To što ti skine trebaš ubacit u torrentIzvorno postao Moby
![]()
Inače jaaaako dobra stranica za igre i programe je www.phazeddl.com
Nabavio sam ADSL i to Flat, ali evo za 7 dana sam potrošio samo 1GB.
Može li mi netko, onako po narodnu, objasniti step by step kako mogu skinuti igre s neta? Ili neki film?
Skinuo sam s neta Torrent, ali ne znam zašto to služi.
Dođem na stranicu za igre, kliknem download i nešto mi skine za 1 sec.
Oprostite ako je nekome to banalno pitanje, ali meni se trenutno čini kao atomska fizika!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To što ti skine trebaš ubacit u torrentIzvorno postao Moby
![]()
Inače jaaaako dobra stranica za igre i programe je www.phazeddl.com
Muko Božja!
Uspio sam nekako pokrenuti download (pojma nemam kako). Kaže TIME REMAINING-28 DAYS! (brzina 1 do 2 Kb/s). Sad, imam ADSL.
U Mobisu!
ugasi t-comov firawall
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Kako? Ugasio sam Win-firewall. Gdje je T-com firewall?Izvorno postao Ifrit
Već po ure skidam, skinuo 1% igre.![]()
![]()
![]()
U Mobisu!
Može mi netko kazato, evo mi je palo na 20-ak sati.
Hoću li moći stisnuti Pause pa nastaviti ujutro? Treba spavati.![]()
U Mobisu!
Ma zašto gasiti kada najbolje brzine postiže baš naveče kada se promet kod nas stišava.
http://www.mininova.org/ je meni super stranica ali ih ima milione.
Neki više vole skidati sa RapidShare ali meni torenti su draži jer ima komentara na download linkove na kojima brzo saznaš dali je link OK ili banana!
Za tool preporučujem µTorrent![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mislim da covjeku treba objasnit kako se skida sa torrenta tocno step by step
pa neko ak zna..........
odi na moj forum u sigu, i regaj se..
tamo čeđ skužiti kako se sve skida..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Pa nije to neko mudro slovo!Izvorno postao sonyck
Istina izgleda komplicirano ali nije.
Evo iz moga primjera :
-instalirao µTorrent,
-otišao na stranicu gdje ima torenta npr. mininova,
-klikneš na znak ispred naslova () koji bi htio skidati i onda te tvoj PC pita s čim otvoriti a ti odrediš µTorrent,
-program otvori prozor i prikaže ti sve fajlove koje možeš skidati,
-stisneš OK i počinje download.
Zadnji uredio VuKi : 25-11-2006 u 09:31
George Eliot
Ja imam BITtorrent. Jel to neki šrot?
@Bronth-učlanih se na onaj forum, ali ne vidim ključ za moj problem.
Evo trenutno mi Bittorent skida brzinom od 4Kb/s (via ADSL) i kaže remaining 5 days! Skidam Flight simulator veličine 4GB.
U Mobisu!
Ma nije toliko ni važno koji torrent client imaš. Ja koristim BitComet, ali svejedno, stvar je da na stranici na kojoj si našao taj torrent pogledaš koliko ima seedera i leechera. Što više ima ovih prvih to će download biti brži. Možda to što ti skidaš ima, šta ja znam 10 seedera i 7-8 leechera i tu baš i nećeš nabiti neku brzinu... Znači kad skidaš sa torrenta obrati pažnju na broj seedera i leechera. Možeš i otići na neki site tipa www.torrentspy.com tamo imaš pored svakog torrenta malu skalu od crvenog do zelenog koja ti govori koliko je "zdrav" torrent. Ovi zeleni se uglavnom skidaju punom brzinom bez problema, a i moraš se malo strpjeti, dok pokupiš sa više peerova fileove pa će onda download krenuti brže... Eto, nadam se da je sad malo jasnije.Izvorno postao Moby
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ljudi, je li ovo moguće-Speed 0Kbit/sec???
U Mobisu!
Jesi pročitao onaj moj post iznad? Da, i više je nego moguće... Pogotovo ako tražiš neke rijetke stvari za koje uopće nema seedera... Onda će ti biti 0...Izvorno postao Moby
Pročitaj, ako nisi, šta sam gore napisao...
JBG, ovo nije za mene!
Skidao sam Flight simulator 2004 i GTA3.
Bolje da si smanjim tarifu s Flata na 5GB mjesečno, a igre kupim na CD-u. Ovo me sad iznerviralo toliko, jedva sam se suzdržao da lap ne završi na podu!
BTW-ne zanimaju me najnoviji krikovi igara već samo neke "probrane"... Lijepo krenulo, čak sam imao do 70Kbit/sec i padalo je do čak 10h remaining. Ali na 5% je brzina pala ne NULU i pola sata na nuli! Bemti!!!
U Mobisu!
Torrent će ti uvijek biti takav... Nije to jedan server s kojeg skidaš nego skidaš sa drugih računala... I sve tu zavisi, koliko ima seedera/leechera, kakve konekcije imaju... Zato se torrent obično ostavi preko noći ili čak par dana pa kad se skine skine... Svi bi mi full speed download, još da ima resume i naravno da je uptime servera ~100%.Izvorno postao Moby
A čuvaj laptop, nije vrijedan toga. Ja se u zadnje vrijeme isto dosta iskaljujem na njemu, pa mi poslije bude žao, al opet on nastrada.![]()
pretrazi malo po drugim forumima di ti ima bas puno igara i filmova za komp. ja bi ti preporucio 1 ali neznam jeli to ovde mogu pisatiIzvorno postao Moby
a kakve su ti postavke stavi da ti je download neogranicen a upload stavi tamo vise od 4,5 kb/s ili jos vise ako hoces.a vidi kako ce bit
E možda i ovo pomogne malo!!!
http://torrent.pocetnastrana.com/
P.S. - inače mi hrvati smo lijen narod pa više volimo koristiti tuđi trud-ko kaže da nije istina laže ko pas
George Eliot
Jutros sam si skinuo BitComet 0.77.
Od 10 jutros do sada (cca 19:00) skinuo je 1.8% od igre Flight Simulator (8.8GB).
Da prekinem skidanje ili što da radim!??? Čupam si kosu!![]()
U Mobisu!
t-comov firewall se isključuje na korisničkim stranicama.Izvorno postao Moby
ja koristim bitcomet i meni je super.
narihtaj si u opcijama da ti max download bude neograničen, a upload stavi 6-10kb/s.
brzina skidanja ti ovisi o seederima. kada nađeš ono što bi skidao stavi da ti prikaže na stranici fajlove prema broju seedera. ako ti je fajla zelena, možeš kliknuti za skidanje.
to je to.. ukratko... sretno sa skidanjem![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A stvarno si našo šta češ skidati za neki početak ili probu!!Izvorno postao Moby
Ni manje ni više nego 8.8GB
Zar nisi mogao neki film od cc 1.5 GB![]()
George Eliot
treba krenit od malih stvari a ne odma od 10 gb skoro(da te neizivcira na pocetku)
Već sam se toliko iznervirao da je sad bespotrebno o tom govoriti.Izvorno postao sonyck
Evo mi skida GTA3 (my favourite). Kaže još 2h40min. Bumo vidjeli, jedva čekam.
LOL, sad kad se javi problem da mi ne želi pokrenuti igru...![]()
U Mobisu!
Bookmarks