stari moj ti si moderator a prigovore stavljaš na krivi dio foruma .... takodjer mi stvarno nije jasno šta si ovime htio postić . da je ekipa rekla da si ti kriv jel bi se šta promjenilo ili samo htio bossa ocrnit
Printable View
Stavio sam prigovor tu di mu je i mjesto...po oglasniku neću spamat, a ne postoji za to drugo mjesto osim ovog...htio sam postići to da čovjeku dokažu da je u krivu, jer mu ja to sam nisam mogao dokazati...nadam se da se sad uvjerio...
Ispričavam se svima zbog ove rasprave, al nisam imao izbora...sorry!!!
P.S. ako nekome smeta ova tema, kaj se mene tiče, može se izbrisati...
imas u tajnom service meniju test zvucnika... on ce ga pravo istestirat... moze se dogoditi da je softwarski nesta zeznuto...
a osim toga, može se provjeriti jeli boss koristio mobitel za razgovore ili ne...
stoga, tamo su ti log fileovi pa malo procackaj po tome..
dobro si me podsjetio za servisne testove, evo upravo testirao i od zvuka ni z, jebi ga
I kaj to znači, u čemu je greška?
a znam da jesam, a cuj znas i sam kako to postane kad svaki dan kupis bar jedan mobitel i jedan prodas, pogotovo kad ti dode tip kao el nino koji izgleda kao da nebi ni mrava zgazio, sta je tu je, moja greska, ljutim se iskljucivo zbog njegovog bahatog ponasanja jer je jak na jeziku a na djelu k....
Još jednom, zbilja mi je žao kaj je tak ispalo...ponavljam, mobitel je zbilja bio potpuno ispravan i to mi je ispod morala da nekome podvalim pokvaren mobitel...ali nije moja greška, nego Bossova što nije provjerio dal sve radi i on to mora riješiti... :(
Ti se ljutiš zbog mog bahatog ponašanja...hoćeš da ovdje stavim privatne poruke ko se prvi počeo bahatiti i prijetiti...nemoj mi molim te ovdje prodavat maglu...
Ispričao sam se kaj je tak ispalo (makar nisam trebao) i gotovo...a to kaj ti ne znaš na uljudan način, to je problem tvog kućnog odgoja, a ne mene...samo sam ti na lijep način htio objasnit da si u krivu, a ti se prijetiš...
Sorry stari, to se ovdje tak ne radi!!! :thumbup:
A ak se hoćeš tući i misliš da je to riješenje problema, ja te se ne bojim...ali mislim da to nema nikakvog smisla i na takav način niš nećeš riješiti...jednostavno, priznaj da si pogriješio i gotovo! :thumbup:
i nebrini se EL Nino necu te niti tuc niti ces mi morat pare davat ikakve za popravak, nebi ja imao takve mobitele da ovisim o 200kn, htio sam iskljucivo vidjet tvoju reakciju i pokazao si se jadnijim nego sto sam mislio, jebi ga moja greska za mobitel, sad drugi put kad budem davao tolike pare za mobitel provjerit cu bolje
i gle ako hoces kuhat frku naci cemo se pa mi seri u facu
Sorry, ti si se pokazao jadnijim samim time kaj si me odmah napao, jer se ne znaš razgovarat kao čovjek i bio bi ti povrjeđen ego da priznaš pogrešku...ako misliš da si ispao sa tom izjavom faca, sorry, ali takav način razgovora sam odavno prerastao...samo sam ti htio objasniti da svađom i prijetnjom nećeš ništa riješiti...da se razgovaraš kao čovjek, možda bi ti i pomogao da si me lijepo zamolio...ovako ništa od mene...
Osim toga, ja nikome ne serem i ne kurim frku, nego koliko mi se čini da si samo ti ovdje nabrijan i da tražiš frku...
Kaj se mene tiče, ovo je riješeno i tema može biti :closed:
tako je vatrogasac, ajde jedan normalan u ovo doba na netu
Kak da nađem način kad me čovjek odmah napao...nisam mu stigao ni objasniti...lijepe riječi čuda čine...ali nisam imao izbora, sorry!
Moja iskrena isprika svim članovima foruma radi ovog! :closed:
Nakon ovog danas ne...ne želim se s njim svađati, ali nakon takvog razgovora ne želim s njim više pričati, a kamoli poslovati...stvar je riješena...
ti se zalis na poslovanje samnom? pa ti si dobio 3000kn od mene a ja gluhi mobitel od tebe
nijemi mobitel :bunny:
Ispalo je kak je ispalo...zvučnik je radio kad sam ti furao mob jer znam da smo se čuli kad sam došao kod MIOC-a di smo se našli...da si provjerio mob i da zbilja nije radio zvučnik, ja bi ga uzeo i nebi bilo uopće problema...
Moram priznati da sam iznenađen da ne radi zvučnik, jer znam da sam na zvučnik slušao i muziku povremeno u autu, jer mi radio nekaj šteka u autu...
Još jednom sorry...nisam htio da tak ispadne, al sad znaš za drugi put da se ne dovedeš u istu situaciju...ja sam se isto opekao, al to je životna škola...NHF!!! :thumbup:
koliko sam uspio na brzinu ovdje pročitati, nekako mi se čini da je greška sa Boss_ove strane...
ipak neradi se tu o malim novcima za mob pa ga je trebao "isprobati"...
E sad, obje strane mogu tvrditi da je druga strana u krivu...
Jednostavno, Boss je trebao prije kupnje provjeriti da li sve radi, i ako radi kupiti, ako ne radi, nikome ništa...
A ne ovako tu se prepucavati... :spin:
3000 kn za mobitel bez garancije :freakout:
Boss212,ne vrijedjaj ElNina,on je pošten čovjek,ja ga znam.Nije on takav da bi prodao
pokvaren mobitel :nono:
Priznaj da si sjebao mobitel.:thumbdown.Prije kupnje si trebao pogledati mobitel,pametnjakovicu:thumbdown