:D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da, a jedan nedostatak je sto ga nered ima pa... :D
Printable View
:D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da, a jedan nedostatak je sto ga nered ima pa... :D
Ne znam, meni se iskreno ne sviđa ni jedan ni drugi, al kad bi moro birat rađe bi uzeo nokiu, jer ona tipkovnica mi fakat ide na živce...
baterija na sx-u isto traje 1-2 dana zavisi koliko ga koristiš,ali cyber svi smartphoni su takvi.mislim ne držiš u ruci običan gsm.jednostavno gutaju puno baterije ali puno i nude zar ne?
To je istina. Zato to i pretrpim. A i nakon nekog vremena se navikneš= Citat =:
Poslao: damgol
baterija na sx-u isto traje 1-2 dana zavisi koliko ga koristiš,ali cyber svi smartphoni su takvi.mislim ne držiš u ruci običan gsm.jednostavno gutaju puno baterije ali puno i nude zar ne?
uostalom auto punjači nisu ni toliko skupi,ali nisam znao da imanje mmc u slotu povećava trošenje baterije.
Ja mislim da cu si ja uzet njoku. Zbog m55 su mi se zagadili siemensi! :( Najvise me na sx-u odbija ona tipkovnica. 3aTmr kaze da je tipkovnica ok kad se priviknes, i ja mu vjerujem, al se meni neda privikavat. NJoka u italiji (nova) dodje oko 450 eura minus IVA
Ja imam ionako dvije baterije pa mi toliko ni ne smeta= Citat =:
Poslao: damgol
uostalom auto punjači nisu ni toliko skupi,ali nisam znao da imanje mmc u slotu povećava trošenje baterije.
hm... stvarno si loaded sa svim ajde sretno sa tom 128 MB karticom vidim još ti samo to nedostaje:five:= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ja imam ionako dvije baterije pa mi toliko ni ne smeta
Hmmm... Zašto nema ankete? Već sam reko da zbog loših iskustva s nokiom uvijek bi rađe Siemensa odabrao. Po funkcijama su (pre)slični a dizajn... Potencijalni vlasnik bi se trebao upitati dali kupiti sx1 zbog futurističke tipkovnice ili 6600 sa starinskom tipkovnicom?
Mene bas tipkovnica odbija na sx1, radje koristit nesto starinsko, ali provjereno...
E u tome i jest čar toga mobitela. Kao i 3650 recimo... Ali moram uzet u ruke sx1 da bi vidio, zasad me se 6600 nije dojimi. U traperice ipak nemre stati a ak stane bode u osjetljivo mjesto :D 6600 je škripava a za sx1 bi Damgol trebao reći
meni je nokia bolja... :p
zaboravio sam staviti anketu... a sad ju nemrem nadodati niti kao moderator... mozda zappan moze...!?!
otkud ti da nokia skripi??? i meni se cini da sam to negdje procitao, ali nijedan se vlasnik nije jos na to pozalio...
velika je razlika izmedju nokie i siemensa... nokia ima visu verziju os-a, sto joj omogucava brze izvodjenje svih naredbi i aplikacija... ima daleko bolje rezultate na jbenchmarku... itd.
siemens mi je lijepsi, manji, i ima vanjski utor za mmc...
ja bi ipak radje nokiu uzeo! :)
dakle još jednom: za tipkovnicu treba privikavanje ali u tome i jest fora,ja osobno uživam istraživat i privikavat se na novi mob. i kad se navikneš stvarno vidiš da je lakše i brže pisat poruke. uostalom s ovim se mobom može puno više stvari radit od pisanja poruka. sx-u jedina zamjerka je malo klimavi poklopac baterije, ostalo je sve savršeno!= Citat =:
Poslao: Hrc
E u tome i jest čar toga mobitela. Kao i 3650 recimo... Ali moram uzet u ruke sx1 da bi vidio, zasad me se 6600 nije dojimi. U traperice ipak nemre stati a ak stane bode u osjetljivo mjesto :D 6600 je škripava a za sx1 bi Damgol trebao reći
znaci i 6600 i sx1 imaju klimavi poklopac za bateriju... takve me sitnice ubijaju u pojam... kad pises sms recimo a cijelo ti kuciste "hoda" pod rukom...
Nije tako. To se ni ne osjeti. Jedino se vidi/osjeti kad namjerno klimaš poklopac.= Citat =:
Poslao: vrag
znaci i 6600 i sx1 imaju klimavi poklopac za bateriju... takve me sitnice ubijaju u pojam... kad pises sms recimo a cijelo ti kuciste "hoda" pod rukom...
Svejedno! Ja sam tolika cjepidlaka kad su mobiteli upitanju da sve mora biti savršeno ili ga prodajem :D Ozbiljno, zato sam 6510 imo samo 4 mjeseca.
Ma meni je 6510 bio super mobitel. I ne znam kako tebi ali meni je maska jako čvrsto stajala i nije ni malo škripala. A i kad imam takav mobitel (6600) najmanje mi je bitno jel mi poklopac klimav
da cjepidlaka malo pretjeruješ stvarno. nije poklopac toliko klimav kak si ti umislio i baš kako cyber kaže to se u rukama i ne osjeti.= Citat =:
Poslao: Hrc
Svejedno! Ja sam tolika cjepidlaka kad su mobiteli upitanju da sve mora biti savršeno ili ga prodajem :D Ozbiljno, zato sam 6510 imo samo 4 mjeseca.
danas sam izbliza promatrao 6600 i sx1... samo vanjstinu... nisam ih palio... 6600 mi se cini boljom i nekak skladnijom vise... :)
istina...
pitanje: ima li neki limit za velicinu MMC kartice da ju 6600 i sx1 mogu primiti??? jel primaju do 128MB, ili i one vecih kapaciteta... 256MB, 512MB???
6600 sigurno prima karticu od 512 MB. Veće kartice je jako teško nabaviti pa nitko nije ni probao
prima od 512....za veće nemam uvida u situaciju...
e dobro onda... jer negdje sam citao da primaju i 6600 i sx1 sluzbeno samo do 128MB!!!
hvala... :)