Ne, daje 95kn za start paket i još na to dobije 100kn na staru karticu, a 100 ima na novoj. :bunny:
Printable View
Uložim 95, dobijem 200. Čista ekonomija ;D
kao da su me čuli...
sad su uz jučer nabrojane nagrade dodali i još 45 bonova od 25 kn, da broj nagrada bude 200. ;D
Znaci, kupim novi broj i dobijem bon od 100+100 za dovodjenje na tom broju+ 100 za dovodjenje na starom broju. Uplatis 100 dobijes 300. Jel nesto propustam, jer mi pari predobro da bi bilo istinito!? :rotfl:
EDIT: vidim da novi ne dobija stotku, al i 1:2 nije lose
Ne dobiješ 100 za dovođenje na novom broju, nego samo na starom.
Jeli itko dobio 100 kuna na računu?
Ne vjerujem da je itko od upisanih u forum,pohvalili bi se
Koliko sam ja shvatio, tak i tak se ne dobije odmah 100kn, već 5mjesecix20kn!:dunno:
Dobio sam 20 kuna i vele da ću još četiri mjeseca dobivati po 20.
Ja sam doveo 3 frenda i odmah dobio 3x20 kuna na racun, a ostatak od 240 kuna dobit ću kroz iduća 4 mjeseca. Sasvim O.K., a bitno je i to da sam usao u nagradnjacu za Mustanga. Tko zna, mpozda mi se sreca nasmijesi.
btw. i frendovi su vec doveli po jednog novog i oni su usli u nagradnjacu i dobili pare na racun.
Emti sad vidim slike auta; fakat originalno restauriran Mustang; mislio sam da je neki fush. Ovo je jako jako jako ukusno napravljeno; vrijedi svakako.
ako se uzme 2 nova paketa mogu li poslati brojeve jedan od drugoga?
Znaci brojevi a i b. A posalje da ga je doveo B, B posalje da ga je doveo A?
Evo istekao je period za sudjelovanje, izvlačenje je 4.4. u 12:00, objava 12.4. u Jutarnjem (vjerojatno prije na webu).
Jeste li sudjelovali?
Nisam. Ode mi Mustang, ali nisam ni brijao baš na taj auto. Ono, slučajno mi netko razbije žmigavac-moram dignuti kredit da nabavim novi...
Sretno ostatku ekipe koja je sudjelovala! :thumbup:
nisam ni ja... nije mi se dalo nabavljat nove brojeve tj nove korisnike...
a lako nabavim mustang samo ga treba sredit
Ni ja, 2 frenda su prešla na tele2 ali su već imali nekog za prijaviti...
imamo dosta veliku forumsku populaciju, a i dosta gostiju, pa ćemo vidjeti, po zakonu vjerovatnosti netko je trebao nešto barem dobiti
pa niste trebali dovesti nekoga da bi sudjelovali u tele2 nagradnoj igri,
samo ste trebali platit tele2 račun do datuma dospijeća :)
HRVATSKA PRVAK SVIJETA !!!!
Ja 2 dana zakasnio s računom, ali sam doveo jednog korisnika. Mogao sam imati duplo veće šanse.
jos nisu objavili rezultate :creep: