Kod mene nokia uvjek ima prednost...Tako ima i ova.Svakako dajem glas nokii
Printable View
Kod mene nokia uvjek ima prednost...Tako ima i ova.Svakako dajem glas nokii
Dajem glas za SE, zato što sam uvijek protiv Nokie
Kao što si naveo u prvom postu što ti je bitno mislim da onda ima ipak prednost w810.
Ljudi jer zna tko do kolko čita 6288 memorijsku karticu? Jer bi bilo problema kada bi ubacio 2 GB? Jer tko zna neš o tome?
Moj glas za NOKIU ;)
nisam siguran,ak ti je vana glazba SE a opet ak ti je jako važno da bude klizni nokia,jel 3g igra ulogu,to tak i tak kod nas(u HR)nije baš bitno
nakon sto sam isprobao slider na tim izlozenim 6288 na cvjetnom, vukovarskoj, jedino sto mogu reci je da je slider skart.
glas za w810
Dajem glas za Nokiu
Glas za nokiu meni je odlican njen displej pored kojeg se w810 moze sakrit :tomato: :tomato: :tomato:
ali zato w810 ima jako dobar mp3 player:tomato: :tomato: :tomato:
Istina ima odlican walkman player ali ni onaj od nokie nije los
po svemu sudeći....w810 ipak,po meni bolji...a oni gore komenratri u predhodnom postu,to je fakat glupo.-.-.-
Ja bih uzeo SE da sam na tvom mjestu.Koristim ga jako dugo i nikad sa njim nisam imao probleme,dok to ne mogu reći za Nokiu.Imao sam N-70 koja je završila svoj vijek na ploćicama mojega ureda jer mi je stalno izbacivala pozive nakon minute dvije razgovora.Vidjet ćemo kako će ova N-73 biti u tome podrućju.I da MP 3 je daleko bolji na SE-u nego na većini nokia šta sam imao
ne bih sad ulazio u teh. karakteristike..ali W810 mi je puno ljepši!!:)
a gle to je ipak subjektivno
da,nekom je nokia ljepša,ja mislim da je nokia svakako bolja :guitar:
Ljudi sorry šta upadam ovako u ovu temu ali jer mi možda netko može reči dali Nokia 6288 kupljena u Tele2 kodirana samo na TELE ili je otvorena za bilo koju mrežu?
PS nisam još kupio mob jer sam zapalio na more ali kada se vratim idem po njega ako nije kodiran na matičnu mrežu.
eee,pa čovjeka zanima koji je mob bolji po funkcionalnosti,a ne po izgledu,koliko ja znam (dobro,ni ja ne bi ružan mob :cry: )....ja sam bio u subotu u mađi u mediamarktu i tamo su ti mobovi posloženi i ti uzmeš u ruke i prčkaš po njemu...i ja probao oba,meni se njoka sviđa zbog huge ekrana,al mi je se ljepši i kamera mu ima življe boje (slikaš se u trgovini :) ) moj glas ide za S-E
Sjela lova napokon a dileme i dalje
Naravno jos se nisam odlucio koji cu mobitel kupiti iako sam pretezao na SE-a ali posto mi je situacija takva da se mogu protegnuti za jos nekakvih 300njak kn a vidim da ima u oglasniku K800 vec za 1400-1500 kn.
E sad, po nekakvim komentarima sam skuzio da K800 svira losije mp3ice od W810 mada ako svira kao bratov K700 bit ce dovoljno.
Opet ako je bitno losiji u sviranju glazbe bi li bilo pametno za nekih 300-400 kn (nesto manje bi me ionako dosla memorijska kartica) kupiti neki mp3 player koji bi svirao mp3-ce i radio bolje od K800 (ako takav postoji)
Opet estetski K800 mi je nesto necu rec ruzniji vec manje lijep od dileme iz naslova ali ima jebacku kameru pa mislim da vrijedi razlike u novcu
Jos cu jednom pitat di se u Zagrebu (tocna adresa) mogu pogledat i upalit pa isprobat (ovo je bitno a ne samo drzat u rukama) mogu svi ovi a i dosta drugih mobitela da nekako to materijaliziram jer sam procitao mali milijun reviewa na netu. Znam za onaj t-mobile centar u savskoj...jel ima neka trgovina sa jos vecom ponudom?
Puno hvala na odgovorima!
t mobile preko puta Importane galerije.
Sto se tice sviranja mp3 kod k800i to se nebrini.
Definitivno je bolji od k700.Ti usporjedjujes walkman mobitel (w810)sa ajmo reci aparatom(k800i).
E sada ti sve zavisi za sta ti treba mobitel?
Po meni ....
Ja nebi uzeo ni jedan ni drugi nego bi si ja fino zemnuo 6288 ili vec kada os neki glazbeni mob n91 koji ima u oglasniku za 1500-1600kn..Pa ti odluci
samo ti pikni k800...odusevit ces se kamerom, makar ne slikam bas,al ak slikam to je u mraku i blic rastura..al nikad ne znas kad ce posluzit,a onda bi htio da slika ispadne kak treba, a sto se tice walkamana..meni je dobar, i bolji od k700 nesto, tu je negdje ko k750,ma za slusalice mi je i predobro, ali jedino mi se ne sviđa glasnoca(tisina) vanjskog zvucnika...dosta je tiho, nije ni pri razgovoru previse jak zvucnik za procanje kolko bi mogao bit,zadnja mana je poklopac kamere, koj se izlize,i nekad otvara,bilo bi bolje da ga nema... al mob vise nema zamjerke...sigurno najbolji obican mob, baterija super