n72 zbog boljeg dizajna..
Printable View
n72 zbog boljeg dizajna..
odluka je pala ak neupali trik sa pretplatm onda n72, a ako upali n73 here i come :spin: ;D :comp: :king:
to bi jos bila najbolja odluka.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kaj pa svi na dobitku stara dobila pretplatu a ja mob :D= Citat =:
Izvorno postao zmija
duplo jeftinije nego u mobisu :D:spin: :bunny:
e pa meni osobno je drazi N70 kupis si neku jebenu masku za njega i mob je prejeben.Ona mi je nekako elegatnija.A n72 mi je vise zenski mob.Jebga stari
odluka je pala izmedju n70 i n73 i odlucio sam se za n70 .
radje si sad kupim n70 pa za godinu, dve zemem oet neki bestbuy za iste pare i stalno imam neki novi mob a ne bacim 4k kn za mob i onda ga moram imat bar 3god :D
tak da mozda vec sutra kupujem n70
jel zna ko jel ima u zagrebu za kupit n70 ME ?
n72 definitivno :thumbup:
bolji izbor,pošto je i meni N70 ljepši i fukcionalniji. Music Edition nemaš u HR,ako ga baš želiš ostaje ti ebay ili nešto slično. uživaj s novim mobom :thumbup:
ma uzeo bi ja n72 al ga nema u vipu a mobisu 3.1k kn nedam :D
sta sve dobim u paketu sa n70 kad u vipu kupujem ?
pa mislim da ti ga u vipu više nemaju,ja sam tražio prije par mjeseci,al su rekli da ga nemaju i da ga više vjerojatno neće naručivat. jesi li pitao u nekom vip centru?
inače,kad ga kupuješ,dobiješ Nokijino pakiranje,znači telefon,kabel,sluške,karticu,cd i priručnik.
pa koji kuratz ga imaju u katalogu onda?= Citat =:
Izvorno postao balkanac
nisma pitao al bilo mi je malo cudno da ga nemaju na policama :misli:
omfg kaj ak ga vise nemaju :wall:
ajme a u mobisu kosta 3.2k kn
kaj da radim onda?
nemam kesovine za oglasnik
pa to sam im i ja rekao,N70 za 2500kn je stvarno dobra ponuda. Još nije bio ni brandan,da sam bio samo tjedan-dva brži...:( pa ništa te ne košta pitati,jel tako? ako ga imaju,bit ću ti tako zavidan ;D
Da ti pomognem - nemaju ga. I ja sam se isto ubio trazeci ga cijeli tjedan, i zvao sve vip partnere u krugu 100km od Zagreba. Nisu mi rekli da ga vise nece narucivati, ali mi nisu znali reci ni da li ce ga, odnosno kada imati. I preko oglasnika sam ga jedva dobio (ja sam imao kesa) jel ih je vecina prodana. Ne znam, ko da je sudnji dan i svi traze N70. Zato sam i pitao da li se moze besplatno otkodirat jel mi je uletila neka ponuda za N70 kodiran na t-mobile, ali sam srecom uspio nac (i kupit) i jos najjeftinije proc (220 eura). Eto, nadam se da sam pomogao.
omfg bio u 3 vip centra nema n70 i neznaju kad ce ga dobiti.
a n73 su rasprodali ostao je samo izlozbeni primjerak tako da sam se malo igrao po njemu i mogu samo reci da svako ko ima 4k kn neka ga KUPI savrsen je a kamera je kao na digitalcu stavrno nista bolje od toga ti netreba.
pa cak je i djojstik super.
Meni je osobno N73 odvratna. A jedino mi je to bitno kod mobitela, digitalac i iPod imam tak da mi mob sluzi jedino za pozive i smsove.. Ali mozes uzet N73 na ugovor od 24 mjeseca u vipu za 2500kn. Pa zakaj tak ne napravis? Ako ne na sebe, mozes na mamu, tatu, baku, dedu napravit ugovor na 50kn mjesecno i uzet si mobitel..
Meni se na N70 izgulio pokrom na navi tipci. Uzeo sam polovni, pa ne znam je koliko je korišten, ni je li to samo meni ili standardna mana.
e molim te ajde na pm, ako ne ovdje( i ako ti se da napisi )koliko mjesecno bi morao davat za taj ugovor, pa cjene sms-a, poziva, itd.= Citat =:
Izvorno postao alex
:bunny: :spin: ;D :comp:
Ja ti ne znam tocno cijene jel ja imam tarifu 200 (dakle 200kn minimalne potrosnje) pa je meni nesto jeftinije nego npr. tarifi 50 ili 100. Ali fora je u tome da su ti to kao bonovi koje kupis unaprijed, ovisno koju tarifu uzmes to ti oznacava najmanju mjesecnu potrosnju - 50 npr. I ti tu pretplatu koju platis normalno trosis na smsove i pozive, isto kao bonovi, samo si potpisao ugovor. Potrosnju mozes kontrolirati tako da na netu vidis ispis poziva i poruka i trenutno stanje racuna, odnosno trenutnu potrosnju. Ja sam jos uzeo i onu opciju da su mi svi pozivi prema vipu 10 lipa. To platis 50kn (pretplata+tih 50kn) i onda svi pozivi unutar mreze su 10lipa s PDVom. Razlika izmedju tih 50kn i 50kn pretplate, je ta sto tih 50kn placas jednokratno, odnosno ne mozes ih iskoristit (na poruke i pozive) dok pretplatu mozes. S ugovorom je fora da moras najmanje 12 ili 24 mjeseca (ovisno o tome na koji rok si potpisao) placati pretplatu po tarifnom modelu kojeg odaberes. Eto, ako imas jos kakvih pitanja slobodno pitaj, ili nazovi sluzbu za korisnike oni ti znaju tocno cijene i to..
super.
budem razgovarao sa starom sutra o tome.
mozda sebi uzmem onu od 100kn jer nepotrosim vise od toga mjesecno(naravno ak staru nenagovorim da si ona uzme :D).
bas cu nazvat sutra vip.
Ja sam još prije mjeses dana u vip centru pitao za N70 i već tada nisu imali(iako je uredno bio,čini mi se još je i sad, na njihovoj web stranici). Zato mi je frajer ponudio N73 koji je prilično skuplji.
Nema ga ni u t-mobile-u, ne znam do kad ga je bilo, već u 12. mjesecu ga je bilo teško dobit. također je na njihovoj stranici. I cijena malo veća nego u oglasniku a 2god jamstvo.
Ako znaš nekoga tko ima firmu pa neka ti uzme,za korporativne korisnike uvijek imaju - kad ih još imaju na lageru, ali bojim se da sad već teško i na taj način.
= Citat =:
Izvorno postao balkanac
Jučer na jednom auto forumu tip prodao n70 za 900 kn.
= Citat =:
N 70 ispravna kupljna u mobisu ne kodirana s 1GB kariticom + 64 mb originalnom karticom, kutija i svi dijelovi
prodajem
cijena 900 kn ali mozemo se o tom jos dogovorit cijena nije fixna
gore je navigacija tomtom zapadna i istocna europa
definitivno uzmi n70..n72 je prezenskasti telefon :D
To sam se i ja pito-ako hočeš imat taj mobitel godinu-dvije onda uzmi n70.A ako češ ga brzo promjenit onda bolje N72-ljepši je a skroz su (osim 3G-a).
Velinho kupi nam pokoji n70 il iN72