Daj točan model pliz da malo pogledam....
Printable View
Daj točan model pliz da malo pogledam....
pioneer:thumbup:
Opis uređaja HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
Serijski broj C2DD26115FCA
Firmware revizija DL11
Veličina buffera 2 MB
Proizvođač Hitachi-LG
Tip uređaja DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM
Interface ATAPI
LINK-dosta opširan opis ako smijem primjetiti hehehehe
Imam LG dvd-rw i za sada radi oke...nisam ju puno koristila, ima lightscribe al za to jos nemam komentara jer ga jos nisam stigla isprobati, uglavnom cita i przi sve 5 zasada...
Ajde drago mi je nesto pozitivno o LGju posto sam primjetila da LG dvd-rw nisu omiljene na ovome forumu.
kupio sam ASUS za 280 kn i super sam zadovoljan, radi tiho i bez greške
ja imam PIONEER DVR-111D, 16x i zadovoljan sam s njom
Joj to je cool!
Obrneš CD ili DVD i spržiš sliku na licu medija kakvu želiš ili ga jednostavno opišeš sa nazivom sadržaja(znam da nisu opet to neki obični CD/DVD-i)!
Ja bih takvu u budučnosti uzeo kada ova rikne(ako ikad he-he-he):notooth:
Pazi i Škoda je nekada bio krš iako danas neki sanjaju novu Octaviju!:lmao:= Citat =:
Izvorno postao daspei
Napokon kupljena pržilica!LG nisam našla pa sam uzela Pioneer111D za 305 kn.Zasad radi OK.Svi uglavnom imaju Asus ili Samsung, LG ne....
Ma dilju LG-ove pržilice ne valjaju kao što sam već u prošlom theadu najavio prvi cd rom mi je ispario iz njega skočili kotačići dok sam ga otvarao i onak sam se vidio dim pijuuuuu, a na dvd romu sve na početku ok al onda mi je štekati počel ma da ne govorim a onda sam napokon kupio samsungov dvd ram i zadovoljan ko vol.
gle to s light scribeom je super imam samsungov-u pržilicu s tim al največi NEDOSTATAK je da se sam prži crno. bijelo zapravo crno-zlatno il zeleno ovisi o pozadini da bar to unaprijede.:comp:
I još da napomenem kupio sam i Lite on-ov dvd ram s lighteom TOPLO PREPORUČEJEM dobio je best buy na bug-u iako skup vrijedi!
Ja vec dvije godine koristim Pioneer DVD-RW DVR-111D.
Nikad s njim nisam imao nikakvih problema!!! Toplo preporucujem.
Evo to i jedan noviji Pioneer pa kupi :) LINK
Ja već imam 2 godine NEC_ovu prži DL 16x platio sam ju 460 kn u zagriji sa 2 godine garancije i radi odlično, nikad problema s njom
ja imam asus DRW-1814BLT i sony-nec 7170S rade perfektno (dobro nove su) a i nisu nešto naručito skupe sa asusom imam dobra iskustva jer je čitao ono što drugi nisu a za ovu drugu neznam šta bi rekao radi odlično
Za one koje privlači light scribe (makar su cd-i i dvd-i skupi) nek si kupe Lite-on-ovu ili Asusovu. LG i light scribe ko nebo i zemlja:-D