Za nekoga tko ne namjerava trositi toliko love na to, a treba mu samo instant e-mail u jednoj od najboljih varijanti BIS BB kod VIP-a je super stvar.
Meni osobno je wnw bolji, jer mi nije problem e-mail provjeravati rucno/periodicki.
Printable View
Za nekoga tko ne namjerava trositi toliko love na to, a treba mu samo instant e-mail u jednoj od najboljih varijanti BIS BB kod VIP-a je super stvar.
Meni osobno je wnw bolji, jer mi nije problem e-mail provjeravati rucno/periodicki.
Vidim da si na vipu i t2, pa me zanima od kad oni nude wnw???= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Btw. provjerio sam i na T-mobile-u blackberry je 80 kn za instant mail. Na vipu 91, što nije skupo. Mislim da su u Njemačkoj cijene nabrijanije...
nemamo svi tocne stvari u profilu, ja koristim 3 mreze - a u profilu prikazujem jednu... neznam zasto je to tako, valjda smo ljencine... :king:
a gosp. rospayi zbog prirode posla ne odgovara apdejtanje profila, nema covjek toliko vremena za bacanje, a i bolje... nekima bi zubi ispadali :licklips:
LOL...koja legenda :king:
Eto kako se motamo, prvo oko Palma pa sad oko Blekberija :rolleyes:
Što se tiče tržišta OS-ova, možemo se samo nadati da će Linux napraviti nešto na tom polju. Microsoftov OS ima puno prednosti nad konkurencijom, ali je Microsoftov OS pisan za američke korisnike, a ne za nas, koji očekujemo od nove verzije OS-a stvarno velike promjene, kako u jednostvnosti korištenja PDA platforme, tako i proširenju funkcionalnosti. Ne sad da se ta funkcionalnost proširuje kupovinom konkurencije i implementacijom već gotovih produkata u Microsoftovo čedo, nego da sam Microsoft razvije i patentira nekoliko stvarno korisnih riješenja.
Prateći razvoj Linux platforme, riješenja koja on donosi za svaku novu verziju distribucije su, pa mogu skoro reći revolucionarna, ali još uvijek nedostupna većini korisnika. Iako ako povučemo paralelu sa novim distribucijama Linuxa na desktop polju i gledamo stanje sada i prije 5 godina, logično je za očekivati da će se dosta toga pojednostavniti i na polju jednostavnosti i ergonomije korištenja PDA računala.
Apropo teme o Blackberryju, moje mišljenje o njemu je jasno. Hardverski uređaj je dizajniran za ljenčine od amerikanaca koji nemaju naviku provjeravanja maila svako malo, pa im dolazi mail direktno na ekran. Uređaji koji služe kao podrška samo potvrđuju moju misao, jer oni nemaju apsolutno ništa što bi ostale proizvođače PDA-ova i smartphoneova natjeralo da klecaju koljenima. Što se tiče usluge Blackberry isto tako, stvarno nema smisla. Mislim ima, za svaku uslugu postoji neki smisao, ali radi se o totalno hipotetskom scenariju u kojem bi većina ljudi zaboravila iskoristiti prednosti ove usluge.
Potpora ovome je i dizajniranje nekoliko novih uređaja (Pearl ako se dobro sjećam), koji apsolutno ne nude ništa na Blackberry polju, nego se svojim mogućnostima približavaju klasičnim komunikatorima/mobitelima kako bi eto RIM mogao konkurirati i klasičnim uređajima, jer je postalo preočito odnosno preriskantno za firmu takvog "potencijala" zadržavati na jednoj usluzi sa pomalo upitnom budućnosti.
Ne sumnjam da će BB koncept nestati, ali ova fama koja trenutno vlada oko BB-a će definitivno proći i BB će se zadržati samo u visoko-profiliranim tvrtkama gdje je i prvotno zamišljen da bude prisutan. Stoga, uštedite 91 kunu i bolje dajte 100 kuna našem monopolisti za Web'n'Walk jer ćete tako puno bolje proći.
= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Eto, sve si reko. Mislim taj push e-mail je po meni pizdarija. Već sam rekao da sve accounte imam forwardane na hotmail i titan se odma oglasi kad primi emajl.
Tako da mi je davanje 80 kuna mjesečno, ili koliko je već za taj Blackberry sevis bacanje love kad imam w'n'w za 100 čuna. :comp:
Eto, jedino veće firme, njima se isplati BB da se puno ne komlpiciraju stvari. Inače BB kao uređaj je pušiona.
EDIT: Sad kad smo fino izgadili BB servis, očekujem da se jave jsp i NeReD i da nas popljuju :notooth:
Pa čuj, ako si iznijeo svoje mišljenje ne trebaš se bojati što BB fanovi imaju za reći (što ovo ima čudan prizvuk kad se BB zamjeni sa showom koji se kontinuirano prikazuje na RTL-u). A eto slažem se s tobom u tom mišljenju ako ti je tako lakše :)
;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
@ speedcats, cekam prebacivanje na T-Mobile, no sto je drugo wnw nego obican mobilni internet kojeg mozes imati i sa Vipom? Ne moram ga imati da znam kako bi se sa njim snasao :)
Heh, ja sam za ljestvicu bolji i od Druga Mileta, recimo imam nekih 20 mail adresa koje su na fwd jednog gmail racuna, taj pak racun je fwd na 098 broj na kojem sam aktivirao prije nesto godina onaj sms@mail. Uzmimo u obzir w'n'w i evo light verzije BB-a, samo sto imam dosta za klikat i stiskat... no oni koji me znaju, reci ce da to volim raditi :spin:
Fakat se kužiš... Ja bi izludio kad bi mi dolazio svaki mail na mob, pa sam deaktivirao sms mail..... s obzirom da mi nekad dođe i 50 mailova na dan....:spin:= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde