U10 Clix i Clix su ista stvar. U10 je Clixov prethodnik a neki iz neznanja (a mozda je takav tocan naziv?) ga zovu U10 Clix.
e ljudi, otvorio sam temu... i zanima me tocnost naziva IRivera o kojem se raspravlja. ja sam nasao 3 razlicita naziva a nemogu nac karakeristike za svaki.
Nasao sam U10, U10 Clix i Clix, neznam sta je tocno i koliko se razlikuju, po onom sto dobijes ili tako necem....
U10 Clix i Clix su ista stvar. U10 je Clixov prethodnik a neki iz neznanja (a mozda je takav tocan naziv?) ga zovu U10 Clix.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja neznam, puno sam surfao i nemogu nac. e a jel se zna koji je bolji i po čemu, U10 ili Clix ?
I gdje kupiti u najjefitinije ? Sa dokom ?
dock mozes posebno kupit mislim da je 2xxkn,
u10 i clix kod nas na sajtovima gledaj kao istu stvar.
zasto? nema razlike u nicem ?!?!?!?!?
U10 je inace koma bio, no kod nas vecina siteova pise da je to ista stvar, tj. pisu U10 a daju Clix. U Linksu je rasprodan, no mislim da imaju u Lostu. Uostalom, potrazi preko googlea.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ajoj, pa kada ce opet bit u linksu ? a lost je samo veleprodaja...
Ima u Brrax-u za 1500kn sa dostavom i dockom.
Nemojte odmah navalit jer cu ja tek pocetkom 2 mjeseca kupit ako je to dobra stvar.
dok ga ti budeš kupovao več če se izmjenit 2 pošiljke za hrvatsku
postoji razlika između clixa 2gb i 4gb,naime od 4gb verzije koja se moze kupit u linksu player je potpuno crne boje.
a cijena u linksu, kolko kosta taj od 4 gb. ja mogu dat do 2 tisuce kuna.
jesam,a što se tiče cijene vjerujem da ju možeš i sam pronač na stranicama linksa
Ovo ti je naslov za U10 u linksu :
MP3 player IRIVER U10, 2048MB,voice recording, FM, MPEG4 video, JPG
Dok je u lostu ovo naslov :
Iriver U10, 4GB, MPEG4 video, JPG, FM radio
ima i od 2gb u lostu.
dobro,i što ti nije jasno ovdje?
sve mi je jasno... sto se tog tice(cijena i tipa). Ali treba mi netko s iskustvom (Netko ko ima taj Mp3/4)... A zanima me koliko traje ona baterija koju dobijes od njih, i onaj zvucnik u docku (kvaliteta zvuka) me zanima ??
Zadnji uredio Share Hunter : 15-01-2007 u 23:10
sve su to informacije koje možeš na netu nač,dock nije za slušanje baš namjenjen,bolje bi bilo da ga spojiš na line out na nešto a baterija traje 25 sati btw.ako ti to nešto znači ja sam imo clix i player je jako dobar.
e a kakva je kvalitita cijelog playera, jel ostaju packe po ekranu ? jel spor ?
nimalo spor,packe ostaju po ekranu...preporučam ako ga uzmeš da u algoritmu kupis foliju za psp ekran i "skrojiš" je po mjeri clixa te preljepiš po cjeloj gornjoj površini.
a jel imaju dostavu u algoritmu ? ja sam iz broda inace pa...
kakve veze sad ima algoritam sa iriverom![]()
aha samo folija, krivo sam procitao. a koliko to kosta otprilike ?
e jel to ovo ? LOGIC 3 - PSP SCREEN PROTECTOR
35 kn,da to je to.
( sve postove o clixu stavljam u novu temu da se ne mješa sa clix 2 temom )
one tipke, kakve su pod prstima ? ono kada ides gore, dolje, lijevo, desno. jel ih bas moras jako stisnut ?
Bookmarks