Odgovor T-mobila će doći lagano nikada, a vjerojatno isto vrijedi i za VIP. :funny:
Printable View
Odgovor T-mobila će doći lagano nikada, a vjerojatno isto vrijedi i za VIP. :funny:
Dakle onda ovaj tjedan setnjica do Tele-a.. Bravo tele, napokon nekaj povoljnjak..
iz tele2 je jeftinije zvati npr u t-mobile mrezu,nego iz same t-mobile u t-mobile...
isto vrijedi i u slucaju VIPa.
kome to nije dosta...ne znam,neka uziva u trosenju svojih para,valjda ih moze i zaraditi tako lagano.
Naravno posojte i ljudi koji su vezani ugovorom...
t-mobile je "poklanjao" stvarno super mobitele za nesto sitno kuna,(npr nokia N70,jes da su stariji modeli,ali opet super su u odnosu sto nam nude drugi),i meni se cini da za ljubitelje boljih mobova to i nije lose rijesenje...jesu skuplje cijene razgovora ali u godinu dana koriscenja 098/099 mreze opet se da ustedjeti (ili bar biti ujednacen)u usporedbi s kombinacijom da takav mobitel kupite kao slobodan uredjaj i koristite tele2. naravno ako ne razgovarate bas jakoooo puno,onda se opet nece isplatiti.
korisnike VIPa stvarno ne shvacam,oni nemaju bas nikakve pogodnosti u usporedbi sa konkurencijom,i jos su bezobrazni i arogantni.
muljaju korisnike i naplacuju kojekave izmisljotine...i to skupo.
da nemaju onu foru sa frends brojem odavno bi bacio vip karticu,ovako mi samo stoji,dok ne istekne...a taj VIPfrend :kiss: racun obnavlja jednom mjesecno bonom od 35,samo da ima za aktivaciju "besplatnih" poziva...
sad kad se malo izracuna za 35 kn u tele2 mrezi mozemo pricati oko 115minuta(otprilike...) pa definitivno ZBOGOM VIP!
da ne dodje do zabune,ja koristim tele2,i iako imam nekoliko zamjerki ipak su mi,zbog cijene razgovora najdrazi!
ali imaju opet neke nedostatke u odnosu na t-mobile(VIP vise ne racunam kao konkurenciju):
1.lose postupaju sa korisnicima,tj nemaju bas nekakva prava,popuste...na kakve smo mogli navikniti kod ostalih,racuni ne stizu redovito,ali opomene stizu. SZK je katastrofa.
2.izbor mobitela,poprilicno je los,modeli su stari ...i jos uvijek dosta skupi. a i servis je upitan,pogotovo u slucaju BS modela
3. jos uvijek je NJIHOV signal los,jest da koriste VIP nacionaln rooming,ali koliko znate ljudi koji to znaju namjestiti na mobitelu,ja znam puno vise onih koji ne znaju
4.nemaju MMS...a obecavaju i obecavaju .
Ali i mukte broj (u mojoj terifi sa mukte brojem)se da iskoristiti. tako da mi ove nove tarife bas i ne igraju neku ulogu,jer u njima nema mukte broja,a na njega bi potrosio vise nego na sve ostale pozive zajedno.:top:
Uglavno stari sam pretplatnik i T-mobile i VIPa,racuni mi nakada nisu bili ispod 300kn(mozda par slucaja oko 250kn)..sa tele2 u najmanju ruku razgovaram jednako kao i prije(ako ne i vise) a racuni su mi oko 130-150kn.
zato pozivam sve korisnike "skupih" mreza da predju na TELE2,bez obzira na kikiriki ili neku drugu tarifu...jer u svakom slucaju sto nas je vise,racuni ce nam biti manji!
Naravno da neće biti ništa od T-debila i Vipa zato jer imaju bazu korisnika koja ili ne zna ili ne želi računati. Opet se vraćamo na teoriju o priglupom narodu. Nismo ni zaslužili bolje.
Evo idem se sad prebacit na kikiriki :chatter:
još samo da malo tele2 poboljšta mrežu, i fakat će biti dobri tada.... :)
sada su fakat jeftini.....
jeste vidjeli reklamu ?
Ma ovo je zakon kaj su pozivi unutra mreze 29 lipa.. isplati se cim imas 2, 3 osobe koje cesce zoves...
sve je to o.k., no samo da nije taj naziv KIKIRIKI. mislim stvarno domišljato...bla,bla i mukte pa sad kikiriki, što reći?!?!!
Meni je kikiriki baš originalan naziv. Iskače iz rutine i stereotipa.
ma tele2 ima baš kul nazive za tarife
Barem su sve neki domaci nazivi. I potpuno drugaciji od nekih fency preseravanja. I ovo ce svima uci u uho...Kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kostice ;D
ja zasad ostajem na vrućoj tarifi ... jer zovem najviše druge mreže , stvarno rijetko tele2.... al za one koji zovu često je stvarno bagatela ovih 29lipa po minuti , do nedavno su ova ostala dva velikana uzimali po 25 lipa za običnu uspostavu poziva u nekim tarifama...
a kikiriki naziv ...tu bi se složio s Trapavim...
Inace tarifa im je stvarno jeftilen samo jos uvijek nije isplativa dok vam je vecina na 091 ili 098 (otkrio sam ameriku :) )
Nego malo su mi preTrashy reklame... u pocetku mi je bilo simpa i zgodno, sad mi vec lagano ide na zivce
Pa za dobru vecinu 'rvata jeftino je jedino bitno.. to sto se neki od nas pale na usluge tipa w'n'w i sl, nije od presudne vaznosti svima koji imaju mobitel u rukama.
evo pogledao i reklamu.. e kako vidim sebe u svemu tome kad mi dodje ogorman racun..
Bravo tele jos jednom. i reklama je mrak!
U ovoj temi je riječ o novoj tarifi Tele2, svoja (ne)zadovoljstva dotičnim i inim operatorima izrazite u odgovarajućoj temi. Svaki daljni offtopic povlači mogućnost kazne.