možda niste znali ali postoje i nagrade za parapsihološke prevare i izjave/postupke ljudi koji vjeruju u to:
Pigasus Award
:lmao:
Printable View
možda niste znali ali postoje i nagrade za parapsihološke prevare i izjave/postupke ljudi koji vjeruju u to:
Pigasus Award
:lmao:
vjerujem u to zato nisam nikad niti isla kod vidovnjakinje, naprosto ne zelim znat sto mi ima za rec, bila istina ili ne :)
Moja stara je zvala prije par godina nekog covjeka(negdje na moru)covjek nije naplacivao usluge gatanja ali je jako tesko bilo doc do broja.
I tak ona njega nazvala,covjek joj sve zivo ispogađao,na kraju joj rekao gospođo ko to place iza vas sa medvjedicem u ruci i moja stara se okrene,ono moja sestra drzi medvjedica u ruci place.Stara se sasrala živa i poklopila slušalicu i bacila broj. lol
Interesantno kako je svatko cuo za nekog al nitko nema konkretan broj ili osobu.. I na ovom forumu a i uzivo.. a ako ima onda je shema da ga je odma bacio! I to dramaticno! :thumbdown
Ja osobno ne vjerujem u to jer su ti ljudi testirani i u kontroliranim uvjetima nitko od njih nije uspio ponoviti gatanje, telekinezu, zaustavljanje sata, savijanje zlice i to...:sheriff:
A ako je netko dovoljno nesiguran i naivan da se obrati takvoj spodobi onda normalno da je otvoren i povjerovati u prorocanstvo, i onda sve sto mu se dalje desava pripisuje tom prorocanstvu...:jesus:
I da, ako su tako vidoviti nek otvore mostich i predvide kretanje dionica ili ishode neke tekme...
Ako znaju i vide sve zasto ne zaradjuju na taj nacin nego u zamracenim sobama 2 sata sata mjesaju karte i znakovito stenju za 100 kuna?
Pametnom dosta!
Shit,a meni plan bio (ak ne upadnem na FER) da otvorim hotline : "DJED ILIJA - vidi vašu sudbinu. Gata iz graha,karata,kave i dlana. Radi preko telefona,a slike dlanova možete staviti na Imageshack. Povratak voljene osobe ako je još u istom kvartu,liječi sve bolesti osim kurjih očiju. Javite se s povjerenjem na 060 xxx xxx"
a deda ilija di ti je lijecenje ljubavnih jada, skidanje uroka i bacanje ljubavnih cini...
Pa ne mozes tako na pola definirati projekt... ono mislim stvarno... lol ;)
većina ih je obićni fejkeri,ali postoje ljudi koji su mediji i koji vide neke stvari koje mi ne...to što mi nešta ne vidimo i ne čujemo,neznaći da toga nema..ljudi su ogranićeni i najlakše je reći netko je lud,prodaje fore...slažem se većina su takvi,ali ne svi...naravno da imam primjera i sve to,iskustva sa time,ali o tome se naravno ne priča
e, nemojte se zajebavat s crnom magijom!:fried: imam frenda koji uvijek u đepu ima dva divlja kestena i veli da je to vračanje ko bumerang!:fried: ! najjača ekipa za te pizdarije je navodno u kozarom boku.:bat: :satan:plju, plju, plju, jezik pregrizo!!!
ja ne mislim na crnu magiju...
nevalja ic na takve seanse,mislim platit cu joj i 500kn sam da govori u pozitivnom smislu, pa makar lagala.
eh da, znate kaj mi se je dogodilo- jucer sam sanjao jednu curu s faxa i mene, ona je dobila 5 i skakutala je po hodniku, a ja dva.. dodem danas na fax, ona dobi 5, skakutala je kao u snu, povjerovao sam u san, tak da se nisam ni zurio da vidim svoju ocijenu. napokon odem pogledati i dobih dva.heh posto ja prorok buducnsti..jos samo da pocmem sanjati kladionicu;)
meni se to cesto dogadja ,,,znam kako je :))))neke situcije iz stvarnog zivota se nesvjesno dogode i kasnije se sjetim da sam sanjao....dobro je to
ja sam isto jedanput sanjao (još dok sam bio u osnovnoj, od 5 do 8 raz smo stalno ujutro išli) da ćemo imat nastavu popodne, da sam sjedio u prvoj klupi do profesora i da će me netko pitat kolko je sati, na što sam ja odgovorio: preko nekoliko. nisam mogao prepoznat koja je to osoba bila.....
kad sam upisao u srednju školu, neki tjedan dok smo bili popodne (ja naravno UOPĆE nisam razmišljao o tome), sjeo sam u prvu klupu i nakon par minuta doleti frend sjedne kraj mene, i pita me kolko je sati, ja nesvjesno odgovorim: preko nekoliko........i sad razmišljam, pa jesam to već nekom rekao ili...... a onda na kraju skužim da sam to sanjao :fried:
Obican Deja-vu.
A za babe gatalice :D , cuo sam prica, mada licno nikad ne bih isao to provjeravati... Vise volim zivjeti u neznanju. :)
znam i ja gatat...
pitam jel idete sutra u new york?
ak kaže ne onda kažem sutra siguro nećete u new york
i tako... :D
ne vjerujem, otišao bi iz zajebancije da imam priliku...
Ljudi, bolje je ne ići kod tih baba jer nikad ne znaš kakve sile stoje iza toga. Postoje dobre i zle sile, a one zle se vole pretvarati da su dobre. I tako, jadna baba vidovnjakinja misli da sluša anđele, a zapravo...:satan: