Po onome što si napisao za tebe je w810. Tražiš muzički telefon sa dobrom kamerom a po mom SE je tu u prednosti.
Oba su moba slicne cijene oko 1300 kn u oglasniku
Oba mobitela mi jako lijepo izgledaju (Nokia malo ljepsa)
Nokia je malo i teza/glomaznija
Meni je potreban kvalitetan mp3 player i sve sto ide s tim dakle solidne
slusalice,softver i izdrzljivost baterije (prema opisima na netu tu je SE
nesto bolji)
Osim toga uvjet je solidan fotoaparat...oba su 2.0 MP ali SE ima autofokus
pa je tu u prednosti
Nokijin slider se rasklima ali navodno nista strasno
Kojeg bi vi kupili i zasto?
Posebno ako netko ima ikojeg od doticnih da opise malo mob
Puno hvala!
Po onome što si napisao za tebe je w810. Tražiš muzički telefon sa dobrom kamerom a po mom SE je tu u prednosti.
Pročitaj si slijedeću temu:
6280 ili w810
pročitaj tu temu jer je 6288 isto ko i 6280...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bih se odlucio ipak za w810 prvenstveno zbog walkmana koji usto ima i sjajne sluske + kamera je sa autofocusom koja je fakat dobra....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kamera i walkman idu u prilog w810 ali zato 6288 ima video u vga rezoluciji,fizički veci ekran,vecu rezoluciju i jaci zvučnik.
6288 je noviji model sa boljim ekranom,ali je w810 nesto nize cijene pa je odluka teska.
ma w810 uzmi, baterija ce ti trajati puno dulje nago na nokiji...a walkman je super,ja sam se iznenadio koja je razlika izmedu walkmana i obicnog moba sto se tice zvuka (imo sam v630 prije njega)
Jel ima negdje u Zagrebu za pogledat oba mobitela i usporedit ih ali da ih mogu upaliti a ne da ih mogu samo drzati u ruci. Mislim da ce to presuditi
Kod SE me stvarno privlaci player jer nemam namjeru kupovat alternativni player,samo player ima i nokia i sa slicnom karticom...nokia mi je ljepsa ali i SE je daleko od ruznog
Ma vjerojatno ce presudit kako izlgedaju pod prstima
obicno se to moze u T-centrima.
T-mobile i Vip....
Problem je sljedeći: naime, bratić (8. razred) me odabrao da mu budem krizmani kum, eto i ja se odlučio da mu kupim neku dobru ćuku i dobar mob. Znam da duže vrijeme većinom koristi stare modele (candybar) SE i Nokie, znači da je naviknut na njihovu funkcionalnost. E sad ono kaj mene muči je da ste VI trenutno star kao on, kakav mobitel biste željeli? Meni se čini da bi mu fora bilo imati funkcionalan mp3 player i FM radio sa slušalicama; kameru od barem 2MP s bljeskalicom ako je moguće; utor i naravno karticu s oko 512MB; da to sve "hoda" kako treba i k tome da još lijepo izgleda.
Mislim si da bi svaki 14-godišnjak s time manje više bio zadovoljan.
I naravno u uži izbor za kupnju su ušli, dakako W810 i 6288. Još me jedino kopa jel bi bio zadovoljan s kliznim mehanizmom Nokie...zasad su moja razmišljanja nekako na strani W810. Ako netko ima prijedlog s još kakvim sličnim ili boljim mobom s sličnim specifikacijama koji bi se dao usporediti sa ova 2 gore, molim da mi javi!
Hvala svima koji pomognu!!!![]()
...teme koje već postoje pa ih pročitaj (napominjem da se u nekima radi o 6280 koji je veoma sličan 6288 tak da je u biti slična stvar):
Nesto kao w810, limit cca 1800kn
6280 ili w810i
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-04-2007 u 14:45
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma koristio sam search, i pročitao sam već sve 3 teme, ali valjda sam reply-o na zaključanu temu (nisam skužio) pa je ispalo da sam otvorio novu temu, kaj nisam htio, sorry na tome.![]()
Uglavnom, nekako cijeli W810 ima naglasak na muziku i solidnu kameru zbog čega mu vjerojatno budem uzeo taj mob, dok mi je Nokia nekak elegantnija i ima ekran koji oduzima dah...
![]()
Ja IMAM 14 godina, i mislim da bi više bio sretniji sa nokiom, bar ja..
nevjerujem da će biti razočaran kad ga vidi![]()
Ako ti na kameri nije potreban AF, onda definitivno uzmi 6288...
osim što ima fizički veći displey veće rezolucije, meni osobno izgleda bolje od W810.
A mp3 player na njemu je funkcionalan, makar je onaj na W810 malo bolji.
Moj glas nokiji 6288!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-04-2007 u 14:45
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imala sam SE w810i i mogu reci da je to fenomenalan mobitel koji sam ikad imala.Opet cu ga uzeti i to novoga.W810i je bolji.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ja imam 15,i ja bi definitivno htio 6288
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
oba dva su odlicni mobovi i nes pogrjesit ni sa jednim ali ja bih dao prednost 6288 jer je noviji i ima dosta veci ekran,jedino je klizni mehanizam loš.
oba su odlicna i tesko je odabrati.w810 je odlicno dizajniran,ima vrhunski walkman player i kameru sa AF-om,a i jeftiniji je od 6288.
s druge strane,6288 ima vrhunski ekran i hvaljeni softver series 40,vrlo je atraktivna u crnoj boji.
u svakom slucaju koji god da izabere,ne moze pogrijesiti.![]()
uzmi 6288 i to crninaš kako izgleda
![]()
jedino šta je na W810i bolja kamera jer ima AF al i na 6288 slike ispadaju odlično i bez AF-a
...FORCA FIUME...
Ja dajem glas za w810 prvenstveno zbog walkmana, kvalitetnih slusalica, 512Mb kartice koja se dobije s njim u paketu, FM radio + dobra kamera....
6288, bolji video, jedino kaj nema af. Mem. kartica za Nokiu nije skupa tak da mu jos to pikni i super![]()
6288 ima bolju kameru od 6280
Bookmarks