ona karta prije je bila najbolja za hrvatsku.. znaci ova moze biti samo bolja...
Printable View
MDA Vario WM 5.0
Cardinale pokrene pocetni ekran i stane.
Sve u svemu kod mene nece.......:jehon:
evo probaj ovaj link.. meni ovaj radi...
http://rapidshare.com/files/12229524/2_0.rar.html
Taj radi i meni, hvala.
Malo sam prckao po programu i za pocetak sto sam vidio nije los.
Kako premjestiti pogled Landscape (right-handed) u Landscape (left-handed) jer mi u desno na Variu ne pase ?
Nemozes promijenit orjentaciju.. steta..
A prckanjem po registry-u ?
(pa negdje mora biti u postavkama odredivanje pomicanja ekrana)
Kad izvuces tipkovnicu se okrene kak ti hoces, a ja bi htjeo da bude u portrait modu jel u autu imam univerzalni drzach da mob sto sam kupio za nokiu prije, tak da mi landscape nikak neodgovara :thumbdown
Kod mene se ne okrece ... :spin: ... u tom i je problem.
EDIT:
Rijesio sa PhoneAlarm-om kao novi profil u kojem se pokrece viaGPS i okrece ekran u Landscape-right.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Probao sam i to sa funkcijskom tipkom ali nije radilo kod mene.
Nema ni veze jer sam rijesio i radi. :thumbup:
Skinuo sam Via gps2.0, ali neznam kako ga instalirati i pokrenuti Help!
Skini sa ovog linka: http://rapidshare.com/files/12229524/2_0.rar.html
Otpakiraj (rar) - 2577 i Cardinale kopiraj na karticu - nadi na kartici u folderu Cardinale "Cardinale.exe" i okini po njemu.
To je postupak bez vadenja kartice, odnosno kopiranje direktno u uredaj preko USB-a.
Moralo bi proraditi.
p.s. "2577" ti ni ne treba ali nek se nade (to je file za automatsko pokretanje kada kopiras na karticu preko citaca i kod vracanja nazad u uredaj on odradi pokretanje .exe file-a)
Thanks, probat cu sutra tako napraviti pa javim kako je proslo.
Evo, napravio sam tako i kad pokrenem program radi ali se nakon minutu, dvije ugasi. Onda ga zatvorim, ponovo pokrenem i onda se opet ugasi nakon minutu. Šta da radim?
Isti problem imam i ja....kada ukljucim program radi par minuta i onda se ugasi:jehon:
Danas sam izbrisao i ponovo instalirao via gps2 ali opet isto, radi minutu dvije pa se ugasi. Jedino ako prčkam po njemu za vrijeme voznje ostaje upaljen. Da li znate u čemu je problem? Help please!
Kod mene sve radi (bar za sada) odlicno i stvarno ne znam uzrok.
Probaj skinuti sa ovog linka i pokusaj ponovo:
http://rapidshare.com/files/12881059..._edit.rar.html
Sretno .....
Skinuo sam sa ovog linka pa čemo vidjeti kad instaliram hoče li raditi.
Ne radi, čim pokrenem Cardinale odmah izade iz programa. Baš nemam sreće s ovim via gps2. Ako neko zna neko rješenje neka javi.
Prijedlozi:
- Makni iGO, viaGPS 1 ili slicni soft koji se mozda sukobljava sa ovim.
- Napravi full backup (npr: SPB Backup) i napravi hard reset pa onda probaj na cist uredaj instalirati i pokrenuti.
Meni kad nesto ne ide uredaj je odmah na H-reset-u (toliko vec puta.....).
Bitno je da ne gubis :wall:
Za slucaj da ga nisi instalirao LINK (edit)
Ajde vidi kako ti je PDA podešen. Ako radi samo na baterije pogledaj u Settingu da li je uključeno samogašenje uređaja i gašenje backlighta. Posebno se u Win Mobileu 5 može podesiti za vrijeme baterija i za vrijeme dok je uštekan u struju.
Meni na PocketLOOX-u N560 radi vrlo uredno. Samo imam onaj VGA crack, jer je inaće sve premalo:)
Ima veze samogasenje.Meni se isto nakon minutu-dvije gasio,a li kada sam iskljucio gasanje Cardinale radi bez problema
Ne znam kako vama, ali meni na PLOOX-u N560 Cardinale radi vrlo uredno.
Iako sam u početku bio skeptičan, kad sam sjeo u auto i u vožnji probao prčkati po njemu, nije tako loše. Sve je dosta veliko, glasovi vrlo čisti i razgovjetni i što je najbitnije, upozoravaju na vrijeme, a ne da se mora luđački skretati lijevo ili desno jer je GPS upozorio na skretanje baš kad smo na njemu.
I-GO je softwareski dorađeniji bez sumnje, ali uz još malo kozmetike u kakvom novom updateu, Cardinale je za Hrvatsku dušu dao.:)
pozdrav
Svako ima neki problem. Moj je da mu odredim odrediste kliknem "GO" I cijelo vrijeme mi pise Čekam na GPS!!!