kad idem u školu u torbi(debeli n80:))
kad idem van u curinoj torbici:);)
Printable View
džep jakne/hlača... a nekad i na onoj vezici za oko vrata.... prije mi se to činilo malo blesavo (kao da se ideš sad malo qurčit:notooth: ) al kad sam probao vidi stvarno pa ovo je i praktično:)
đžep hlača uvijek,ponekad đep jakne kad idem drva kalat
hlace, jedan u lijevi dzep, drugi u desni, problem je uvijek gdje stavit treci :smurf: , a posto uvijek nosim kljuceve i novcanik, onda nekak pokusavam kombinirati
Unutarnji džep od jakne,a ljeti u džepu od hlača (makar to ne volim zato što se dosta prašine skupi unutar moba). Jedno vrijeme oko vrata,al sam izgubio vezicu pa sam odustao ;D
ah.. sumnjam da je tak štetno da vam jajca otpadnu... ali dlake bi se zato mogle značajno prorijediti pa čak i potpuno otpasti, a to je ionako sad IN :notooth:
u jakni jer mislim da mi je tamo najsigurnije a ni ne smeta mi
u dzepu od hlaca..
u desno đepu ili nekad na vezici
a gdje drugdje nego u dzepu
onaj glavni pokusavam u desnom đepu gdje nema niceg vecinom...a drugi naguram s kljucevima i nije mi greda ak se malo ogrebe
Glavni mob nosim u obavezno praznom dzepu na glacama ili ako nosim mp3 player onda je u vanjskom dzepu jakne, a na njemu je uvijek vezica pa ga jako negdje "zahaklam" da ne ispadne. Onaj sporedni je obicno velik pa ide u unutrasnji dzep od jakne ili nekada uzmem tzv. pederusu pa unutra nosim hrpu gadgeta...
...u hlačama - jedan u lijevom a jedan u desnom džepu...treći ostaje kod kuće il u autu...
u farmerkama ili u jakni...ovisi...
nosim mobitel u hlačama , u jakni , ali nikad oko vrata , to mi se nekako ne sviđa
U desnom džepu od hlaća, a po zimi mi je gotovo uvijek u jakni
desni džep hlača uvijek.po zimi,ljetu,proljeću,jeseni.
Nosim ga u hlačama,iako znam da nije pametno jer ti ozrači muda,ali to mi je jednostavno naj jednostavnije i uvijek na dohvat ruke...ipak bi bilo pametno kupit neku futrolicu pa bacit na remen kako se nebi desili neki problemi ...ali ko zapravo i misli na to sve dok se jednog lijepog dana probudimo i odeš kod cure a tada shvatiš da mal ne funkcionira kao u stara vremena:loco:
Hehe, to i mene brine :spin:
Mislim, ono, jos sam mlad, treba mi to jos neko vrijeme... :klap:
U džepu, da osjetim vibru.:spin:
Desni džep od hlača,nema šanse da propustim poziv ako ne čujem zvono osjetim vibru.
Uvijek u lijevom džepu od hlača ili ga čujem ili osjetim
Večina nas nosi tel.u džepu da nam prozrači testise...šala.Istina,ako ne čuješ slučajno zvono osjetiš vibru.