Zasto se muciti sa torrentima kada warez postoji?
Printable View
Zasto se muciti sa torrentima kada warez postoji?
Ljudi, evo kaže još 21 minutes do kraja. Skidam GTA III.
Sad, hoće li on sam pokrenuti igru (sumnjam) ili će trebati nešto kemijati po kompu da on pokrene to što je skinuo.
Koliko sam mogao primjetiti, komp je skinuo neka 3 fajla, s extenzijom .iso.
Boga, Isusa...!!!!
Evo sam skinuo igru, ne znam je pokrenuti. Za rar fileove kaže da su damaged, nemam pojma odakle krenuti.
Skinuo sam dvije ikone koje imaju znak CD-a (meni skroz nerazumljivo zašto). Jedna nosi naziv GTAIII, a druga GTA-audio.
Kad ih idem pokrenuti, otvaraju nekekav program za slušanje muzike...
Može mi netko kazati jel to normalno što sam skinuo? I kako da pokrenem igru?
Pa mountas image sa POWERISOm i instaliras... :-/= Citat =:
Izvorno postao Moby
Na hrvatskom?= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Qrca nisa razumio u tvome postu, pa ako možeš pojasniti, molim te!
Skines si program koji se zove powerISO, zatim ga instaliras, restartas PC. Sad si dobio jednu ikonu cd-a dolje u desnom kutu, desni klik na nju - skroz gore Drive (x) no media - mount image i zatim odaberes onaj iso file koji si skinio sa neta.= Citat =:
Izvorno postao Moby
http://www.torrentspy.com/search?que...x=0&submit.y=0
evo koristio sam torrentspy.
Sad pogledaj desno na S,D i Health. E sto je file vise na ljestvici to ces brze skidat sa njega, znaci sto je veci broj pod S ti ces brze skidat.
D oznacava broj ljudi koji skidaju taj file.
The System cannot find path specified.
Što mu to sad znači, zaboga! Odbija mi PowerISO otvoriti igru.
skini onda dameon tool
Skinuo sam-kaže kad pokrenem program (tj. GTA3)-"Another dameon tool is in use", i ne mogu ništa nego kliknuti OK.= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Postoji li neki treći program (PowerISO neće, D. tools neće).:rolleyes:
pa zaboga nabavi igru od nekog frenda ak ovak neide
Možda neće Daemon raditi dok je PowerISO pokrenut (ako je pokrenut) To mi nekako prvo pada na pamet... Btw. kažeš da imaš 2 filea i od toga jedan sa audio ikonom. Nešto mi se čini da su onda extenzije .cue i .bin? Right? Probaj to mountati sa Daemon toolsom, koliko znam on je dobar sa .cue i .bin. Probaj maknuto PowerISO, a zatim sa Daemon tools mountaj ovaj .cue file, znači njega otvori tamo kod otvaranja imagea za mountanje... Taj .cue bi trebao potegnuti sadržaj iz .bin i mountati ga.. Ne znam detalje o tome kako funkcionira taj sistem sa .cue i .bin, ali nije ni bitno, bitno je da pokreneš igru kako-tako. ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Moby
EVO NAPOKON POKRENUO GTA3!!!!!
Ljudi, kako mogu ući u save games? Skinuo sam čitavu igru završenu i sad bih trebao ubaciti u-zaboravio sam gdje. Znam da sam tako učinio na GTA-Vice City.
Tnx svima!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Samo malo obrati paznju na link u mom sigu i tu ces naci brdo igrica.