekad znam s ekipom otici biciklima na rute od 100/150km.
ja idem 2 puta u teretanu tjedno a ostale dane idem na trening (Waterpolo)
tako da svaki dan vjezbam!
piljates 2xtjedno jedan mjesec da drugi ne, jer mi se neda bas uvijek, cijelu srednju nisam vjezbala tjelesni :angel:
i svaki dan uglavnom, sobna bicikla 20-25km :crazy:
a ti si imala onog lika iz tjelesnog?kaj si mu snickers kupovala svaki sat ili...??:D
E moj Mile....okani se corava posla.Evo u tvojem kraju pjevaju maslina je neobrana nema nikog da je bere...pa brate mili poberite te masline:jump:
Ako hoces nesto napraviti imam ja jednog kolegu iz Caporica:notooth: :notooth: kojem treba pomoc na zemlji....mogu te preporuciti:hrv:
ja, kojoj je trcanje uvijek bila apsolutna besmislica (osim ako se ne naganja lopta) ponosno obznanjujem da trcim svako vecer vec 8 dana ;)
imam blizu jedan fini prazni parking, pa 250 m otrcim, pa tolko ophodam, do cifre od 6 krugova otrcanih (sve skupa 12 krugova). trcim s utezima u rukama od 1 kg, lol ;)))
krenila zbog sestre koja je na dijeti i sad mi se uvuklo pod kozu.
ko klinka sam bila hiperaktivac, trenirala sve i svasta, od nogometa do gimnastike, al se s godinama ulijenila..
ovo trcanje mi sad bas dobro dodje, i fizicki i psihicki.. a pajkim ko mala beba ;)
Ko klinac sam trenirao sve i svasta...
Zadnjih 5 godina ne prakticiram apsolutno nista.. A ni gram viska/manjka, sam sebi super izgledam i to je najvaznije! Geni, geni kameni haha!
Zadnja tjelesna aktivnost mi je bila nosenje kreveta na 7 kat jer nije stao u lift velicine oveceg lijesa! lol
Ja sam neki dan imao zescu tjelesnu aktivnost, naime bratic i ja smo imali jednu selidbu i jaja smo ostavili na tom poslu....
Preselili smo dio stana s petog kata s liftom gdje je vecina stvari stalo....tih stvari je bilo negdje 3/4 prostora kombija koji ima kapacitet ukrcajnog prostora od 15m3 koje smo nosili na 4 kat bez lifta....
Sve skupa 6 sati posla....bok-bok
Inace se bavim kuglanjem, jest dosta nepoznat i pomalo glupav sport ali eto bar je rekreacija 3+ puta tjedno....
Sad mi je gotova sezona i osim posla nis posebno ne radim ali na mu malo plivanje, pomalo trcanje i tak....
Ma mene je ovaj dostavljac zvao da krece i da se nadjemo ispred zgrade... da bi on meni tamo iskrcao krevet, madrac i jos par ormarica i rekao da je njegov posao to furati do vrata i da ce mi za 150 kn pomoci do stana! Reko zajebi sam cu. A kad sam vidio da ne stane u lift za 3 cm :wall: :wall:
2 raul; hranim se kolko-tolko zdravo. :japan:
Dobra tema ...
treba vjezbat , cisto zbog vlastitog zdravlja.
netreba bit nuzno teretana , to ma kraju zavrsi nabrijavanjima raznoraznim , steroidima , androidima , i inim idima.
ja svaki dan 12ak kilometara biciklom , 80ak trbusnjaka i malo o v o g
try it , puno je korisnije od trbusnjaka navodno , al ja svejedno kombiniram.
ak neko probo nek veli kolko uspije u šusu izdržat :deal:
Evo da vas izvjestim da sam u subotu odradio svoj prvi polu-maraton i to 21 km. Navedenu razdaljinu sam istrčao za malo manje od 2 sata. :deal:
Jesam frajer a? :notooth: :bat: :retard:
Istrcao si 15 konvertibilnih maraka za sat vremena. Puno je to ;D
fora tema... ja uglavnom idem u teretanu (skoro svaki dan)... a pravu vjezbu ovdje malo tko da je iskusio... radi se o biciklijadi do vrha sljemena i dole (sumskim putevima naravno)... treba imati dobar bajk (cca 5000kn) tako da kad se ide dolje da se mozete malo i izivljavat.... uglavnom, prejeben dozivljaj, steta samo sto mi se ta ekipa "raspala" pa se vise to ne radi...
Ja od kada je prošao tjelesni na faxu... ništa :notooth:
Sramota... tražim žrtvu koja će ići sa mnom na fitness ali se svi otimaju da nebi... :lmao:
Obožavam fizičke aktivnosti. Mogu satima gledati iz hlada druge kako se bave istima :)