stavio sam ovaj hot mixx, odličan je:thumbup: ... Samo kad ga idem punit trebam par puta ištekat/uštekat punjač, ali ne smeta...
Printable View
stavio sam ovaj hot mixx, odličan je:thumbup: ... Samo kad ga idem punit trebam par puta ištekat/uštekat punjač, ali ne smeta...
kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
Evo ubacio sam ali me muci sto nikako pa ni s p2k adv editorom ne mogu maknut onaj natpis EDGE, i nesto mi ne valja sa onim night skinom.meni su sounds i recent calls praktički naljepljeni jedni na druge i uopce kamera nije u gl.meniu nego u media.probao sam s raspodjelom ali nist
flashaj si yuet ili diabolic
Kada koristis night style skin moras sa file changerom (imas ga medju java aplikacijama) da promenis mma (koji ti ti je takodje ubacen u MP)
Infiniti(funkcionalni taster/apply).Mada nebi ti odpala ruka da si sam probao :rolleyes:
http://img150.imageshack.us/my.php?image=pic71wf8.jpg opet nebi te ubila da si sam malo potrazio :)
Sta si sad izbrisao?
Pa ajde onda skini sa telefona taj mma_3x3(/a/mobile/system) i stavi na neki free server pa cu ti ja namestiti (ako ti uopste treba za taj night style skin).Ako ne onda nije vazno..
Pa gdje mu je video kamera ? Nije vrag da je nama taj MP
ne radi mi lagpack dobro.. samo se glavni meniji vide.. sub ne mislim da je to zato sto su fontovi bili smanjeni na hox mixu u submenijima a mozda i ne.. ima kakva ideja, netko?
nadji je u memoriji telefona, pogledaj kako se zove, mislim da c.gif ili cl.gif, prebaci je na komp, u paintu ili necem drugom editiraj, napisi sta hoces (velicina mora biti ista i naravno mora biti crno- bijela), i vrati na mob, mora se zvati isto ko i ova koja je na malom ekranu, spremi u memoriju telefona, "restartaj" mob i ims novu sliku na vanjskom ekranu