ajde drzim fige :)
Printable View
Ja moram kupit nešto curi a stvarno neznam šta ću jebalote čudna je ona i teško je kupit nešto jer ja i ona nismo zaljubljeni ali moram biti inovativan
.........
Care! :klap:
BTW http://www.youtube.com/watch?v=HtjGgD9bMsM
ja sercom nemam curu
Također, ali se nadam da će biti kao prošle godine meni, prohoda sam sa (bivšom) curom na taj dan :)
jebalo te sa 13 ima curu ja prvu s 14 ali zato sam sad tip koji je promino najviše ženskih u razredu
ove godine s 3 cure (s 2 bio i prikino a s jednom idalje) i s jednom se dopisiva(već bilo skoro ozbiljno) ali mi je otac poginuo pa je to zamrlo
Ma meni je, a i njoj dobro, nekad super, nekad ne tako dobro, al ide, sve u svemu moze proci... Da nam nije dobro i da se neka ne posvadjamo, ne bi to funkcioniralo, doza svadje u vezi uvijek dobro dodje...
Kaze da joj kao glumac i nije nesto posebno, sto ne znaci da nekoj drugoj on nije presladak... (da si mozda kao Johnny Depp, to bi bila druga prica)... SALA... :D
Ja otvorio temu i zbriso' na nogać.Nisam baš u toku..ali se ne slažem s tobom.Nisu bitne godine(nemojte ovo doslovce),ako je s nekim do koga mu je stalo i ako je ta cura o.k.zašto ne?Vrijeme je samo neko jadno mjerilo.Dok je lijepo i ide nije važno da li je to mjesec,godina,3 ili 5.
Čestitam,ovo gore je bilo...Uživajte na Valentinovo http://cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif
sve je to ok stari moj, al sam ja mišljenja da u tim(našim godinama) prvo treba malo skupit iskustva i vidjet kakav si sam i kakvi ti ljudi pašu...
ne velim ja sad naprimjer da ti prva cura netreba bit i zadnja, znaju se i takve stvari dogodit...al onda ti cijeli život bude na pameti -->što bi bilo kad bi bilo...-barem sam ja takav
Nisam kupio ništa, ne želim ništa. Uplatio sam nam večeru / noć / doručak u hotelu ambasador u Opatiji, a to je i sestrin dečko prihvatio, tako da idemo nas 4. :)
Za Valentinovo dolazi cura kod mene i pripremit ću joj romantičnu meksikčku večeru u vrlo ugodnom ambijentu...sutra idem kupiti meksičku kuharicu i sastojke... :thumbup:
e vidis...tu se ne slazem s tobom...ja sam sa 16 godina imala prvu ozbiljnu vezu...nazalost, bili smo skupa 6mj :( ali samo zato sto nismo bili iz istih gradova...i dan danas znam zazalit sto nismo nekako nasli nacin da ostanemo zajedno...u subotu sam ga vidla na svadbi,s familijom...zenom i curicom...i mogu reci da sam bila malo ljubomorna...jer je to moglo biti nase... :(
i smatram da se prvi najvise vole...ne mislim na prvi u sexu,nego opcenito...tako i on meni...
i smatram da ne treba probat desetoricu da bi kasnije mogao reci da si prozivio...a najgori su mi razlozi za prekid "moram se malo izivit..."...tada bi ga jednostavno mogla ubiti ;D
pa samo je ime podebljano..
Pa evo moja draga i ja smo odlucili da si nista necemo za Valentinovo kupovat i trosit hrpu love,ali cu joj ja naravno kupit jednu prekrasnu ruzicu:)
No prije par dana smo setali po Rijeci,i isli u VBZ,pa se njoj svidjele neke dvije knjige a nije imala para za obadvije pa sam joj ja onako na skrivecki kupio tu jednu.To je bilo onako vise iz tog trena kad sam je pozelio vidjet sretnu i nasmijanu,a ona je rekla da ce onda to biti za Valentinovo. A kako se niti ona nije mogla strpit, razvila je sve najljepse fotke od naseg prvog zajednickog dana (50ak slika),te ih sve stavila u jedan prekrasan album i to mi poklonila.
Eto svaki dan moze biti jako lijep sa dragom ti osobom, samo treba malo cari i ljubavi:)
E sada,kad sam ovo pročitao mogu miran u krpe.Svaka čast.Nema ljepšeg poklona od onoga kad joj nekom nevažnom( a opet toliko važnom sitnicom) izmamiš onaj osmijeh i sreću.
Pa ona kaže :Hvala
Hvala tebi.
Na čemu?
Upravo na ovome ---->http://cosgan.de/images/more/bigs/c015.gif
Baš sam juče išao da kupim :P
Kupio neki stylish drveni cvijet za objesiti na zid i naravno I <3 Milka Praline, koje su do zla boga skupe :)
Skupit iskustva?! (ak toga nemam, onda nemam nista)... Bio sam lud glup i mlad kad sam poceo izvoditi gluposti, bio sa svakakvim curama (podosta njih, sto nije cesto pohvalno) i skoro sve probao, al dodjes do jednog trenutka kad ti se netko toliko svidi, ne samo fizicki, da bi jednostavno proveo cijeli zivot s tom osobom...
Ja sam vidio sta bi bilo kad bi bilo, ni ja ne volim onu foru, prvi i zadnji ili prva i zadnja, to je dosta cesto nije ono pravo... Ali ako se to dogodi taj prvi put, ne treba zbog neke gluposti sve to odbaciti...