jel vjerujete u njih da vam na neki nacin vise buducnost?danas sam bio i iznenadio se na legicinom primjeru....rekla joj je samo sto ona zna i njen decko
100 kn bilo
jel vjerujete u njih da vam na neki nacin vise buducnost?danas sam bio i iznenadio se na legicinom primjeru....rekla joj je samo sto ona zna i njen decko
100 kn bilo
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ne.
a kaj velis na gatanje iz pepeljare![]()
ne vjerujem.. niti malo..
pokusavam ne vjerovat, no... nazalost te babe znaju znanje...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma znaju znanje muljanja... A oni koji to puše...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hm pa i ja mogu gatat iz pepeljare
evo...........samo malo.............samo što nije.............................................. .................................................. ................ kad tad čete očistit pepeljaru![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
AAAAA... Vidim, vidim... Uskoro ćeš se oženiti i roditi... -to je iz jedne reklame na TV-u.
E, ljudi kako objašnjavate da kad nazovete neku tu babu prvi put, ona vam opiše stan u kom živite. I još doda neku caku, npr. imate pogled na drveće, na more, stolica je okrenuta prema vama...
Ili su to klišeji po kojima oni kao ispadaju vidoviti. Ako zoveš iz Splita, logično je da će ti stan biti bliže moru od nekoga iz Karlovca npr...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja vjerujem u to da postoje vidoviti ljudi, ali danas se previse ljudi time bavi koji su fake, pa nazalost ne mozes znat ko stvarno ima tu mogucnost. Ali desavalo se i meni da imam osjecaj unaprijed da ce se nesto desit, vjerujem da svi imamo nerazvijenu mogucnost predvidanja, pa je onda logicno da neki imaju razvijenu![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ova gospodja se s tim bavi 20 godina....
ove legice su bile u depresiji poslije nje...pogodila je ama bas sve
i za mene rekla nesto sto nitko nezna ali dvosmisleno naravno
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Vjerovatno ima onih medija koji mogu vidjeti djeliće nekakve budućnosti ili prošlosti, ali većina su najobičniji fejkeri...
nije da ne vjerujem...samo ne idem kod njih...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma dosla mi jedna jednom, bila na kavi s frenda u dublin pubu ,bilo je lijepo vrijeme pa smo bili na terasi, dode neka baba do nas da nam gata iz karata...i nemres se je rijesit dok joj nismo dali svaki po 10kn nije htjela otici...i onda nam je otvorila jednu kartu i naravno rekla sve samo najbolje...
neke jesu vidovite, ali definitivno ne one po oglasima i kaj te gnjave po gradu....
Zadnji uredio mala : 10-01-2007 u 23:57
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kratko i jasnobicna glupost!
Ja ne vjerujem u babe vidovnjakinje, al dede vidovnjaci su skroz druga prica...![]()
Zadnji uredio marko6630 : 10-01-2007 u 16:56
Testis unnus, testis nullus!
mislim da postoje takvi ljudi, jer je logično da kako se međusobno razlikujemo u fizičkoj snazi, da su moguće razlike i u mentalnoj snazi.
ali velika većina današnjih "vidovnjaka" su samo jako spretni prevaranti.
uostalom, čak i da pouzdano znam da netko nije lažnjak, ne bih nikad otišla da mi proriče budućnost i sl. jer to ne želim znati.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
oops ,tipfeler...
edit: popravila sam![]()
uf ima jedna baba, frendica je bila kod nje, koja pogađa da se smrzneš. rekla joj je stvari iz prošlosti i o njoj koje malo ljudi zna.
frendica kada je bila kod nje između ostalog je pitala tu babu i za mene. baba joj je rekla kao da će mi uskoro doći muškarac iz "prošlosti". kad mi je to frendica rekla sve mi je to bilo pomalo nevjerojatno jer niti jednom bivšem se ne bi vratila da se ne znam što dogodi. uopće sam zaboravila na babu i na to kaj je rekla kadli upoznam ja dečka, zaljubm se i vidi čuda dečko je stvarno iz "prošlosti"očito je ona vidjela njega kao viteza što on zaista i je. naime dragi mi je u družbi vitezova
![]()
![]()
pa ti reci baba luda
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
vjerujem u to zato nisam nikad niti isla kod vidovnjakinje, naprosto ne zelim znat sto mi ima za rec, bila istina ili ne![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks