Itunes skin REFRESH...
Printable View
Itunes skin REFRESH...
Mene to zanim jer možda si kupim l7
softver je super i lipo izgleda i ima dosta mogucnosti..
sad me samo zanima jel ikom od vas bilo sranja kad saljete sms da nece da posalje isprve?
meni pise uvik da sms nije poslan i da je spremljen u odlazne poruke za kasnije slanje..i tek se posalje kad probam jos jednom il dvaput poslat..
jel nekom se slicno desavalo?
Ak misliš na onaj moj "monsterpack" to se i meni dogodilo samo jedamput i to kad sam čovjeku prodavao mob;D
da,mislim na taj monsterpack..
meni se desava redovito..nekima hoce isprve poslat poruku nekima nece ni iz pete..
a nekad pise da nije poslano,a dode izvjesce da je dobio poruku..
nikad nisam siguran jel nakraju poslano il nije :D
btw..sad gledam ove yuetmod-ove..
koji je najbolji za l7?
skidam sad 3.2 ovaj,al vidim da su neki pricali i o 2.2 itd itd..
danas sam vec 15 puta sflasha jadnu l7-icu ,a nikoji soft mi se ne svidja..krepast ce jadna :D
a eto ja neznam "prilagodjavat ga sebi" i neda mi se sad ucit..
skinija san ovaj yuetmod 3.2 i stavija i jako mi je dobar i svidja mi se..
samo sta itunes nesto zajebaje..al nema veze
valjda ce bit oke :)
e moze samo jedno pitanje jos..kad pisem poruku pise mi na cirilici..loool..
kako to prominit? proba sam oba nacina pisanja i 1 i 2 .. omg
Mislim da ti to oviti o lp kojem imaš gore!
idem probat stavit onda lp sa starog softvera..
prije toga cu sve backupat sa fb3
thx
a nije..nece ni sa yuetom 2.2 ni sa 3.2 ..
stavija sam i svoj languagepack i nista..uvik cirilica..
omg
aha .. triba u postavkama poruka uc u drugi dio menia i tamo ima vrsta unosa i stavit unos na tap hrvatski i tap prosireni..
eto ak nekog bude zanimalo
ovo pitanje je opcenito, dakle nije direktno vezano za l7. U kojem codegroup-u se nalaze mma_ucp datoteke?
Mislim da u CG2, jer je to u biti flex!
Da li je onda modding L7 jednako kao V360?
do sada sam uspio metnuti teme na mobitel L7 ali nikako ne mogu preko p2kTOOL da upload-am one neke datoteke koje služe za iTUNES
Pa za Itunes trebaš moto midlets manager, kao i za sve java aplikacije
http://dwalx.motofan.ru/mmm.php
evo imam ja jedno pitanje..
dakle stavijo sam yuet 2.2 i sad imam par problema..tj samo jedan :)
naime,prije(nego sto sam stavio yuet znaci bio sam na "obicnom" softveru) bi recimo lezao u sobi i kad me neko zove,normalno bi ga cuo i on bi mene cuo normalno..
sad kad me netko zove dok lezim ja njega cujem al on mene ne,kad sjedim kraj kompa ne cuje me,ko da nema signala,dok sam tu prije imao 10000% signala i normalno pricao..
isto tako,uzmem od cimera mob i zovem,normalno pricam sa istom osobom koja mene nije cula na moj mob..
jel moze to bit do softwarea il je problem neki drugi?
a evo nasa san na yuetovom blogu,isti problema imaju ljudi pa cu pokusat sa onim programcicem sta je on tamo stavio..
koje onda sve packove smijem flash-at na moj mobitel iznad bolje opisan a da mu ne bude ništa,
P.S. dok su mi ga dekodirali na servisu onaj lim je skinut tako da mi je lako doći do TP-a
i koje ću sve podatke izgubiti dok ga flasham
ako flashaš s cijelim softom gubiš sve što nije na sim kartici ako flashaš s softom gdje nema flexa onda ništ ne izgubiš al ljudi inače baš i flashaju s flexom jer on ti oderduje kako izgleda cijeli soft na tvom ekranu tj nešto kao GUI ( graphic user interface ) nadam se da sam objasnio bar malo
onda ću izgubiti skoro ništa jer sve mi je ili na SIM kartici ili na SD kartici