SonyEricsson HPM-70 u t-mobile-u
Pozdrav! Ovako, imam SE w810i i s njim u paketu sam dobio slušalice - crne, kodna oznaka HPM-70... Međutim, igrom slučaja sam ih izgubio... Kako mi mob istovremeno zamjenjuje i mp3 player slušalice su mi neophodne zato sam odlučio opet kupiti te, famozne HPM-70... Odem lijepo sredinom 4. mjeseca u t-centar i kupim sive HPM-70 (iste se dobiju uz SE w800i)... iste su pa su trebale valjati, a i zbog toga ih nisam u t-centru isprobavao.. No, došao ja doma, nakon što ih spojim, konektor se klima (doslovno) a kontakt se malo-malo izgubi pa se pali zvučnik... Sutradan odem tamo, žalim se (garancija je godinu dana)... lik (prodavač) uzme svoj w900 isproba - isto, uzme novi paket, predamnom ga otvori, proba - ISTO! On se nešto ustrtario kao doći će novija serija pa da svratim za par dana i još mi je rekao da ću moći uzeti te novije slušalice uz malou nadoplatu ukoliko bude razlike u cijeni... Otišao sam na put, prošlo je dosta vremena a i nije mi se dalo opet prepirat sve do neki dan... otiđem tamo, nudi mi slušalice od w200i (nisu mi baš nešto) i to na način da ih moram kupit po pravoj cijeni... svoje mogu poslat samo na servis!
Sutra zovem SZK i *ebem im sve po spisku... probat ću u drugom t-centru riješit stvari inače šaljem ove na servis a nabavljam si nove HPM-82 iz njemačke...
Pišem samo s jednim ciljem - da pokažem koliko su u t-mobileu jadni i neorganizirani, kao da garanciju niti ne uvažavaju, no to nije ništ novo... Monopolistička gamad
Živili