pa to i ja govorim,nokia je to žena namijenila...i onda se dečkići ljute kad ih zekamo da imaju žemski mob...
Printable View
pa to i ja govorim,nokia je to žena namijenila...i onda se dečkići ljute kad ih zekamo da imaju žemski mob...
Osim toga, kaj se tiče Nokie 7380, nisam jedini dečko kojemu se tak mob ovdje na forumu sviđa...pogledajte malo postove BlueDevila ili ziginja o tom mobitelu...ljudi ga vole baš zato kaj je specifičan...kak vi ne bi imali 7380, tak ja nikad nebi imao, ne znam, Nokiu E61, jer je mob odvaratan, cigla i nema kameru, a nekome je možda mrak...
@marko6630 > ak ti veliš da je L'Amour serija namjenjena ženama, onda po tebi niti jedan mob iz te serije nije za muškog...a po meni su sigurno za muške smeđa 7360, smeđa 7370, crna i brončana 7373, brončana 7390, pa i 7380 jer je mob zbilja specifičan...
Ima ljudi koje boli ona stvar kaj budu si obukli, kaj budu radili, koji budu imali mobitel i slično...ja priznajem da se volim dobro obuči, ličiti na nešto (odnosno ne izgledati zapušteno i sl.), pa mi je tako bitno da mi i mobitel na nekaj liči...
ako ograničen znači voljeti ono šta je muškarcima namjenjeno onda sam i ja to...uff 3 tipa na cijelom forumu ..puno,moram priznat...
Tak možemo raspravljati i o autima i ne znam čemu...i kaj, velim nositi bundu, volim bijele cipele (i to špičoke) i imam takav stil odjevanja i kaj bi ja sad trebao...ali nitko mi nije rekao da mi to ne stoji, ovo ili ono...
Tak se meni ne sviđa stil oblačenja punkera, repera i ne znam čega, al to su sve stvari ukusa...tak je isto i s mobitelima i na ni jednom mobitelu ne piše ovo je "mobitel za žene"...a sad kaj se nekome sviđa ili ne sviđa, to je stvar ukusa...
Tak ja mogu pljuvati po nekom drugom mobitelu (tipa Nokia E61, Sony Ericsson W900 i sl.) koje nebi imao da mi ga netko pred nos stavi jer su mi odvratni, pa makar bili ne znam kak dobri...
ali radi se o tome da je njoka rekla ,napisala da je ta linija za žemske,cijela...
muski/ zenski mob... :creep: nema funkcije po kojima bi bio samo muski ili samo zenski mob..to kaj pise hedonistica..umjetnica itd nema veze. ak je nekome lijep mobitel nek ga ima sve dok nema funkciju za plodne i neplodne dane..ee onda se treba zabrinut... ;D
To se slažem...velim, čim je mobitel malo drugačiji od neke monotonije (kakvi su danas uglavnom mobovi, sve isto), odmah je ženski...a ja sam baš htio mobitel koji je poseban, a Nokia 7380 zbilja nema konkurenata i ne postoji niti jedan takav mobitel, kaj se tiče dizajna (osim prethodnika 7280)...
sve to po strani, ali kako napisati jebenu poruku na tom mobitelu bez da se pretrgas ko debil??!?
meni je mob dizajnersko cudo, ai preko nedostatka tipkovnice ne mogu preci.
a pa zato je i poseban,kak ti srki ne kužiš+valjda ga zato nitko ni nema i rijedak je...
pa pisala sam na takvom mobu, ne ovom nego onom prije. malo je komplicirano al se naviknes. nebi imala nista protiv da imam taj mob :D
E baš si žensko. off
Gle, Nino, zadnje što sam htio je uvrijediti te. Slažem se da svatko ima pravo na izbor. I uopće ne mislim da si nekakva 'curica', 'peško' ili sl., nego mislim (prema postovima koje na formu ostavljaš) da si dečko na mjestu, samo da imaš loš ukus, u mobitelima i odijevanju (bijele špic cipele ;D ). I iznenadio bi se da znaš koliko ja pridajem svom vanjskom izgledu;D
A Nokia 7380, osim što je ženska, je i najnefunkcionalniji mobitel koji sam vidio.
Nokia 7380 je klasa za sebe, ali velim, ljudi jednostavno ne mogu neke stvari shvatiti...
@marko6630 > ak te zanima, ja sam možda najveći šminker kojeg bi ikad vidio i zato mi se taj mobitel sviđa. Jednostavno, volim da sve bude na mjestu, zato pazim na svaki komad odjeće kaj ću obući, pa mi je bitno da je i mobitel poseban...no, neki si to protumače odmah drugačije, al kaj ćeš, takav smo narod...
A ak netko misli da sam radi toga gay, odmah ću ga razuvjeriti (na njegovu žalost) jer sam u sretnoj vezi preko 4 godine, planiram obitelj, djecu, gotov sam s faksom u roku i sad tražim posao...mislim da takav način razmišljanja dovoljono govori o meni...
Zar nije ovdje rijeć o nokiji 7380?Slažem se sa el ninom.Ne moraš se ti nikome opravdavat,nek'piše ko kaj hoće.
Sam ove glupe komentare na varijacije gej i sl.nisu potrebne.Ne u ovoj temi.
Ma je ženski je mob.Al opet tko voli nek izvoli.Valjda se čovjeku sviđa??Iako nemam pojma zakaj??a tak je komplikovan!!
totalno ste sišli s teme...
ak se čovjeku sviđa mob nek si kupi (ako ga uopće pronađe igdje), ja si taj mob nebi nikad uzeo al ko voli nek izvoli tak da ono_samo naprijed el nino, mislim svako ima svoj stil, ak se ti u tom prepoznaješ ne vidim ništa loše
btw sretno s potragom...
Pa ne, ako El Nini odgovara, neka ga uzme, dapace... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif
Ja sam velim da meni nije bas nesto...
Možda mu ide boja uz zube.Šalim se.Ako je zabrijo' na to sam neka da.Ako je zbog toga moba gay...ne bi reko'
Mili, ovo je bilo do koske...he,he http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif
Cekaj, cekaj dok se El Nino pojavi naforumu, ima da te do gaća skine... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif