ma znam kakve su tipke(da su skrivene ili tkv. klackalica), ali na tvrdocu mislim. jeli po opipu blize tipki na misu ili na daljinskom ?
Printable View
ma znam kakve su tipke(da su skrivene ili tkv. klackalica), ali na tvrdocu mislim. jeli po opipu blize tipki na misu ili na daljinskom ?
na mišu,na daljenskom se nebi cuo clix :)
a kada ga stavis u džep, jel on onda ,,pritisce'' tipke. kako zalijepis tu foliju ? s cim ?
za to služi gumb "hold"....folija je samoljepiva prozirna,no to je meni palo napamet ,nemoraš to činiti.
pa jel se odlijepi nakon nekog vremena, ja cu njega najcesce drzat u džepu pa bi se mogla mozda odlijepit ?
nebude se odljepila.
e neznam jel oni imaju dostavu, jel ti to mozda znas ?!?
pogledaj na njihovim stranicama.
gledao sam i nepise, jel si ti cijelo vrijeme online na forumu ?
jos te sutra moram nesta pitat o softwere-u. a sada moram ic spavat sutra 1. smjena
Bez uvrede, no moras se malo smiriti sa tim pitanjima, ove sve stvari ces saznati kada ga kupis i skuzis da je player super :)
ma ja cu postavljat pitanja da ovi koji misle kupit nemoraju. Ali imam jos samo jedno ili dva pitanja. jel se mora koristit konverter ? i nesta sam na netu procitao da neke slike nemoze pokrenit (ali neke slike u JPEG formatu) Dali je to istina?
slike u jpeg formatu može normalno otvarat, a konverter ti je potreban za video
da se nadovežem, jeli neko upoznat s modingom clixa 2GB?